cnm hayırlı olsun topıgınnnnnn evet malesef fener onde bızım evde sessızlık hakım(((((((
Sekerim geldin miiiiiiiiiiiiiiiiiii? Neler yaptin bizsiz????
cnm hayırlı olsun topıgınnnnnn evet malesef fener onde bızım evde sessızlık hakım(((((((
benim düşük tehlikem vardı esasta şu pıhtılaşma problemim yüzünden o yüzden spor yapmıyodum. ama bir haftadır yürüyüşe başladım düşük tempoda 2 _3 km yürüyorum. ama dedimya sanki ilaçların şişkinliği yeni geçti gibi. tabi pregestanı halen kullanıyorum oda biraz şişiriyomuş. folikasit ve vitaminde kullanıyorum. hergün olmasada omega3 balık yağı kapsüllerindende alıyorum. bunlarında etkisi olmuştur kilo almamda:))))
diyet listesini yazarım onda problem yok onu örnek liste diye verdi. ama ürün grupları ve içerikleri ölçüleri biraz uzun. olmadı bi boş vaktimde yazarım tatlım senimi kırcam....
Akasyanin dedigine bende katiliyorum istersen özelden bir muane olabilirsin emin olmak icin ama icini ferah tut bebisin insallah sana simsiki sarilmistir veeeeeeeeeeeee birakmazzzzzzzzzzz insallah
he geldimmm ama gerginim maç izliyoz da ben fanatikim de ondan yeniliyız devre arası hemen bi uğradım...
Kiz gerginlige gerek yoooooooooook POSITIFFFFFFFFFFFFFFFFFFFF düsün sekerim bak tedaviye basliyacan az kaldi gerginlige yer verme hayatinda aksine hep gül habireeeeee
aminnn inşaallah hepimizi canım benim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşaallah bekleyenlerde hayırlı pozitif haberler alsın inşaallah ama ben ne yapıyım merak ediyorum işte huzursuzluğum geçsin istiyorum sanki keselerini görsem rahatlarmıyım diyorum son adet tarihim 30 aralık 17 ocak transfer 5.gün transferi 30 ocakta tahlil günüm
kızlar acil çıkmam lazım geri gelicem.... selocum gelince yazcam sana[/QUO
Tamam sekerim
kız öteki msjına anca cevap yazdım okumadınmı? nete gebelik haftası hesaplama yaz otamatik hesaplayıcılar var son adet tarihini gir hemen çıkıyo
Aminnnnnnn cümlemize bende olsam kesin merak ederdim. Zaten egunal demisti bana kizim sen transferden sonra testlere baslarsin diye biraz testlerle kafayi yedimde habire kosturuyorum ya su testi bu testi diye
Icini ferahlatmak icin istersen sen yarin bi doktora görün icim rahat degil tekrar görmek istiyorum bebisimi de hic olmazsa icin rahatlar canim benim
canımm benimmm ben konyada yaşıyorum tedavim istanbulda oldu ben doktorlarımla telefonla irtibat kuruyorum burada özelde bir doktora gidicem zaten ben hiç bebeklerimi görmedimki zaten 1kere bile görmedim keseleride görmedim 15günde bekle dedi doktorum onun için sizlere sordum canlarım benimmm
Konyada o zaman hemen git gorun durumunu anlat derim istanbulda hangi hastanede tedaviye basladin?????
tedavimi istanbul fulya bahçeci mustafa bahçecide yaptırdım canım mükemmel bir ekip hala bırakmadılar telefonla çok fazlasıyla ne gerekliyse anltıyorlar ama ben onların yanında çok güvende hissettim kendimi tedavi sürecinde şimdi koca konyada doktorlara bile güvenemiyorum iyice pimpirik oldum eşim bile şaşırıyor bana yani seçbir doktor hastahane diyor sonuçta önemli birşey olsa bizi istanbuldan bekliyorlar diyor ama gel anlat bu durumu bana gidicem zaten canım ama buradaki arkadaşlarımda erken diyor bekle sadece kesesini görürsün diyorlar bilmiyorum ne yapsam doğru olur 6 hafta dolunca sanırım kalp atışlarıda duyuluyormuş zaten 12 13 şubattada 15 günüm doluyor zaten ama afakanlar basıyor işte
yazdım canımm benim 5hafta 2günlük müş 5 ekim 2012de 40 haftasını dolduma günü yazıyoo allahım izin verirse inşaallah bu gebelik haftasınıda bilmiyordum allhım senden razı olsun sizler beni rahatlatıyorsunuz ya rabbimde sizleri rahatlatsın hep mutlu etsin inşaallah canım arkadaşlarım benim7:
5+2 demek meleklerin...
ekim annesimi olcan sennnnn...
he geldimmm ama gerginim maç izliyoz da ben fanatikim de ondan yeniliyız devre arası hemen bi uğradım...
saol canım ben konuyu açtım kızlar istedi yani sende dahil olmak üzere topik hepimizin...
bizim evde de bi sessizlik hakim inşallah sonu iyi olur
Canım çok sevindim,Allah iyiliğinizi daim etsin,korusun inşallah
oh MAŞALLAH size hep böyle sağlıklı ve güzel haberlerle gel inşallahhh...
oh çok şükür canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
hoşgeldin.... ve çok şükür güzel haberlerle geldin......
Zuzuuuumm canımm çokk geçmişş olsunn..Bebişine bir adım daha yakklaştınn arkadaşlarında dediği gibi..
ervacımm çokk teşekkürler bitanemmm.Hiçç sormaaa olduu öyle birşeyler iştee
Ekinncimmm sanada her şey içinn teşekkürlerr.Dün mesajını görmeden kapatmışımm.Çok geç olmuştuu.Bugün doğum günü partimiz vardı börek falan yapmıştım gece birde malum kanndill.Affeett yaniii..
Karasuuuu canımmmmm beimmmm,kavuşştukk geneee.Bana kallsa??????? ama egunal bu kadarr uğraşştıktann sonra ve sizlerin sıcakklığından mahhrum kalmakkk üzerrdii yaniiii..Bebişin kafa attı demekkkk ayyy süperr yaaaa.İnşş bizde yaşarızz bir günn bu duyygularııı..
egunalım geçmişi okuyarak şaşı olan gözlerimmle okudumm bana mesaj yazmışsın ben partideyken...senii nasıll unuturuuuummm.Sen benimm sevgi pıtırcığımmsınnn..Bu arad resim paylaşmalar faaalaaaaaaaaaaaannnn wawwwwwwwwwwwwwww diyorummmmm..Enişştee görmesiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn haniiiiiii anladınn sen beniiiiiiiiiiiiiiii
Camenta süperrsinn vallaaa .Nerelerden buluyorsun bu manalıı ve güzel resimlerii.
Ve atladığım olduysaaa herkezee sesleniyyorummmm sizlerle olmak çokkkk güzellll..Hepinizi seviyorummm..
yazdım canımm benim 5hafta 2günlük müş 5 ekim 2012de 40 haftasını dolduma günü yazıyoo allahım izin verirse inşaallah bu gebelik haftasınıda bilmiyordum allhım senden razı olsun sizler beni rahatlatıyorsunuz ya rabbimde sizleri rahatlatsın hep mutlu etsin inşaallah canım arkadaşlarım benim7:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?