• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

hoşgeldin şekerimmmmm......

Canım teşekkür ederim,hoşbulduk :70:

Bizim taraftar kızlara moral olsun bari,hu huuu üzülmeyin

$Besiktas-Karikaturleri.gif

:101::101::101::101:

Canım ne güzel tarifler vermişsin,hemen kaydedeceğim,teşekkürler.:70:

Egunal canım elin uf olmuş,geçmiş olsun.:71:

Şifa ve Orkide hoşgeldiniz aramıza.:70:Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.:16:

Aise canım hayırlı olsun.Dilerim 16 Şubat'ta hep birlikte seviniriz.:16:

Şifa ve Orkide hoşgeldiniz aramıza.:70:Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Güzel haberlerinizi almak dileğiyle.:16:

harkeze iyi geceler arkadaşlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm allaha emanet olun bebişli rüyalar görün ben çıkmak zorundayım hoşçakalın görüşmek üzeree :16::70::16:70:

harkeze iyi geceler arkadaşlar hepinizi kocaman kocaman öpüyorumm allaha emanet olun bebişli rüyalar görün ben çıkmak zorundayım hoşçakalın görüşmek üzeree :16::70::16:70:

Canım sanada iyi geceler & tatlı rüyalar.:16:

Görüşmek üzere:3:

canımcım hoşgeldin... hemen soruna cevap veriyorum ben folbiol ve apikopal kullanıyorum. apikopalden önce polivitc kullanıyodum ama hamile kaldıktan sonra deiştirdi dr. birde omega3 likit kapsül kullanıyorum. kaniğnesini ve progestanı sölemiyorum onların işlevi farklı.

Bende cikiyorum canlarim uykum geldi sizleri cooooooook seviyorum kendinize ve bebislerimize Iyi bakin tatli ruyalar hepiniz:54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54::54: Karasu cicim bebisin hic birakmasin seni yeruuuuuuuum Ben oniiiiiiiii daaaaa:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::nazar::emir_bebek::nazar::nazar::emir_bebek::nazar: 41 Kerr masallah:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:

canımcım hoşgeldin... hemen soruna cevap veriyorum ben folbiol ve apikopal kullanıyorum. apikopalden önce polivitc kullanıyodum ama hamile kaldıktan sonra deiştirdi dr. birde omega3 likit kapsül kullanıyorum. kaniğnesini ve progestanı sölemiyorum onların işlevi farklı.

Cook Sagol Canim Ben iceriklerini. Bi ara inceliyecem coooook tesekkurler Iyi geceler tatluuuuuuum:54::54::54::54::54::54::54::54::54:

canım çok teşekkür ederim hoş buldum :29: inşallah aminnn dualarımız hepimiz için gerçek olur inşallah :31::16:

kızlar benide listeye eklermisinz 4.denemem pazar günü yumurtalar toplandı 13 yumurtadan şimdilik 9u döllenmiş perşembe günü transfer büyük ihtimalle merkez bursa art sorunumuz pko benide eklerseniz sevinirim heycanla yumoşlarımı bekliyorum banada uğur geitrisn bu liste :)

kızlar benide listeye eklermisinz 4.denemem pazar günü yumurtalar toplandı 13 yumurtadan şimdilik 9u döllenmiş perşembe günü transfer büyük ihtimalle merkez bursa art sorunumuz pko benide eklerseniz sevinirim heycanla yumoşlarımı bekliyorum banada uğur geitrisn bu liste :)

Hoşgeldin canım.:70:

Hayırlı,uğurlu olsun.:16:Allah yüzünü güldürsün inşallah.:16:

tedavimi istanbul fulya bahçeci mustafa bahçecide yaptırdım canım mükemmel bir ekip hala bırakmadılar telefonla çok fazlasıyla ne gerekliyse anltıyorlar ama ben onların yanında çok güvende hissettim kendimi tedavi sürecinde şimdi koca konyada doktorlara bile güvenemiyorum iyice pimpirik oldum eşim bile şaşırıyor bana yani seçbir doktor hastahane diyor sonuçta önemli birşey olsa bizi istanbuldan bekliyorlar diyor ama gel anlat bu durumu bana gidicem zaten canım ama buradaki arkadaşlarımda erken diyor bekle sadece kesesini görürsün diyorlar bilmiyorum ne yapsam doğru olur 6 hafta dolunca sanırım kalp atışlarıda duyuluyormuş zaten 12 13 şubattada 15 günüm doluyor zaten ama afakanlar basıyor işte
canım sende tedavi için memleketinden istanbula gitmissin.bende izmirden gitcem 19 şubattab.gecen hafta gittim mustafa bahçeciye bende.şubat adetiyle başlancak hayırlısıyla.sen tedavi boyunca ordamı kaldın?bana kalman gerek dedi.kaç tane transfer ettiler bide?senle aynı durumdayım ya bende merak ettim nasıl geçti senin die.ewden uzak olunca zor gelcek bana ama napalım artık...
canım arkadaşlarım hepinize çok t ederimm inşallah rabbim hepimizin hamileliğini tamamına erdirsin17 subatta tekrar gidicez sürekli dvd izliyorum çok güzel ufacık pıt pıt atıyor kalbı babam duygulandı izlerken bugün rabbim hepinize yaşatsın inşallh .Buarada ben 2 gundur hiç giremedim şimdide annem deyim çıkıcm birazdan inşallh yarın itibaryle aranıza dönucem tekrar hepinizi çokkk öpüyorum millstone cm dönmene sevindim sağlsun egnalcığimiz..:nazar::nazar:egunalim buda senın farkın diyorummm sayfalar uçmuş yine :nazar:sana
canım nerelerdesin sen ya özledim seni.ne güzel bebişini istediğin zaman görebilion:16:annen sana ne güzel bakıodur yat dinlen ohhh miss gibi:34:yarın seni aramıza beklioz o zaman.senide bebişinide öptümmm:54:

hayırlı olsun 4. denmen işşallah bu son olur pozitifi alırsın:49:benimde 4. denemem olcak bu ay..

tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun... bebişin sana sımsıkı tutunsun.....
listeci güzeli yarın seni ekler.....

Kızlar hepinize iyi geceler & tatlı rüyalar.:16:

Öpüldünüz:54:

:3:

Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız.:nazar::nazar:.Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli :emir_bebek::emir_bebek:bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...

Back