Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız..Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...
Merhaba kızlar 3 gün yoktum devrim olmuş topic değişmiş üstüne birde 70.sayfaya çıkmışsınız..Valla helal olsun ben de çok sevdim bu topiği ve ismini daha uzun ömürlü bir isim seçilmesi süper olmuş...hayırlı uğurlu bol bebişli bir topic olur inşaallah...ben de oku oku baktım bitmiyor geçmiş selam verip çıkayım dedim...hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...
EKİN cim ne ara geldin görmedim ben seni
bende şimdi sana yazıodum walla.kalp kalbe karşıymışşsenin uykun gelmedi mi daha.?bence bebişin gelmiştir benim kocişte hadi artık dio başımda ama bırakamıom ya topiği:18::18:aman allahım bağımlı oldum galibaaaaaaa
yaaa ben kaçıom yatmak zorundayımmm kociş bırakmıohepinize ii geceler...öptümm sizi sabah görüşürüzzz:126:
günaydın kızlar nasılsınız ya neler olmuş anlamadım ama yeni topik açmışşınız kayırlı olsun ben nasıl geçmişi okuyacam ya 72 sayfa allahtan izne çıktım ya ortalık karışmış
günaydın kızlar nasılsınız ya neler olmuş anlamadım ama yeni topik açmışşınız kayırlı olsun ben nasıl geçmişi okuyacam ya 72 sayfa allahtan izne çıktım ya ortalık karışmış
günaydın canlarımmm...bu gün açılışı ben yapayım dedim ama bi baktım su açmış topiğiben temizliğe başlıcam akşama kadar anca biter o yüzden gireyimde arkadaşlarıma bi günaydın diim dedim...ama ara ara girerim tabii....
niye hiç sesin çıkmıyo?
seninde sesin çıkmayacakmı cancazım:)
bide gitmişler.......
bende size küserim......
ha.. tabi bide yarın ağlaya zırlaya sizi topik müdüresine şikayet edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?