canım özelden mesaj gönderemiyorum benide listeye eklersen sevinirim
04-02-2012 transfer yapıldı
16-02-2012 gebelik testi yapıcaz
medical park bahçelievler
bende uyku problemi yaşıyorumevet canım ya hiç uyku uyuyamıyorum arada dalıyorum işteee evet canım inatla rabbimden istiyoruz zekeriyya peygambere kaç yaşında vermiş bizede verebilir biz iyi bir kul değilsek iyi kullar yüzü suyu hürmetine tam ezanda okunuyor
bende uyku problemi yaşıyorumdinlenmişsin ne güzel aynen ne mucizeleri Rabbim emrediyor ki inşallah bizlerede inşallah nasip etsin
Akasya cicim bu tarifini regl olmasin oncede yapip yiyebirmiyiz????? Yan etkisi olur mu ???????
demek iz kaldı...
ama benim elimin iç kısmında iz kalsada çok belli olmaz heralde
öncesinde yemek daha mantıklı zaten.. yazanların çoğuda önce başlamış
Anladim cicim sende önceden mi basladin hangisine baslamak daha iyi onu düsünüyorum simdi. Cay icin söyledigin bitkiler burda zor bulunuyor siparis üzerine geliyor oda sürür ben en iyisi su tencerede yapilani yapayim
KIZ kilo yapar mi bu? Gerci sisman degilim ama yinede herkes tedavide sisiyor. Sende öyle oldun mu?
canım ben kullanmadım, topikleri gezerken buldum bunları belki faydası olur diye bizim topiğe kopyaladım. kilo aldıracağını sanmam çünkü sabahları aç karna bir kaşık yiyeceksin
Gul Canim gulllllllllll Iyi gelir bebisetedavide herkez şişiyo sanada öyle oldumu diye sormuşsun ya.... hakkatten güldümben aldığım kilolar, kapanmayan iştahım ve dr.umun beni diyetisyene yollamasıyla ünlüyüm
ben gayet zayıf bi kadındım ama tedaviden biay önce sigarayı bıraktım e malum kolay olmadı habire fındık fıstık:))) sonra tedaviye başladım ister istemez vicut etkileniyo sonra hamilelik ve bendeki iştah açılması derken ben toplamda 8kilo rahat aldım. ama bu ara durdu kilo alımım zaten tedavi sürecinde oluşan şişkinliği yakın zamanda anca attım gibime geliyo.. ben opudan sonra falan baya şişmiştim ama sunni bi şişkinlik zamanla geçiyo.
peki diyetisyeni dinliyomuyum hayııııııııırrrrrrrrrrrrrrrrr canım ne isterse yiyom:)))))))))))) bebişim sağlıkla dünyaya gelsin elbet veririm doğumdan sonra fazla kiloları.....
arkadaşlar beni meraktan bir kurtarın ne olursun benim gerçekten rahatlamam lazım bu durumdan geçen arkadaşlar özellikle yardım edin hamiş arkadaşlar lütfennnnnnnnnnnnnnnn ben herkez gibi merakla transfer sonrası kan testi gününü bekledim şimdide ultrason gününü ama buda çoook zormuş vede çokkk huzursuzummm ben 30 ocakta kan testi yaptırdım 366.7 çıkmıştı yaaaa sonra 2. kan değerinede gerek yok dedi doktorum eeee ultrasonada daha var tahlilden sonra 15 gün sonra ultrasona gir dediler ama şimdi benim bebişler ne yapıyo varlarmı yoklarmı huzursuz olmaya başladım ben yaaaaa sizler ne yaptınız ne kadar sonra bebekleri gördünüz bana yardım edin arkadaşlar ben ne yapayımmmm
arkadaşlar beni meraktan bir kurtarın ne olursun benim gerçekten rahatlamam lazım bu durumdan geçen arkadaşlar özellikle yardım edin hamiş arkadaşlar lütfennnnnnnnnnnnnnnn ben herkez gibi merakla transfer sonrası kan testi gününü bekledim şimdide ultrason gününü ama buda çoook zormuş vede çokkk huzursuzummm ben 30 ocakta kan testi yaptırdım 366.7 çıkmıştı yaaaa sonra 2. kan değerinede gerek yok dedi doktorum eeee ultrasonada daha var tahlilden sonra 15 gün sonra ultrasona gir dediler ama şimdi benim bebişler ne yapıyo varlarmı yoklarmı huzursuz olmaya başladım ben yaaaaa sizler ne yaptınız ne kadar sonra bebekleri gördünüz bana yardım edin arkadaşlar ben ne yapayımmmm
arkadaşlar benii neden duymuyorsunuzzz şimdi benim bebişlerim ne kadar haftalık olmuşlardırr
canım benim seni gayet iyi anlıyorum ama gerçekten rahatlamana imkan yok ne yazıkki.... ben sana o zamanda ikinci kan testini yaptırsan daha iyi olur demiştim ama sanırım dr.un sonucun yüksek oldduğu için gerek görmedi. ben üç ayı bitirmek üzereyim ama halen bebeğim ordamı iyimi diye düşünmeden geçirdiğim bi zaman dilimi yok.... ve sanırım hareketlerini hissedene kadarda bu böyle sürecek yada anca sağ salim kucağıma alınca geçecek bu endişem. ben keseyi görmeye gitmedim genelde 5.haftada görünüyor ben 6 haftalıkken gittim hem keseyi hem kalp atışşını duydum.
biliyorum zor ama içini rahat tutmaya çalış Allak korusun bir aksilik olsa yoğun kanaman olurdu.
Gul Canim gulllllllllll Iyi gelir bebise
Deme yaaaaaaaa Ben Filinta gibi olurum yaaaaaa spor yapmalari sikinti yaratir mi Peki ??? Diyet listeni buraya yazsan herkezle paylassan valla Iyi olur
canım özelden mesaj gönderemiyorum benide listeye eklersen sevinirim
04-02-2012 transfer yapıldı
16-02-2012 gebelik testi yapıcaz
medical park bahçelievler
arkadaşlar benii neden duymuyorsunuzzz şimdi benim bebişlerim ne kadar haftalık olmuşlardırr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?