Iyiyim Canim sen nasilsin????
IKimiz kalmisiz en Iyisi yatalim tatlim Iyi geceler tatli ruyalar Bagimli oldum foruma valla
bende iyiyim canım.. sabahları geç kalktığım için uyyamayıp takılıyom buralarda ama çıkacam bende tatlı uykular.... yarın görüşürüz...
aynı şey benim içinde geçerli....
son kez iyi geceler......
günaydın güzel anneler ve anne adayları herkese güzel bir hafta sonu diliyorum.
burda hava çok güzel birazdan gezintiye çıkcaz bebişimle
dün gezmeye gittiğimde bebeğime ilk eşyasını aldım dayanamadım
egunalım geçmiş olsun cnım. işgücü kaybı varsa boşver eşin yapsın birazda
ayyyyy neguzel bi yorumagzindan bal damliyor tatlim
evet topladim hepsini hemde kimse gormesin diye ac gozlu gibi cebime sakladim..))))))))) ne ayip dimi
tesk.ederim yorumun icin canim...
kislar ben bi kahvalti molasi vereyim..))
ooooo bügünde gezmedesin demeeekkkk
içimden gezin ana kız diyesim geldi ALLAH ALLAH:44:
ne aldın merak ettim
he valla ciddi derin kesmişim ve gerçekten bişi yapamıyorum aman eşim dağıtmasın yeter ondan bişey istemem...
evet canım hava çok güzel evde oturuyorum diye kocadan fırça yedim bende evde durmuyom artık 9 kapıyı 8 diye geziyorum
ana oğlan demeni tercih ederim şekerim
battaniye aldım teyzesi krem rengi aşık oldum battaniyeye diyebilirmrenk renk ip aldım yelek örücem senınde haberini alalım örer gönderirirm malum ankara soğuk üşümesin yeğenimiz
tamam söz çok sevcez seniiii...
bak sana sevgi içerikli sarı kafaları yolluyorummmm...
:13:
:103::103::119::119::127::127::132::132:
bu da senin için şarkı söylüyoooo hem çalıyo hem söylüyooo
Evet egunalımmmmmmmm dün gece kaynattık birazzzzzzzzzz..Ayyy canımın içiii ufff oldun demek kıyamam sanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..Kocişşleee barışştınızmııııı
Hepinize güzelll bir pazar diliyorummmmmmmmm..İstanbulda hava süppppppeeeeeeeeerrr.İnş kocişş beni gezmeye götürürrrrrrrrrrrrrr...Öpüyorumm herkeziiiiiiiiii..
canım arkadaşlarım iyi pazarlar diliyorum topiğimize
herşey gönlünüzce olsun inşallahhhh...
ben sabah kahvaltı hazırlarken parmağımı derin bi şekilde kestim çok uğraştık
canım acıyo hala ve sağ elimde iş gücü kaybım var
uff oldu yaniiiii:85:[/QUOT
ayyyyyyyyyyy içim ürperdi vallaaa kıyamam sana yaaa çok geçmişolsun kendi elim kesildi sanki içimm cızzzzt etti dikkat edelim arkadaşlar uff olmuş öptüm geçmiştir inşaallah
bende sizi çooook seviyorum canım arkadaşlarım benim iyiki tanıdım sizi hamiş arkadaşlarıma hamiş kalmak isteyen arkadaşlarımıza hepimize hep kaocaman kocaman dular ediyorum allahım göbüşlerimizde dolsun kucaklarımızda dolsun inşaallah allahım evladı olmayan herkeze evlat sevgizini kokusunu tez zamanda göstersin inşaallah tamam ara ara beni hatırlayın şimartın valla çok güzel oluyo meleklerimde seviniyo teyzesi benim meleklerim bütün teyzelerini çok seviyorçok şanslılar norrmalde kız kardeşim yok tek kızım harika bir sürü teyzesi ldu 1tane bile yok derken bizdende bütün topik teyzelere sayııı kafalayyyyy:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?