• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım kıyamam ya.Allah yardımcın olsun.li boş öylece beklemek çok zor.inşallah bir an önce yumurtlama iyileşir.güzel haberlerini bekliycem

Çok sağol bitanem Allah razı olsunnnn.Rabbim en kısa zamanda cümlemize bu güzel duyguları yaşamayı nasibb ettsinn.

canımmm bende akapunktura başlıcam migren var bende bide tü pbebeğe faydalı oluyomuş diye de duydum sen araştırdınmı kayseride nereler var?

canım bir kaç yerde var ama alparslanda bir yer var adam çok tecrübeli zaten doktor hem evede yakın ilk onla görüşecem zaten bundada transferden önce istiyordum eşim ağırdan aldı kaldı ama bundan sonrakinde en azından transfer aşamasında bile olsa gitmek istiyorum onun isteğine bırakmayacağım

genelde istemiyorlar canım ilk denemelerde çok test bile yapmıyorlar...[/QUOTE]

buna sevindim işte.eşimin ertelemelerinden bu kadar uzadı bizim işimiz.bi sperm testi istiyolar,bugün yarın diyo 6 ay geçiyo,doktora göstericez yine bi 6 ay geçiyo. doktora gidiyoruz bunlar eski diyo yeniden istiyo falan.böyle bi kısır döngü içerisindeydik.yok varikosel,yok iltihap off. sonunda zorla tüpe ikna ettim.testler ıvır zıvır uğraşmak istemiyorm artk.hemen koysunlar olsun bitsin istiyorum. sabırsız diyolar bana bide 5 sene sabretmişim artık beklemek istemiyorm.

Kızlarr herkezee iyi gecelerrr diyoorumm veeee yatışa geçiyorumm bennn..Yarında pazarrr..İnşşş İstanbul gene bu günki gibi güneşli olurda bol boll gezebiliriz...

canım bir kaç yerde var ama alparslanda bir yer var adam çok tecrübeli zaten doktor hem evede yakın ilk onla görüşecem zaten bundada transferden önce istiyordum eşim ağırdan aldı kaldı ama bundan sonrakinde en azından transfer aşamasında bile olsa gitmek istiyorum onun isteğine bırakmayacağım

genelde istemiyorlar canım ilk denemelerde çok test bile yapmıyorlar...

buna sevindim işte.eşimin ertelemelerinden bu kadar uzadı bizim işimiz.bi sperm testi istiyolar,bugün yarın diyo 6 ay geçiyo,doktora göstericez yine bi 6 ay geçiyo. doktora gidiyoruz bunlar eski diyo yeniden istiyo falan.böyle bi kısır döngü içerisindeydik.yok varikosel,yok iltihap off. sonunda zorla tüpe ikna ettim.testler ıvır zıvır uğraşmak istemiyorm artk.hemen koysunlar olsun bitsin istiyorum. sabırsız diyolar bana bide 5 sene sabretmişim artık beklemek istemiyorm.[/QUOTE]

evet canım erkeklere bırakmayacan bizimkine kalsa bizde hala doğal yolla çabalıyorduk

Kızlarr herkezee iyi gecelerrr diyoorumm veeee yatışa geçiyorumm bennn..Yarında pazarrr..İnşşş İstanbul gene bu günki gibi güneşli olurda bol boll gezebiliriz...

iyi geceler tatlım allah rahatlık versinn inşallah istanbulda soğuk hava gitti diyorlar gönlünüzce gezersiniz...

Back