canım kıyamam ya.Allah yardımcın olsun.li boş öylece beklemek çok zor.inşallah bir an önce yumurtlama iyileşir.güzel haberlerini bekliycem
canımmm bende akapunktura başlıcam migren var bende bide tü pbebeğe faydalı oluyomuş diye de duydum sen araştırdınmı kayseride nereler var?
Çok sağol bitanem Allah razı olsunnnn.Rabbim en kısa zamanda cümlemize bu güzel duyguları yaşamayı nasibb ettsinn.
Kızlarr herkezee iyi gecelerrr diyoorumm veeee yatışa geçiyorumm bennn..Yarında pazarrr..İnşşş İstanbul gene bu günki gibi güneşli olurda bol boll gezebiliriz...
Kızlarr herkezee iyi gecelerrr diyoorumm veeee yatışa geçiyorumm bennn..Yarında pazarrr..İnşşş İstanbul gene bu günki gibi güneşli olurda bol boll gezebiliriz...
canım bir kaç yerde var ama alparslanda bir yer var adam çok tecrübeli zaten doktor hem evede yakın ilk onla görüşecem zaten bundada transferden önce istiyordum eşim ağırdan aldı kaldı ama bundan sonrakinde en azından transfer aşamasında bile olsa gitmek istiyorum onun isteğine bırakmayacağım
genelde istemiyorlar canım ilk denemelerde çok test bile yapmıyorlar...
bende yatıym dinleneyim kızlar hadi hepinize iyi geceler allah rahatlık versin......
bende yatıym dinleneyim kızlar hadi hepinize iyi geceler allah rahatlık versin......
neler olmuş böyle
hayırlı olsun yeni topiğimiz
iyi geceler canım.sizi tanıdığıma sevindim.listeye eklenmek için özel msj atmama gerek varmı?
hayırdır bu saatte?
yok tatlım sen bilgilerini yaz egunal seni yarın ekler. iyi geceler.....
bende tam çıkıyodum seni gördüm bi halini hatrını sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?