Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzummm geçmişin sayfaları arasında kayıp mı oldun yoksaaa....dün gece ekine gülüyodun yaaa bak şimdi sana seslenir oldum dön aramızaaaaa

özelden yazabiliyomusun? ben yazamıyorum daha. 100 msjım olması lazımmş.
özelden mail yazsan daha iyi.isimle ararsam çok çıkar hangisi bilemem.

beybi özelden nasıl yazılır bi bakim, forumu yeni kullanmaya başladım tam nerden ne yapabilirim bilmiyorum ama bakım hemen :) ya bu arada benim msj sayım 100 oldu mu peki..

arkadasa cok uzuldum cokta etkilendim durumundan
allahim sabir versin kuvvet versin,,insallah fazla yipranmadan atlatir bu zor gunlerini

hoşgeldiiin
inşallah ilk ve son olur tedavin ve meleğine hemen kavuşursun...
listemize bilgilerini ekledim 301.sayfada bakabilirsin...

iyiyiz canımmm...hareketli 2 gün geçirdik...sen nasılsın???

bende iyi olmaya çalışıyorum nezle oldum çok fena hapşırmaktan ölücem :))) bu arada msn ekledim seni ama facete bulamadım

hayatım bizim ikili test sonucumuz çıktı herşey normal dedi doktor bi sorun yokmuş allahın izniyle ....................................

beybi özelden nasıl yazılır bi bakim, forumu yeni kullanmaya başladım tam nerden ne yapabilirim bilmiyorum ama bakım hemen :) ya bu arada benim msj sayım 100 oldu mu peki..

ismime tıkla msj gönder die bişi çıkar herhal:)
EGUNAAAALLLLL
acil yardım et bizeeee....
aallarma alarmaa alarrrmmaaaaa:!!!! :))))))))))

süpppeeerrr bi fikirde taze beyinlere hormon yüklenmiş bunalımlı hatunların sohbetini yerleştir sen ve geleceğimiz olan çocuklardan bişey bekle sonraaaa[/QUOTE]

çocuklar (benim öğrenciler) çocuk yapmak istemicek valla...

hamiş arkadaşlar bu iştah konusunda bana bi akıl verin mide bulantılarım yok oldu ve ben sık sık acıkıyorum tutamıyorum kendimi napcazzzz yaakilo aldı başını gidiyo herkes bölemi acaba çok fena iştahım açıldıı

ağlamaaaaa kıyamammmm e tabiii gözlerde yoruldu oku oku...

hadi çabuk git gel cicim daha tam kalabalık olmamışken acele et....

geldim bak hemencik.. markette zaman harcıyorum diye kızardı eşim.. şimdi bu hızımı görse benimle grur duyardı...

Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
maşallah canım çok sevindim rabbim tamamını erdirisiz

kızlar bem 4 aydır eşimle kardeş gibiyim valla :))

çok güldüm ya benim eşimde biz tüp bebeğe gececegiz için önceden yükleme yapıyo dokunma bana bak sonra yapamıyacam diyo naparsın ses çıkaramıyosun ama içimden ben senden 1 tek spermi alıyım diyerlerinide dönduruyum ne olur ne olmaz bak ben sana ozaman ne ler yapıyorum

selam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)

maşallah canım hayırlı olsun

ilk aylarda yasak dedi.. bende birdaha sormadım.. eşim gece yatarken sarılmaya da eli karnıma değince de korkuyor. biz aşk zor yaşarızz :))))

ah cnm bizde 23 aralıktn beri kardeşce yaşıyoruz ben adamcığıma yanaşıyorum ama bendn kaçıyr aman bebeğim rahtsız olmasn diyebenm için sorun yokta eşim için üzülüyorum ben

aman ne gerek varya bize göre hava hoş

afiyet olsun cnm, sanada selamlarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…