MErbaba canım ben Almanya'da değilim ingilteredeyim ama ben Anadolu yakasında b soruyorum çünkü ailem Anadolu yakasında oturuyor gidip gelmek acısından kolay olsun istiyorum. Seninde tedavin hayırlı olsun
canım ben şuanda irenbe aral özbal a gidiyorum bak tavsiye ederim hem bak bızım merkez dvd veriyor muaynelrde hem 3d de var ultrsynda iyi bir dr ben çok memnunum ama arkadşım var 3 tane bebek kaybetti 24 haftalık o hergun arıyor prf sermet bey onun dr u mutlaka git diyor bu hafta gitmeyi düşünüyrm ben de sen kime gidiyorsun cnm
cnm emeğine sağlık, liste çok iyi.
bu arada tedaviye başlayacak arkadaşlara ; allahtan bol şans diliyorum (kendim de dahil), umarım bebişlerimize kavuşmamız için bir adım daha ileriye gidebiliriz allahın izniyle.. amin..
hamile olan arkadaşlarıma ; mutluluğunuz bebeklerinizle birlikte sonsuz ve daim olsun, sağlıklı uzun ömürlü bebişleriniz olsun, darısı bizlerin başına inşallah. amin..
bir dahaki denemede olan arkadaşlarıma ; böyle durumlarda ne denir bilmiyorum, öyle klasik cümleler de kurmak istemiyorum ama inanın üzüntünüzü kalpten paylaşıyorum, allahım şu mübarek cuma gününün hayrına inşallah bir dahaki denemenizde sizleri bebeklerinize kavuşturur. amin...
60:
60: :0: 60: 60: 60:
:0: 60: :60
cnm emeğine sağlık, liste çok iyi.
bu arada tedaviye başlayacak arkadaşlara ; allahtan bol şans diliyorum (kendim de dahil), umarım bebişlerimize kavuşmamız için bir adım daha ileriye gidebiliriz allahın izniyle.. amin..
hamile olan arkadaşlarıma ; mutluluğunuz bebeklerinizle birlikte sonsuz ve daim olsun, sağlıklı uzun ömürlü bebişleriniz olsun, darısı bizlerin başına inşallah. amin..
bir dahaki denemede olan arkadaşlarıma ; böyle durumlarda ne denir bilmiyorum, öyle klasik cümleler de kurmak istemiyorum ama inanın üzüntünüzü kalpten paylaşıyorum, allahım şu mübarek cuma gününün hayrına inşallah bir dahaki denemenizde sizleri bebeklerinize kavuşturur. amin...
BENİM GİZLİ
yazarsan ben eklerim
akasyacım, faceden ekleyelim dedim diye mi güldün,çok kırıldım
cnm, nereye gizli yaziim anlamadım ben
slm kızlar beide ekleyim yeni katıldım,haftaya ilk randevum var ilk defa gidicem
ad: masallar06
sebep: sperm hareketsizliği ve azlığı
merkez: maslak acıbadem
deneme : 0 (henüz yapmadık,haftaya ilk randevu:)
HIH görmüşsün.
yani faceye yazdığın zaman ismimi ben çıkmıyorum.bulamazsın onu dedim gizli diye.
ama sen ismini yazarsan ya da mail adresini. ben eklerim seni
slm kızlar beide ekleyim yeni katıldım,haftaya ilk randevum var ilk defa gidicem
ad: masallar06
sebep: sperm hareketsizliği ve azlığı
merkez: maslak acıbadem
deneme : 0 (henüz yapmadık,haftaya ilk randevu:)
selam kızlar 2 gündür yoktum görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım :))))
heee, allah iğiliğini versin he şimdi anladım.. :)
ama burdan isim soyisim açık açık yazmak istemiyorum, nasıl olucak
selam kızlar 2 gündür yoktum görüşmeyeli keyifler nasıl bakalım :))))
hoşgeldin bitaneemmmmm...... daha dün yazdıklarım okuyosundur:))))))
dün yazdığım hoşgeldin msjımı inkar etmiştin hadi bunuda et de göreyim:))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?