tebrik ederim kucagınada almak nasip olsun inşllhhh oh iyi yapmşsın ben hafta içi başka dr a kaçıcamselam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)
aslında bende onun için üzülüyorum. 17 kasımdan önce maraton çok hızlıydııı.. şimdi ligden düştük :) çünkü amacımıza, mucizemize ulaştık....
evet cnm ya rabbım sabır versin kimseye yaşatmasın rabbım bunu cnm ben izmir de yaşıyorum sen nerdesin
tebrik ederim kucagınada almak nasip olsun inşllhhh oh iyi yapmşsın ben hafta içi başka dr a kaçıcamben de bekleyemiyorum
olsun cnm boşver rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin herşey yoluna girer emin ol eşin de çok istedği için bu bebeği takmıyrdur bunu bnm eşim öyle diyor sağlıkla kucagımıza alalım başka birşey istemıyrm diyor bana sürekli elini karnıma koyup ayetel kursi okuyor ve çok komik sürekli karnımı öpüyr ve babacım diye bağırıyorrgeçen fb gol attıgında bağırdı babacım gol attık diye ciyak ciyak ertesi akşam kanamam oldu ay dedim çocuğu korkuttun bak ağlıyor biz ailecenek komik olduk kızlar yaa kafayı mı yedik biz anlamıyorum
bende aranıza yeni katıldım pazartesi tedaviye başladım... menogon ve lucrin kullanıyorum...
canım arkadaşlarım size doyum olmuyr ama ben çıkıyorum arkadşım doguma gidiyor bırazdn 40 dk ya evdn çıkıcakmş ay çok duygulanıyorum yaa rabbim hepimize nasip etsin bu duyguyuu yaşamayı 10 dk onu görmeye gidicem çok yakın oturuyoruz hoşçakal diym gelimmm bol bol dua ettiricem şimdi biziii darısı hepimize inşallhhhh çok öptümm sizlerii dönerim 2 saate
Canım benim ben de İzmir de yaşıyorum. Hangi doktora gidiyorsun ya da gideceksin? İzmirin neresindesin?
bende aranıza yeni katıldım pazartesi tedaviye başladım... menogon ve lucrin kullanıyorum...
taam canım yat dinlen...kızlar belim ağrıdıı uzanacam. öptüm
hem yavruları iyi olsun istiyolar hemde gönülleri hoş olsun.. sende bi şekilde idare etmenin yolunu buluyosun:)))
hamile kalınca öğrencez canm bizde baba adayları ne ister:))
zaten mecburen oldukça basite indiriyosun ekşını... yoksa zor oluyo onda haklısın...canlarımm bu konu uzadı belki ama ben tavsiye etmiyorum ekşını çok ağrım oldu benim daha da yapmam
bi ucundan yakaladın demek... aferin sana...dün gece bıraktığımda 276. sayfadaydık yahu, şimdi 299 olmuş, allahtan akşama bırakmadan girebildim de çok çok birikmiş olmayacak akşama :)
hoşgeldinnn... Tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun...
Taam canım yat dinlen...
Hem yavruları iyi olsun istiyolar hemde gönülleri hoş olsun.. Sende bi şekilde idare etmenin yolunu buluyosun:)))
zaten mecburen oldukça basite indiriyosun ekşını... Yoksa zor oluyo onda haklısın...
Bi ucundan yakaladın demek... Aferin sana...
fecabookta da eklesek ya birbirimizi ne dersiniz kızlar ??????
rabbim bır gun bizede verecek cnm bebişlerimizi ve bu provalarımız cookkk ıse yarayacak ozaman rica edrıim kuzum ne demekkk dogrulaarrrrrr
Hosgeldin Canim bende almanyadayim tr de yaptircam Memorial sislide basliyacam Memorial COk Iyi Bir merkez Ama cooooook yogun Ekip olarak calisiyorlar ararsan herhangi dr Rica et tel nonu birak onlar seni Geri ariyorlar durumunu anlat Sana gerekenleri soyluyorlar Canim . Almanyanin neresinde kaliyorsun???? Ne zaman baslamayi dusunuyorsun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?