ah cnm bizde 23 aralıktn beri kardeşce yaşıyoruz ben adamcığıma yanaşıyorum ama bendn kaçıyr aman bebeğim rahtsız olmasn diyebenm için sorun yokta eşim için üzülüyorum ben
bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
amin akasyacım amin ben brnys yazı okudum walla korktum şimdi hafta içi sorunlu gebelk prf var ondn radevu alıcam hemen unvsite hastanesn de bende tek değerde heterezigotum çümkü benm dr um %40 bayan da olduğunu korkulucak birşey değil diyr ama içim rahat etmiyr benm gerçi kötü düşünmk istemiyorum iğne de vermiyor kanamm olduğu anda aspirinde kestin onuda içmiyrm artık
ilk aylarda yasak dedi.. bende birdaha sormadım.. eşim gece yatarken sarılmaya da eli karnıma değince de korkuyor. biz aşk zor yaşarızz :))))
selam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)
KIZZ YAZIIIKKKK
adamı yalnız bırakma kızzz. ben olsam hamiş olsam kocişe bi şekilde yardımcı olurdum herhalde
bende aranıza yeni katıldım pazartesi tedaviye başladım... menogon ve lucrin kullanıyorum...
pardon yaw valla yatak meselesine burnumu sokmuş gibi oldum:))))))))
doğru sölüyosun bekleyiversin dimi:))
aslında bende onun için üzülüyorum. 17 kasımdan önce maraton çok hızlıydııı.. şimdi ligden düştük :) çünkü amacımıza, mucizemize ulaştık....
bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
bende aranıza yeni katıldım pazartesi tedaviye başladım... menogon ve lucrin kullanıyorum...
heeee anladımmm...bi risk yoksa ki yoktur artık 4 ay olmuş bi yolunu bulun artık...erkek milleti o kadar ihmale gelmez cicim...
Ohhh maşallahhh bi güzel haber daha...demek topikcan olma ihtimali yüksek...rabbim sağlık versin önce tabii çok sevindim herşeyin yolunda olmasınaa...
He valaaa yazıııkkkk adamaaa...
Bende ihmal etmem kesinlikle
bence de
kızlar belim ağrıdıı uzanacam. öptüm
Kızlar 2 şubatta tranferim vardı bugün doktora gittim kan testi sonucum 40 çıktı sanırım hamileyiiiiim
ah cnm bizde 23 aralıktn beri kardeşce yaşıyoruz ben adamcığıma yanaşıyorum ama bendn kaçıyr aman bebeğim rahtsız olmasn diyebenm için sorun yokta eşim için üzülüyorum ben
kızlar belim ağrıdıı uzanacam. öptüm
bence de
E L İ M İ Z D E N geleni yaparız egucum artık:)))))
ben de brnyse çok üzüldüm. Allah ona ve eşine sağlık,güç versin. Sen nerede yaşıyorsun canım?
kızlaarrr coştunuz
deliiiii... niye ezikleniyon boşver bari sen kocanı kızdırma...kıslar,canlarım benim napıyosunuz??
her gece bakıyorum kimse yok,dün gece çıktım süper muhabbet varmış bana mı gıcıksınız yaahu anlamadım ki((
ezik hissetm yani bilemiyorum
kolay gelsin canımcım....canlar ben kaçar yapmam gereken işler var çok çalışmam lazım çok
ben eş durumundan emekliye ayrıldım 2seneye yakındır evdeyimsende izinlisin evdesin demi? bende evin rahatlığına çokk alıştım. nasıl çalışacam bilmiyrm.
sağoll canımm bizde iyiyiz çok şükür
amin... inşallah kendiliğinden gelir meleğin.....inş öyle olur.biraz önce bora cengizle mesajlaştım.kürtajdan sora hemen hamile kalabileceğimi ve hamileliğin doğumla sonuçlanmasının daha yüksek olduğunu söyledi.hayırlısı artık.tahminime göre bir hafta var adetime ama on gün öncesinden gögüşlerim ağrımaya başladı.inş.sürpriz olur.bu arada tek tek olmasa da her gece yatarken hepinize dua ediyorum RABBİM en kısa zamanda bebeklerinizi versin....
baban gidince geri gel tatlım....tamam dağılmasında ... bizimde canımız sıkılıyor .. çok sessiz kaldı forum canım...
bu arada babam geldi bende çıkıyom malesef.....
haha..ha.. gayet iyi fikir...ama bende kendimce bir yol buldum bu sayfaları okurken... madem çalıştığımız için topikte kalamıyoruz... öyleyse öğrencilerime ödev vereceğim hepsi 1 er sayfanın önemli konuşmalarını yazıp gelsinler... nasıl fikir ama...
genelde hepimizin ortak hali bu.. biz arada bi kardeşliği bozsakkta aşk hayatı yalan oldu...kızlar bem 4 aydır eşimle kardeş gibiyim valla :))
bizde yardımcı oluyoz ama adamcaz eski düzenini arıyoKIZZ YAZIIIKKKK
adamı yalnız bırakma kızzz. ben olsam hamiş olsam kocişe bi şekilde yardımcı olurdum herhalde
şehzaden geliyo demek.... sağlıkla gelsin inşallah....selam arkadaslar annemdeyim ve burda dayanamadım ablamın doktoruna 14 hafta 4 günlük göründü uyltrasonda 25 grm 8 cm ve cinsiyetine erkeğe benziyo dedi kesin cevapdeğil tabiki :)
amin akasyacım amin ben brnys yazı okudum walla korktum şimdi hafta içi sorunlu gebelk prf var ondn radevu alıcam hemen unvsite hastanesn de bende tek değerde heterezigotum çümkü benm dr um %40 bayan da olduğunu korkulucak birşey değil diyr ama içim rahat etmiyr benm gerçi kötü düşünmk istemiyorum iğne de vermiyor kanamm olduğu anda aspirinde kestin onuda içmiyrm artık
bende kendim için değil onun için... o yüzden arada bi acil durum ekşını yapıyoz bizdeah cnm bizde 23 aralıktn beri kardeşce yaşıyoruz ben adamcığıma yanaşıyorum ama bendn kaçıyr aman bebeğim rahtsız olmasn diyebenm için sorun yokta eşim için üzülüyorum ben
bide onları yiyo... benimki tamamen bıraktı onları bünyeye zara diye.....bana kim yardımcı olacak :)))))))))))))) şartlar eşit bu durumda... kıyamam o da hiç teklif bile etmiyor........hergün benimle ceviz,badem,fındık vs yiyor :)
deliiiii... niye ezikleniyon boşver bari sen kocanı kızdırma...
kolay gelsin canımcım....
ben eş durumundan emekliye ayrıldım 2seneye yakındır evdeyim
amin... inşallah kendiliğinden gelir meleğin.....
baban gidince geri gel tatlım....
haha..ha.. gayet iyi fikir...
genelde hepimizin ortak hali bu.. biz arada bi kardeşliği bozsakkta aşk hayatı yalan oldu...
bizde yardımcı oluyoz ama adamcaz eski düzenini arıyo
şehzaden geliyo demek.... sağlıkla gelsin inşallah....
benim çok şükür kanamam yok dr. doğuma kadar iğneye devam diyo...
bende kendim için değil onun için... o yüzden arada bi acil durum ekşını yapıyoz bizde
bide onları yiyo... benimki tamamen bıraktı onları bünyeye zara diye.....
deliiiii... niye ezikleniyon boşver bari sen kocanı kızdırma...
kolay gelsin canımcım....
ben eş durumundan emekliye ayrıldım 2seneye yakındır evdeyim
amin... inşallah kendiliğinden gelir meleğin.....
baban gidince geri gel tatlım....
haha..ha.. gayet iyi fikir...
genelde hepimizin ortak hali bu.. biz arada bi kardeşliği bozsakkta aşk hayatı yalan oldu...
bizde yardımcı oluyoz ama adamcaz eski düzenini arıyo
şehzaden geliyo demek.... sağlıkla gelsin inşallah....
benim çok şükür kanamam yok dr. doğuma kadar iğneye devam diyo...
bende kendim için değil onun için... o yüzden arada bi acil durum ekşını yapıyoz bizde
bide onları yiyo... benimki tamamen bıraktı onları bünyeye zara diye.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?