günaydın arkadaşımm benimmmbizde seni görelim diye bekliyoruz:))))) dün dedinya bekleyin yarını die
He ya... Güldüm gece gece... Dün geldim sana iyi geceler yazdım o ara sen çıktın...
Ah.. Ah.. O eskidendi uyuşuk bi ev kadını oldum şimdi
Iyiyiz canım benim sen nassılsın....
Hoşbuldum papatyam....
tatlım konuya cevap verdiyip msj yazdığımız sayfa varya onun alt atarafında eklenti ekle var oraya ekle diyosun pcden resmini bulup yüklüyosun resmi grimtrak bi sayfaya açıyo izinver dediğin anda ekleniyo yazıya ben bebişin fotosunu öle yaptım yanlış hatırlamıyosam ama gülden daha iyi bilir.valla göstermek isterdim kendimii fakat ben sarı kafaları bile zor yapıyorummmnasıl göstereceğimi söyleyin göstereyimm
bizde seni görelim diye bekliyoruz:))))) dün dedinya bekleyin yarını die
he ya... güldüm gece gece... dün geldim sana iyi geceler yazdım o ara sen çıktın...
ah.. ah.. o eskidendi uyuşuk bi ev kadını oldum şimdi
iyiyiz canım benim sen nassılsın....
hoşbuldum papatyam....
güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..akşam ne gülldük ama..valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..şu mübarek cuma günü,saatinde rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..benim 6. Cumammmm..hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..
Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..küsmeeeeeeee...
bizde seni görelim diye bekliyoruz:))))) dün dedinya bekleyin yarını die
he ya... güldüm gece gece... dün geldim sana iyi geceler yazdım o ara sen çıktın.....
tatlım konuya cevap verdiyip msj yazdığımız sayfa varya onun alt atarafında eklenti ekle var oraya ekle diyosun pcden resmini bulup yüklüyosun resmi grimtrak bi sayfaya açıyo izinver dediğin anda ekleniyo yazıya ben bebişin fotosunu öle yaptım yanlış hatırlamıyosam ama gülden daha iyi bilir.
Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.Yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..Laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..Balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.Çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..
Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..Merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..Küsmeeeeeeee...
günaydın güzel anne ve anne adayları
maşallah güzelim...
rabbim dualarını kabul eylesin.....
not alayım bende okuyayım... bugün mübarek gün... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyler inşallah....
tatlım konuya cevap verdiyip msj yazdığımız sayfa varya onun alt atarafında eklenti ekle var oraya ekle diyosun pcden resmini bulup yüklüyosun resmi grimtrak bi sayfaya açıyo izinver dediğin anda ekleniyo yazıya ben bebişin fotosunu öle yaptım yanlış hatırlamıyosam ama gülden daha iyi bilir.
cicim dün neler yaptın bakalım...mobilya beğendiniz mi???
bu arada test sonuçların iyi çıkmış atladım sanma çok sevindim...
inşallah bundan sonrasıda kolay geçecek ve istanbul dan bebeğinle döneceksin
Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
Bu arada benim eltimin oğlu minik paşamm dün akşam aşağı indiğinde annesine şikayett etmiş beniii.Yengemin sırrını çözemedim annee,çözemedim sırrını diyip durmuşş..Laptopa bakıp bakıp gülüyordu,ben sorduğumda da bana bakktı hiç birşey demedi gülldüü demişş..Balık oldum iyice geçmişi okuyupp,laf yetiştiricemm diye çocukta anlamışş.Çok güldümm vallaa sabah kahvaltısındaa..
Bu arada su hanımmmm sennn küsss yapp ama benn senii çokk seviyorummmm..Merkezdaşımsınn sen benimmm hemmmm..Küsmeeeeeeee...
şekerim ben dün gece tehlikeli sularda yüzüyordum kocişe yakalanma riskim vardı...o kadar takıldığıma dua ediyorum ben...
doğru yazmışsın gözümmm...
yazık yavrucak bu büyüklerin işine akıl erdirmesi yaşı itibariyle mümkün değil...
dün gece size yazarken klavyenin tuşlarından ses çıkıyo onu bile sessiz sessiz yazacam die 2 kilo verdim stresten...
gecenin o sessizliğinde tuşların ne kadar ses çıkardığını tecrübe etmiş oldum...
neyseki tehlikeyi savuşturup çaktırmadan yatağa geri döndüm...
sabah uyanmış gece sanki bi ara yanımda yoktun gibi geldi dedii.bende saçmalama hayatım rüya görmüşsün dedim...yüzümde pis bir tebessümmmm:86:
sanada günaydın canım arkadaşım ve teyzoş...
nasıl oldun iyimisin???
dün göremedim seniiii
şekerim ben dün gece tehlikeli sularda yüzüyordum kocişe yakalanma riskim vardı...o kadar takıldığıma dua ediyorum ben...
yazık yavrucak bu büyüklerin işine akıl erdirmesi yaşı itibariyle mümkün değil...
dün gece size yazarken klavyenin tuşlarından ses çıkıyo onu bile sessiz sessiz yazacam die 2 kilo verdim stresten...
gecenin o sessizliğinde tuşların ne kadar ses çıkardığını tecrübe etmiş oldum...
sabah uyanmış gece sanki bi ara yanımda yoktun gibi geldi dedii.bende saçmalama hayatım rüya görmüşsün dedim...yüzümde pis bir tebessümmmm:86:
haha kandırıkcı senıııı :))))))
gunaydın hayatımmmm
gunaydın cnm hayırlı cumalar garıbım napsın pcde bısey var sanmıstır gulunce meraktan uyuyamamıstır bıle oda pc ye bakım gulerse sasmayın heeee bende senın duanı alım cnm benım allah kabul etsın kuzummm....
kardeşlerimin diline düştüm çoktan... kocişde dalga geçiyo... ben hakkatten evin rahatlığına alıştıkça saldım kendimi..yok hayatım deme oyle sen bıraz toparlan bebıs azcık buyusun rıksler gıtsın ben gorcem senı ozaman sen sımdı dınlenıyorusn yaaaaa
bizde seni seviyooozzzzz... rabbim dualarını kabul etsin inşallah....Güzellerrr hepinize günaydınn,tünayydınn..Akşam ne gülldük ama..Valla aklıma geldikçe kocişe uyuma numarası yapıp topiğe geldiğini halen gülüyorummm..Şu mübarek cuma günü,saatinde Rabbim ettiğimiz tüm duaları kabul buyuraaa..Ben başka bir forumdan arkadaşlarımla hatim bitirmiştimm..Bu öğlen kayınpederim camide duasını yaptıracakk,o yüzden heyecannlı ve mutluyummm..Bende ecrinn gibi oturupp birazz dua ediyimmm..Kenzül arş okuyoruz bide arkadaşlarla 7 cuma üst üste okunması gerekliymişş..Benim 6. cumammmm..Hepinizi seviyorumm,sevgi pıtırcıklarımmmm..
sana da günaydın canımmmm.....günaydın güzel anne ve anne adayları
haha...ha... benimki de gece kaçta yattın dio bende senden 15 20 dakka sonra geldim diyom... inanıp inanmamakta kararsız yüzüme bakıyoşekerim ben dün gece tehlikeli sularda yüzüyordum kocişe yakalanma riskim vardı...o kadar takıldığıma dua ediyorum ben...
çoklu alıntı yapıp evap vereyim demiştim ama beceremedim ... Ayıp bana.. Kendimi kınıyorummm :26:
ayy beğendik çok güzel şeyler war.benim daha eşyalarım eskimedi ama walla alasım geldi:18:ew yaptırıoz bizde görümcemle bitişik olcak ama onun ki düğüne yetişcek benimkide 1 sene sonra falan biter heralde.mutfak kapı mobilya herşeye baktık fiat çıkarcaklar önce bakalım haber beklioz.eşim delirmek üzere ama 2 ew yapılıo bide düğün war bide tüp bebişimiz war.ama önce onunki bitcek bizimkinin kabası bitcek içini yavaş yavaş yaptırırız işte.aman saglık olsunda zevkli şeyler çok.walla testlerimin temiz çıkmasına çok sewindim çok şükür yani.işşallah dediğin gibi olur bebişimle dönerim oralardan.ya transferin ertesi günü dönsem acaba bişi olurmu arabayla mı geleyim dio eşim acaba uçakta için falan kalkarmı dio ama arabayla da 7 saat yol çekilmez napcam bilmiom.zararı olurmu ki uçağın acaba?
vay egunalcim ya
şu topik bize ne aksiyonlar yaptırıyor.... sen adamı uyut foruma gel hee....
benimde aklımdan geçti ama cesaret edemedimm...
zaten dün işten gelince 'sen yorgun görünüyorsun. yatmadın değil mi. kesin pc nin başına oturmuşsundur. ben sana yataktan kalkma demedim mi' dedi...
bende tabiii canım pc başında ne işim var... dinlendim güzel güzel.. gribim ya ondan bitkin görünüyom dedi..
inanır gibi oldu...
ya o iştyen gel,ince giremiyom ya aklım hep sizde kalıyor... telepati yoluyla mı bağlansam size ne...
düne göre biraz daha iyiyim dün hiç kalkmadan yattım kalkamadım daha doğrusu
kocada dalga geçiyor rekorlar kitabına giricen sıcak evde hasta oluyon diye
haha kandırıkcı senıııı :))))))....
tatlım benim papatya 4242 nin altında niliüfer yazıyor neden ben yazmadım nasıl kaldırabilirim onuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?