Tüp Bebek Günlüğümüz !

he valla Biraz oyle olmus cigerim Gel beraber olsun tatlim

saol canım bende sizinle beraber yapıyorum kahvaltıyı zaten...hem yazıyorum hem yiyorumm...çayım soğudu beeee..

saol canım paylaşımın için....

afiyet olsun kuzummmmm bizde koyarız resım ama ben benım pasama sormam lazım o ızın vermez bence ama bakalımmm

yaaa ben herzaman gıremıyorummmmm ceza yok ceza yok cezaya hayırrrrrrrrrrr:)

afiyet olsun kuzummmmm bizde koyarız resım ama ben benım pasama sormam lazım o ızın vermez bence ama bakalımmm

yaaa ben herzaman gıremıyorummmmm ceza yok ceza yok cezaya hayırrrrrrrrrrr:)

korkma canım ceza yoookkk...
topikten ayrı kalmak okunmamış sayfalar olarak size geri dönecek...kendi cezanızı kendiniz veriyorsunuz zaten bi de ben kıyamam

Amasya demek istememiştim telefondan giriyorum yanlış olmuş farkında olmadan sanada iyi geceler canım
önemli değil tatlım gece gece hoşuma gitti:)))

günaydın canlar nasılsızın tppiğe küsmek olmaz dedim sadece egunal ve millistone kusum muhatap olmuyorum

GEÇMİŞİ OKUYUP GELİYİM AMA MAŞALLAH 224/280 OLMUŞ

KARASUM CANIM GÜNAYDIN
günay dın suuuu...................

valla öle bütün günü okuyup hiç sektirmeden cevap yazdım.. ama kociş kızıp yattı
bi gunaydin deyip hemen cikicam kizlar...
insallah hersey istekleriniz dogrultusunda olur....
fazla yazmayinda zorlanmayim,lutfen agirdan alin olurmu
inşallah güzel arkadaşım... sana da arkadaşınla bol muhabbetler...

günaydın atkadaşlarrrrr iğneye gidip gelicem hepinizi kocamannn öpüyorummmm
totoya cıs yapaıcaklar.... günaydın sarı papatya..(gerçi bu senin iddan biz görmedik)

Ben geldin gece gulme krizinden snr sabah cooooook mutlu. Uyandim ne gundu Ama herkese GunaydinnnnnnnnGunaydin annemi bekliyorum kahvalti Icin anali kizli k yapcaz
ne güzel... bizde hürmetle öperiz annnenin ellerinden...

bu mubarek günde rabbım dualarımız kabul etsın ıns cnm ...
AMİİNNNNNN.....

günaydın topik güzeleri...
çok şey kaçırmışım yine...... sayfalar almış başını gitmiş.... :) oku okuyabilirsen
sanada günaydın tatlım....

iyiyiz bi çoğumuz geceden kalmayız...sen ve oğluşun nasılsınız bugün...bi de kek yaptınmı???

Olsun bak adamcağız direk kapa çeneni dememiş en azından o daha kırıcı olurdu...

oğluşum iyi teyzesi.... Kek yaptım ama fınırın azizliğine uğradım. Tad süperdi ama biraz yandı :) kayısılı,üzümlü kek yaptım

cicim dün neler yaptın bakalım...mobilya beğendiniz mi???
bu arada test sonuçların iyi çıkmış atladım sanma çok sevindim...
inşallah bundan sonrasıda kolay geçecek ve istanbul dan bebeğinle döneceksin

oğluşum iyi teyzesi.... Kek yaptım ama fınırın azizliğine uğradım. Tad süperdi ama biraz yandı :) kayısılı,üzümlü kek yaptım

MAŞALLAHHH kuzuya
önemli olan tadı sonra daha iyisini yaparsın...ellerine sağlık canım...

valla göstermek isterdim kendimii fakat ben sarı kafaları bile zor yapıyorummm nasıl göstereceğimi söyleyin göstereyimm

oyyyy canım benimmm çok tatlısın maşaallah gördüm sonunda bende gördümmm
bizde seni görelim diye bekliyoruz:))))) dün dedinya bekleyin yarını die

günaydınnn kuzum...amasya elmam benim...gece amasya olmuşun
he ya... güldüm gece gece... dün geldim sana iyi geceler yazdım o ara sen çıktın...

sanada günaydımmmm güzel arkadaşımmm

gunaydınnn topıgımızın cılgın annesı :))))) amasyaaaaaaa :)

ah.. ah.. o eskidendi uyuşuk bi ev kadını oldum şimdi
günaydın kızlar nasılsınız???
iyiyiz canım benim sen nassılsın....

günaydın tatlım benimmmm hoşgeldinnnn :

hoşbuldum papatyam....

maşallah güzelim...

rabbim dualarını kabul eylesin.....

not alayım bende okuyayım... bugün mübarek gün... Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul eyler inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…