rabbim bır gun bizede verecek cnm bebişlerimizi ve bu provalarımız cookkk ıse yarayacak ozaman rica edrıim kuzum ne demekkk dogrulaarrrrrr
Kızlar merhaba hepinize. Bana İstanbul da Anadolu yakasında iyi tecrübeli bı tup bebek merkezi onerebilirmisiniz? Ben yurt disindayim burdan arasam durumumla ilgili bilgi verirlermi önümüzdeki ay ikinciyi deneyeceğim Buda olmazsa Türkiye ye gitmeyi düşünüyorum.
Ben geldin gece gulme krizinden snr sabah cooooook mutlu. Uyandim ne gundu Ama herkese GunaydinnnnnnnnGunaydin annemi bekliyorum kahvalti Icin anali kizli k yapcaz
inşallah canım...bez değiştirmek mamalarını hazırlamak diş çıkarma dönemleri üzerilerini giydirme vs...aklına gelebilecek herşeyi tecrübe ettim onlarla sıra bebeğimde inşallahhhh..rabbim daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...
analı kızlı kahwaltı ohh ne güzel...afiyet olsun size canımmBen geldin gece gulme krizinden snr sabah cooooook mutlu. Uyandim ne gundu Ama herkese GunaydinnnnnnnnGunaydin annemi bekliyorum kahvalti Icin anali kizli k yapcaz
bu mubarek günde rabbım dualarımız kabul etsın ıns cnm ...
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
walla cesareetin varsa oku derim ama ben dün akşam 60 sayfa geçmiş okuduktan sonra bida bu kadar ayrı kalmamayı düşünüommgünaydın topik güzeleri...
çok şey kaçırmışım yine...... sayfalar almış başını gitmiş.... :) oku okuyabilirsen
demir_akinci,ekin0486,rbalaban,baharkus,egunal
kızçelerrr nerdesiniz yawwwwwwwwwwwww.....neden yazmıyorsunuz dagıtırım bakın burayı ona gore
kızçelerrr nerdesiniz yawwwwwwwwwwwww.....neden yazmıyorsunuz dagıtırım bakın burayı ona gore
inşallah canım...bez değiştirmek mamalarını hazırlamak diş çıkarma dönemleri üzerilerini giydirme vs...aklına gelebilecek herşeyi tecrübe ettim onlarla sıra bebeğimde inşallahhhh..rabbim daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...
günaydın topik güzeleri...
çok şey kaçırmışım yine...... sayfalar almış başını gitmiş.... :) oku okuyabilirsen
walla cesareetin varsa oku derim ama ben dün akşam 60 sayfa geçmiş okuduktan sonra bida bu kadar ayrı kalmamayı düşünüomm
geldiiimm canımmm.aman dağıtma zaten zor okuoyoz bide dağınık hiç çekilmez walla
egunal canim aslinda sana bi onerim var..)))
calisan hatunlar ve calismayan hatunlar diye liste yapsan..)
ve belirli saat girmeyenler icin ceza versen
bu arada esim diger laptoptan bana mesaj atiyor yatalim diye..)))
yuzune bakmiyorum ya,teknolojinin gozunu seveyim konusmak zorunda kalmiyorum
ben geçmişe göz atmaya çalışıyom. burdayım dağıtma aman ...
beklıyorum kuzum sızı beklerkende cuma dualarını yapıyorum patronun ogluna caktırmadan :)))
günaydın topik güzeleri...
oyyyy canım benimmm çok tatlısın maşaallahgördüm sonunda bende gördümmm
walla cesareetin varsa oku derim ama ben dün akşam 60 sayfa geçmiş okuduktan sonra bida bu kadar ayrı kalmamayı düşünüomm
geldiiimm canımmm.aman dağıtma zaten zor okuoyoz bide dağınık hiç çekilmez walla
heyy nereye kaçtın hemen bakiimmm??
aminnnn allahım tez zamanda versin göbüşünde dolsun kucağında canım arkadaşım benim sen annelerin en güzeli olursun bu na eminim
ya babane girmeyenlere ceza vermeyin...
yada girmek isteyipte giremeyenlere ceza vermeyin en azından (benim gibi)
analı kızlı kahwaltı ohh ne güzel...afiyet olsun size canımm
Sagol Canim beraber olsun gellll
aminnnnnnnnnnnnn....
günaydın canım evet dün çok hareketli ve eğlenceli birgün geçirdik...
arada kötü haberlerde aldık ama gece tamamen koptuk artık...gözlerimde ağırlık var bugün en son saat 1 de bıraktım sizi sen hala 50 kere iyi geceler demene rağmen benden sonrada yazmaya devam etmişsin...delüüüüüü....oooo kıskandım demek ana kız kahvaltı yapacaksınız afiyet olsun cicim...
cuma duaları derken güzelim ?????
okuduğun özel bir dua mı var????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?