Tüp Bebek Günlüğümüz !

rabbim bır gun bizede verecek cnm bebişlerimizi ve bu provalarımız cookkk ıse yarayacak ozaman rica edrıim kuzum ne demekkk dogrulaarrrrrr

inşallah canım...bez değiştirmek mamalarını hazırlamak diş çıkarma dönemleri üzerilerini giydirme vs...aklına gelebilecek herşeyi tecrübe ettim onlarla sıra bebeğimde inşallahhhh..rabbim daha fazla evlat hasretiyle sınamasın bizi...

Ben geldin gece gulme krizinden snr sabah cooooook mutlu. Uyandim ne gundu Ama herkese GunaydinnnnnnnnGunaydin annemi bekliyorum kahvalti Icin anali kizli k yapcaz

Hosgeldin Canim bende almanyadayim tr de yaptircam Memorial sislide basliyacam Memorial COk Iyi Bir merkez Ama cooooook yogun Ekip olarak calisiyorlar ararsan herhangi dr Rica et tel nonu birak onlar seni Geri ariyorlar durumunu anlat Sana gerekenleri soyluyorlar Canim . Almanyanin neresinde kaliyorsun???? Ne zaman baslamayi dusunuyorsun??

Ben geldin gece gulme krizinden snr sabah cooooook mutlu. Uyandim ne gundu Ama herkese GunaydinnnnnnnnGunaydin annemi bekliyorum kahvalti Icin anali kizli k yapcaz

günaydın canım evet dün çok hareketli ve eğlenceli birgün geçirdik...
arada kötü haberlerde aldık ama gece tamamen koptuk artık...gözlerimde ağırlık var bugün en son saat 1 de bıraktım sizi sen hala 50 kere iyi geceler demene rağmen benden sonrada yazmaya devam etmişsin...delüüüüüü....oooo kıskandım demek ana kız kahvaltı yapacaksınız afiyet olsun cicim...

bu mubarek günde rabbım dualarımız kabul etsın ıns cnm ...

demir_akinci,ekin0486,rbalaban,baharkus,egunal

kızçelerrr nerdesiniz yawwwwwwwwwwwww..... neden yazmıyorsunuz dagıtırım bakın burayı ona gore

Son düzenleme:
günaydın topik güzeleri...

çok şey kaçırmışım yine...... sayfalar almış başını gitmiş.... :) oku okuyabilirsen
walla cesareetin varsa oku derim ama ben dün akşam 60 sayfa geçmiş okuduktan sonra bida bu kadar ayrı kalmamayı düşünüomm

kızçelerrr nerdesiniz yawwwwwwwwwwwww..... neden yazmıyorsunuz dagıtırım bakın burayı ona gore

geldiiimm canımmm.aman dağıtma zaten zor okuoyoz bide dağınık hiç çekilmez walla

aminnnn allahım tez zamanda versin göbüşünde dolsun kucağında canım arkadaşım benim sen annelerin en güzeli olursun bu na eminim

çok şey kaçırmışım yine...... sayfalar almış başını gitmiş.... :) oku okuyabilirsen

günaydın cnm evet masallah sayfalar uctu ama sankı dune ozel bısey vardı galıba dun beya hızlı ılerledı gıbı ama bılmıyorum tabıııı ben oyla algılamsıta olabılrım 1 saate 55 sayfa ılerledıler dı cunku cenebazzzz hatunlarrrr

ohhhh beeeee ses cıktı sonunda tamam tamam cvp verdınya dagıtmıyorummmmm anam bugun ben burdayım kımse yazmıyor yawwww :)))

ya babane girmeyenlere ceza vermeyin...

yada girmek isteyipte giremeyenlere ceza vermeyin en azından (benim gibi)

geldim kuzum buralardayım...

eeee uzak kalınan her saat size okunması gerekn sayfalar olarak geri dönecektir

oyyyy canım benimmm çok tatlısın maşaallah gördüm sonunda bende gördümmm

saol canım...valla bende sizi merak ediyorum ama neyseee....

eeeee bin nasihat bir musibetten iyidir...ay o öyle bir cümlemiydi acebaaaa:44:...neyse demem o ki fazla gezenti olmamak gerek göz sağlığı açısından...o kadar dedik 3 saatten fazla uzak kalmayın topikten diyeee..60 sayfa geriden gelince bu sözüm anlam kazandı işte

heyy nereye kaçtın hemen bakiimmm??

kaçmadım cicim enerji depoluyom kahvaltı yapıyorum bu saatte bugün geciktim de...

aminnnn allahım tez zamanda versin göbüşünde dolsun kucağında canım arkadaşım benim sen annelerin en güzeli olursun bu na eminim

AMİNNNNN...

ya babane girmeyenlere ceza vermeyin...

yada girmek isteyipte giremeyenlere ceza vermeyin en azından (benim gibi)

Düşünüyoruz bakalım henüz çalışma aşamasındayım

analı kızlı kahwaltı ohh ne güzel...afiyet olsun size canımm

Sagol Canim beraber olsun gellll
aminnnnnnnnnnnnn....

he valla Biraz oyle olmus cigerim Gel beraber olsun tatlim

cuma duaları derken güzelim ?????

okuduğun özel bir dua mı var????

[TABLE="width: 633"]
[TR]
[TD]TÖVBE İSTİĞFARLA BAŞLIYORUM[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]1) estağfirullah el azim (700 kere)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2) estağfirullahelazim ellezi la ilahe illa hüverrahmanürrahim el-hayy-ül-kayyumüllezi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]la-yemutü ve etubü ileyh rabbiğfirli (25 kere)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]3) bismillahillezi la yedurru me'asmihi şey'ün fil erdi la fissemai ve hüves-semi'ul alim (3 defa)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]4) elhamdülillah (300 tesbih)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]5) sübhanallah (100 tesbih)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sonra başlanan işin hayırlı olması için;[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]6) rabbi yessir ve la tüassir rabbi temmim bil hayr (100 tesbih)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]7) ya musavvir, ya bari, ya halık (21 şer kere)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]8) Hüvallahü'l- haliku'l- bariü. ''o yaratandır ve yoktan var edendir'' (1054 kez)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]9) fallahu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyi. ''muhakkak ki Allah dosttur ve yaratandır'' [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD](289 kere, tranferden önce yada beraber olmadan önce)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]10) kale rabbi heb li min ledünke züriyyeten tayyibeten inneke semiudduna. [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]'' Rabbim bana da katından tertemiz bir soy armağan et, şüphesiz ki sen duaları işitensin''[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]11) çoçuk olması için ya evvel (1000 kere) 4 Cuma üst üste[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]12) çoçuk olması için ya varis (707 defa hayırlı evlat için)[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]13) çocuk düşmemesi için 99 kez (ya mübdi) Cuma[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]14) Dileklerin kabulü için her gün 100 kere "Ya Kadir" esmasi okunur .[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]15)Cuma günleri 100 kere "Ya Allah" diye zikreden kisiye Allah her muradini verir .[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

hepsını hep yapıyorum ama cuma yazanları yapmıyorum bu cuma 3. oluyor onalar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…