Arkadaslar sesimi duyan yokmu derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin
canım sanada çook geçmiş olsun. inşallah kucağına sağlıcakla alırsın. banada doktor o iğnelerden vermişti ama son gittiğimde kesti iğneleri. şimdi sadece cironen jel kullanıyorum. ben çalışıyorum canım o yüzden maalesef yatmak gibi bi lüksüm yok(( ama kendimi çok yormuyorum, hareketlerime dikkat ediyorum. inşş bende cumartesi bebişimin kalp atışlarını duyarım senin gibi
aminn canım inşallah. Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla, sağlıcakla nasip eylesin. hepimizin göbişini şişirsin inşşş
rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... dediğin gibi biz kalabalık bir topiğiz (eski kasım aralık topiği) sen ocak topiğindesin okumuştum daha önce:)))) bizde kanamsı olupta hamileliği gayet güzel devam edenpekçok arkadaş var... benim 8.haftadan sonra ağrım sızım kalmadı. birde adet dönemleri geldiğinde lekelenme olması normalmiş. seninde bebişin iyidir,üzmez anneciğini....
inşallah dediğin gibidir canım. evet evet o topiğe de yazıyorum :)) ooo sen artık tecrübeli olmuşsun, darısı başımıza
inşallh cnm bebeğindn güzel hbrler verirsin bize ama rapor al dinlen derim ben sana gerçekten ciddi bir olay bu korkma ama tedbirinide al derim baksana ayol neler yaşıyoruz popom süzgeç gibi oldusağlıkla doğsunda ilk ben cimciricem popusunu hım ben progestan fıtıl kullanıyrm hepimiz sağlıkla alalım bebelerimizi kucağımıza inşallh
hahaha bende hamileyim çok şukur ama ilk ben geldim :) Arkadaslar sesimi duyan yokmu ya defalarca buraya mesaj attım derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin
Arkadaslar sesimi duyan yokmu derdimi anlatmaya sizlerle paylaşmaya çalıştım dedimki içimden en iyi gene kadın kadın anlar ama malesef anlamak söyle dursun beni kaileye alıp cvp veren bile olmadı ne yapmam lazım anlamadım zaten derdim başımdan aşkın bide burda hayal kırıklığına uğradım bırbırlerini tanıyan arkadaslar sadece birbirlerine cvp veriyor sanırım bide yazmıssınız tedavi görenlerin listesi diye benim bu listede 3.kez adım olması gerekiyodu bunu biliyomuydunuz suan cok ama cok kırgın vede sınırlıyım benim gibi olan insanlar yani benim yasadıklarımı yasayan insanlar en ihtiyacım olduğu zamanda beni hiçe saydılar siz kendi dunyanızda mutlu olun birbirinizle rahat rahat konusun selamlasın kolay gelsin
öncelikle hoşgeldin... niye bu kadar sinirlisin anlamış değilim.. biz burda en azından kendi adıma hatta egunal arkadaşımın adına söyleyebilirimki biz herkeze cevap yazıyoruz en azından hoşgeldin diyoruz.... daha önce ne zaman yazdın ve kimse cevap yazmadımı gerçekten merak ettim hangi gün yazdığını ve az çok saati hatırlıyosundur. bende döner okurum ve o saatlerde hangi arkadaşlar varmış bakarım aralarında bende varsam özrümü dilerim. bugüne kadar egunalin liste işinde bi fire verdiğini görmedim nasıl olmuşta tüm aksilikler seni bulmuş hiç anlamadım... hepimiz seve seve derdini paylaşırız.... tekrar paylaşırsan bilgiilerini ve problemlerini sevinirim.
canım sayfalar öyle hızlı ilerliyorki bazen gerçekten gözden kaçan şeyler oluyor.. sakın sinirli olma...tabiki bizi bizden başka kimse anlamaz.... şimdi anlat tatlım sen... içini dök rahat rahat... ama sakın yalnız olduğunu düşünme... bizlerde birbirimiz topikten tanıyoruz... burdaki tüm arkadaşlarda yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor... kasıtlı bir şey olmadığına ben eminim...[/Q cvp verdiğin için teşekkürler suan okadar gerginimki vede burdan kimseyle paylaşamadım ve dahada gerildim bugün transferimin 9.günü yarın test günüm ve benim adet belirtilerim var nerdeyse cıldırcam sakin olamıyorum
canım sayfalar öyle hızlı ilerliyorki bazen gerçekten gözden kaçan şeyler oluyor.. sakın sinirli olma...tabiki bizi bizden başka kimse anlamaz.... şimdi anlat tatlım sen... içini dök rahat rahat... ama sakın yalnız olduğunu düşünme... bizlerde birbirimiz topikten tanıyoruz... burdaki tüm arkadaşlarda yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor... kasıtlı bir şey olmadığına ben eminim...[/Q cvp verdiğin için teşekkürler suan okadar gerginimki vede burdan kimseyle paylaşamadım ve dahada gerildim bugün transferimin 9.günü yarın test günüm ve benim adet belirtilerim var nerdeyse cıldırcam sakin olamıyorum
canım öncelikle sen sakin ol ki bebeğinde bu sakinliği hissetsin.. tabiki heyecanlı olacaksın.. olmayacağını bile bile ben bile adet günlerim yaklaştığında acaba mı diyorum.. ve deli gibi heyecanlanıyorum.. hiç unutmam eşimin spermleriyle normal yolla hamile kalamayacağımı bildiğim halde.. adetim 3 gün geç kalınca 5- 6 tane gebelik testi harcamıştım...şimdi sen öncelikle sakinleş... ve unutmaki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor...içini sıkma hemencik...dr. git ve çok merak ettiysen idrar testi felan yap.. ama unutma tam günü gelmeden hiç bir şey belli olmaz... insallah her şey güzel olacak.....
öncelikle hoşgeldin... niye bu kadar sinirlisin anlamış değilim.. biz burda en azından kendi adıma hatta egunal arkadaşımın adına söyleyebilirimki biz herkeze cevap yazıyoruz en azından hoşgeldin diyoruz.... daha önce ne zaman yazdın ve kimse cevap yazmadımı gerçekten merak ettim hangi gün yazdığını ve az çok saati hatırlıyosundur. bende döner okurum ve o saatlerde hangi arkadaşlar varmış bakarım aralarında bende varsam özrümü dilerim. bugüne kadar egunalin liste işinde bi fire verdiğini görmedim nasıl olmuşta tüm aksilikler seni bulmuş hiç anlamadım... hepimiz seve seve derdini paylaşırız.... tekrar paylaşırsan bilgiilerini ve problemlerini sevinirim.
akasya sanada neraba cvp verdiğin için saol nedenmi bukadar gerginim 3.tüp bebek denemesindeyim transferimin 9.günü ve tüm tüp bebek denemelerimi burda paylaştığım halde hiç destek alamadım evet tüm aksilikler beni bulmasa3.denememde hala adet belirtileri yaşarmıyım
kalçadan iğneyi sağlık ocaklarına mı yaptırıyorsunuz?sabah akşam mı veriyorlar.. göbekten iğnede varmış sanırım... biraz bilgilendirir misin tatlım beni?
canım her dr. farklı iğne veriyo o yüzden bişey diyemiyorum...canım ben sabahları çok erken işe gidiyorum.. dr gitme vaktim yok o yüzden sordum.. iştende izin alamam...bir fikrim olsa en azından dr. la bu şekilde konuşurum diye düşündüm...
kız papatya şimdi yapraklarını tek tek yolup seviyo sevmiyo oynuyacağımben sana hak veriyorum canım buradaki arkadaşlar çok iyiler ben çok seviyorum hepsini ama aralarına girmek bazen zor olabiliyor sonradan geldiğimiz için belkide arkadaşlar birbirlerini daha iyi anlayabiliyor tabii kolay değil herkezin herkeze cevap vermesi mecburide değil fakat insan bekliyor işte bizde düzenli giriyoruz ben felan kuş gibi bekliyorum banada laf atıcaklarmı diye okadar sıcak olmuşlarki uzun zamandırdırda arkadaşlık kurulmuş tabi dahaa topiğee girildiği andaa oooo kim gelmiş hoşgeldin diyorlar çok güzel ama sanırım zor neyse üzme sende kendini
gergin olman öncelikle bebeğine zarar.. lütfen sakin ol... adet belirtilerin olması çok normal hamilelik belirtileri ile adet belirtileri aynı pek çok arkadaşım bunu böyle yaşadıcanım sayfalar öyle hızlı ilerliyorki bazen gerçekten gözden kaçan şeyler oluyor.. sakın sinirli olma...tabiki bizi bizden başka kimse anlamaz.... şimdi anlat tatlım sen... içini dök rahat rahat... ama sakın yalnız olduğunu düşünme... bizlerde birbirimiz topikten tanıyoruz... burdaki tüm arkadaşlarda yardımcı olmak için elinden geleni yapıyor... kasıtlı bir şey olmadığına ben eminim...[/Q cvp verdiğin için teşekkürler suan okadar gerginimki vede burdan kimseyle paylaşamadım ve dahada gerildim bugün transferimin 9.günü yarın test günüm ve benim adet belirtilerim var nerdeyse cıldırcam sakin olamıyorum
papatya yanlş yerleremi yazıyorum anlamadım neyse ben yine tekrarlıyrum teşekkürler öncelikle bugün transferimin 9.günü ve adet belirtilerim var kasıklarım ağrıyor ve genital bölgemde adat olcakmısım gibi batmalar var deli olcam napcam ben
yukardada yazdım doğal belirtiler bunlar.. herkez yaşadı ama sen böyle stres yaparsan kendini zora sokarsın acilen sakinleşmenin bir yolunu bul.
akasya sanada neraba cvp verdiğin için saol nedenmi bukadar gerginim 3.tüp bebek denemesindeyim transferimin 9.günü ve tüm tüp bebek denemelerimi burda paylaştığım halde hiç destek alamadım evet tüm aksilikler beni bulmasa3.denememde hala adet belirtileri yaşarmıyım
aaaaa kızıcam ama şimdi....ŞU OLUMSUZ TAVRI BIRAK BAKALIM..... 2 kere olmadı diye buda mı olmayacak yani...bence sen öyle sanıyorsun...benim annem adet oluyormuş şakır şakır...ikinci ay anlıyormuş hamile olduğunu...Rabbim ol dediyse olur... ama sende sakinleş.. ve sürekli olumlu dileklerde bulun.. hadi bakalım.. yarında hayırlı haberlerini alalım senin...
bizim topik olduğuna eminmisin diyip dahada germek istemiyorum seni... şimdi geçmişe bi sünger çekip sakinleş... bebeğin için iyi değil sinirlenmek.... yukarda yazdım onları oku. sormak istediğin bişey varsa kociş gelenece burdayım yazarım.
cnm ben göremedim ismimim listede:44:
Su igneler bENI COk korkutuyor valla
canım öncelikle sen sakin ol ki bebeğinde bu sakinliği hissetsin.. tabiki heyecanlı olacaksın.. olmayacağını bile bile ben bile adet günlerim yaklaştığında acaba mı diyorum.. ve deli gibi heyecanlanıyorum.. hiç unutmam eşimin spermleriyle normal yolla hamile kalamayacağımı bildiğim halde.. adetim 3 gün geç kalınca 5- 6 tane gebelik testi harcamıştım...şimdi sen öncelikle sakinleş... ve unutmaki adet belirtileriyle hamilelik belirtileri birbirine çok benziyor...içini sıkma hemencik...dr. git ve çok merak ettiysen idrar testi felan yap.. ama unutma tam günü gelmeden hiç bir şey belli olmaz... insallah her şey güzel olacak.....
teşekkürler öncelikle bu 3.deneme olduğu için iki tane ikinci kalite 3.gün embriosu koydular ve sadece bir saat yatırıp eve göderddiler ben ilk ikisinde hep yattım ve bunda yatmıycam dedim kendi kendime yatmadımda öyle ağır iş yapmadım uzandım hep ama gezdimde aynı zamanda ilk denememde 24 tane yumurtam cıktı ama olmadı şimdiki doktorum fazla ilaç yuklemişler dedi bu defa 13 tane yumurtam çıktı 8 i döllendi suan progesteron iğne kullanıyorum cleksan iğne kullanıyorum bide estrofem bu ilaçları kullanan varmı aranızda bide transferimin 6.gününden itibaren şiddetli bel ağrılarım oldu
canım sana soru yazmıştım ama görmedin herhalde... kalçadan iğneler sabah akşam mı oluyor:?
bizim topik olduğuna eminmisin diyip dahada germek istemiyorum seni... şimdi geçmişe bi sünger çekip sakinleş... bebeğin için iyi değil sinirlenmek.... yukarda yazdım onları oku. sormak istediğin bişey varsa kociş gelenece burdayım yazarım.
teşekkürler öncelikle bu 3.deneme olduğu için iki tane ikinci kalite 3.gün embriosu koydular ve sadece bir saat yatırıp eve göderddiler ben ilk ikisinde hep yattım ve bunda yatmıycam dedim kendi kendime yatmadımda öyle ağır iş yapmadım uzandım hep ama gezdimde aynı zamanda ilk denememde 24 tane yumurtam cıktı ama olmadı şimdiki doktorum fazla ilaç yuklemişler dedi bu defa 13 tane yumurtam çıktı 8 i döllendi suan progesteron iğne kullanıyorum cleksan iğne kullanıyorum bide estrofem bu ilaçları kullanan varmı aranızda bide transferimin 6.gününden itibaren şiddetli bel ağrılarım oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?