ben 2.denemeyi kent te yaptırdım.olmadı
3.deneme nisan da olacak inşallah
hayırlısı olsun inşallah
yokkk canım. uğraştırıcı birşey olmasın...
TEYZOŞLAR
BAHARKUŞ TEYZOŞ HARİÇ HEPİNİZE KÜSTÜK(
canım ben pek kek yapmıyorum ya yapıncada klasik kek içine fındık ceviz çkolata damlası yani evde ne varsa onu koyuyorum. maximum havuçlu yada elmalı kek yaparım. yani hep bilindik kekler... allahtan internet var ölçüleri ezberleme derdi kalmadı:))))))ankara nasılll çok kar varmııııı bu gece yola çıkıyorum dua edinnn yarın ankaradayımm :)))) vallahi korkuyoz biz izmirliler karlara alışık değiliz korku sardı bizi :))))
valla benim kek tariflerinde alabildiğine un diyorlar.. bende istediğim kadar aldırıyom..sonra kek olmuyor nedense...
birde
benim mini tüp bebek yapıldı canım toplam 1750 dolar ödedim
eğer tutarsa kalp atışlarını duyana kadar ısrael bey bakıyor daha sonra istediğin yere gidiyorsun
normal tüp bebek 3500 dolar
hoşgeldin.... evet ya o hareketleri görmek muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin.. rapor alman iyi olmuş bol bol dinlenirsin...
canım herkezde rakamlar yada sorunlar değişebilir bizim sayımız düşüktü hatta kürlerden önce 2milyonlara kadar düşmüştü. ve ileri hızlı hareketlimiz %0 enfazla %1 e çıktı. zaten %50 ye yakını hep hareketsiz çıkıyodu. ileri doğru hareketli%30 civarı yerinde hareketli %20 civarı. kürlerin faydası var eşin sigara içiyosa bırakmasınında faydası var tabi dr.un verdiği ilaçlarıda unutmamak lazım.. ben ankara başkent üniv. hastanesinde prof. hulusi bülent zeyneloğluna tedavi oldum ve çok şükür hamileyim. sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin bana.
sende hoşgeldin aramıza
uzun protokol maksimum 25 kısa protokol maksimum 15 gün sürer 12 günlük test günü bekleme süreci dahil değil buna...
iğneler şişlik yapıyor maalesef ne kadar zayıflarsan senin için kolay olur...
hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..
bak sana baştan anlatayım.. bende ilk önce symrna ya gittim..eşimle birlikte tüp bebek dediler..tamam dedik ama sonra benim atamalarım felan vardı bekledk biraz daha.. sonra kent hastanesindenbebiş sahibi olan insanları okudukça ( kaldı ki ben kent hastanesine daha çok yatkınımdır..)orayı istedim.. ben kent hastanesini sadece daha pahalıdır diye istemiyordum.. maddi taraf önemli tabikide...ama fiyat olarak aynı.. gelelim israel beye... ilk önce kenti aradım randevu için çok uzun zaman verdiler.. bende daha sonra israel beyin muyananesine gittim.. orda muayne etti eşimle benim yaptırdığımız testlere baktı ve tüp bebek tedavisi önerdi.. ama buna rağmen ..eşimin sperm sayısının yükselip yükselmeyeceğini anlamak için bile çeşitli testler önerdi.. birde bana hsg tabikide... orda yaptırdığımız testlerin sonucunu kendi telefon etti ve bilgilendirdi.. ben çok memnun kaldım yani.. tüp bebek fiyatını sorduğumda da 2500$+ ilaç masrafları denildi.. yani her yerde aynı.. ama ben hsg yide israel beyin çekmesini istedim.. tabi fiyat pahalı gelirse sen dr önerisi alarak farklı yerlerde de çektirebilirsin.. nedense ben çok güvendim...
arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar
hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..
benım bu anamın senın kocadn farkı yok hatun beni 15 30 da aradı marketteym gel diye yenı geldik eve ay çok sancım var şimdi ama benim hiç birşeye elimi sürmedim ben sadece araç kullandım o kadarcık bu hamilelik ciddi ne kadar zormuş insan hemen yoruluyryaa ben laptp açık bırakıp gitmişim anam bir geldim sayfalar ucuyor buda senın farkın tebrik ederimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?