Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım benim öle ahım şahım bi tarifim yok şimdi,yani varda defterde,sende cok ugraşmak istemiyosun madem,klasik kekten yapsana..ben 3 yum,1 su bar şeker,bi su bar sıvıyag,bi su bar süt,kabartma tozu,vanilya 3 su bar un(kendinde ayarlayabilirsin)istersem ceviz kırıgı yada daha cok damla cikolata koyup,bütün mal.karıştırdıktan sonra yaglanmış kalıba döküp önce kabarana kadar 200 kabardıktan sonra 180 derecede pişiriyorum hepsi bu..banada küsmezsin umarım:))buarada içini ferah tut bişey cıkmıycak melegimizde:))

yokkk canım. uğraştırıcı birşey olmasın...

TEYZOŞLAR

BAHARKUŞ TEYZOŞ HARİÇ HEPİNİZE KÜSTÜK (

ankara nasılll çok kar varmııııı bu gece yola çıkıyorum dua edinnn yarın ankaradayımm :)))) vallahi korkuyoz biz izmirliler karlara alışık değiliz korku sardı bizi :))))
canım ben pek kek yapmıyorum ya yapıncada klasik kek içine fındık ceviz çkolata damlası yani evde ne varsa onu koyuyorum. maximum havuçlu yada elmalı kek yaparım. yani hep bilindik kekler... allahtan internet var ölçüleri ezberleme derdi kalmadı:))))))

valla benim kek tariflerinde alabildiğine un diyorlar.. bende istediğim kadar aldırıyom.. sonra kek olmuyor nedense...

benım bu anamın senın kocadn farkı yok hatun beni 15 30 da aradı marketteym gel diye yenı geldik eve ay çok sancım var şimdi ama benim hiç birşeye elimi sürmedim ben sadece araç kullandım o kadarcık bu hamilelik ciddi ne kadar zormuş insan hemen yoruluyr yaa ben laptp açık bırakıp gitmişim anam bir geldim sayfalar ucuyor buda senın farkın tebrik ederimm

sana yazacağım cevap araya kaynamış:))))) sıkı giyin ankara felaket.. hem soğuk hem kar yağıyo.. benim kociş arabayla yolda kalmış...

hanımlar son dk haberini paylaşayım hemn sizlerle...flaş flaş flaş yarın sabah dr agidiyoruz..bildiginiz üzre cumartesi gitcektik ama bizde dr degişikligi yapıyoruz eşimin istegi üzerine ve docent bi dr a başlıyoruz yarın inş..patronumuzun dr arkadaşı onların sayesinde randevu aldık yarın sabah gelsinler demiş,ve biz miniklerimizi görmeye gidiyoruz..dua edin kuzucuklarım iyi olsun ,herşey yolunda olsun,büyümüş olsunlar teyzeleri:))heyecanlandım birden yaa..şu bi ay gecmek bilmedi..sabah bi olsaaaaa..

birde
benim mini tüp bebek yapıldı canım toplam 1750 dolar ödedim
eğer tutarsa kalp atışlarını duyana kadar ısrael bey bakıyor daha sonra istediğin yere gidiyorsun
normal tüp bebek 3500 dolar

canım nerden dediler sana 3500$.. bana muaynanesindeki bayan 2500$ dedi sanki.. ben mi yanlış anladım acaba? sen kimle görüştün fiyat meselesini?

Anaaaaaaaaaam su ile karasu öpüşüppp barışıpp bide bizee sarmışlarrrr..Su hatunn için tabiii buuu..Düştü kafama taaaşş suuuuuuuuu rahat et sen yeterkiiiiii canım benimmmmmmmmmmmmmm

canım sadece eşinmi o doktora tedavi oldu? eşinin gittiği bi doktor varmıyıdı?
eşinin morfoloji yapısı kürler ilemi düzeldi. eşim sigara içmiyor bizde uzun bi süre küreleri denedik sonuç yine şu şekilde bu iyi halleri . bizim ileri dogru hızlı hareketli %1 yavaş hareketli %10 yerinde hareketli %15 ve geri ye kalanalr hareketsiz. büyük baş anamolisi 5,uzun baş 15 şiddetli amorf baş anamolisi 10 yazıyo..

birde sen tüp bebeklemi hamile kaldın. embriyomuz 4.kalite spermle olmuştu doktor o nedenle tutunmadı diyo. sizin kalitesi neydi?

teşekkür ederim, telaşlanıyorum işte....
zayıflamaya çalışıyorum ama eşim acele ediyor,bazen erkeklere dert anlatmak zor

içini rahat tut.. her şey yolunda gidecek bence... dualarımız birbirimiz için...

ya bu ne hız bi önceki sayfada oluyorum cevap yazıyorum,ben cevabı gönderene kadar sayfa atlıyo bi bakıyom başka yerdeyimm..maşallahhh aboooooooooo

canım sağol. ben direkt tüp bebek istiyorum.ben muayne olup testler yaptırıp beklemek istemiyorum artık. adetimin ilk günü arayıp üçüncü ggünü başlamak istiyorum. kendisi muayne etmek tahlil görmek istermi acaba arayıp öğrenicem artık. rahim fimim var geçen seneden. (bu arda sürekli meşgul.özlem hanım açıyor o da görüştüremiyor)
yani sabrım yok anlayacağın hemen bu ay olsun stiyorum. inşallah yanlış yapmayız bu sabırsızlıkla

inş.canım..tabiki dualar birbirimize:))buarada sende hoşgeldin aramıza..inş.topikte olan herkes hamile kalıp dogurcakkkk

canim cok üzüldüm rabbim tez zamanda melegine kavustursun insallah hepimizi seni merak ediyordum cünki biliyorumki sen memorielde yaptirdin ve erkek faktöründe en iyilerden diye biliyorum peki olumsuz sonuctan sonra dr görüstünmü canim onlarin fikri ne ve esinin degerleri cokmu düsük canim hic birsey kullanmadanmi basladiniz tedaviye dr hangisiydi biraz bilgi verirsen sevinirim birde ilk denemen sizde IMSItekniyi kullandilarmi

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar

canim soguk moguk valla benim testler tamam olsa bir dakka beklemem bence bir an önce basla beklicek bisey yok trde subattan sonra agir soguk olmaz ki sen igneleri falan yapip transferine kadar soguk kalmaz artik beklememeeee canim bismillah de basla derim canim

bu süpperrr işte çok merak ediyorum valla acaba ne durumdalar annesi...1 ay nerdeyse...oyun oynuyorlardır kardeş kardeş...yerim ben onları...

ah canııımmm demek annen bekletti...hamile kadın bekletilirmi ya hu...
neyse annelere bişi dnmez yinede başımız tacı onlar bizde anne olcaz ya şimdiden yerini yapıyorum
güzel sözlerin için saol canım benim...hepimizle ilerliyor topik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…