Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım kent hastanesinin dr. israel aruh.. herkes suratsız diyor ..a ma ben adamın yanında rahatım.. adam işini yapıyor.. açıkcası yılışık değil..sana gerekli açıklamaları yapıyor.. özel oluyor tabikide.. ama fiyat olarak symrna ile aynı.. bir değişiklik yok..

Selam tatluuuum topik Gene Doku masallah nasilsin Canim????

ben 2.denemeyi kent te yaptırdım.olmadı
3.deneme nisan da olacak inşallah
hayırlısı olsun inşallah

kararsız kaldım ben şimdi canım ya.eşime de smyra smyrna die tutturmuştm olumsuz bişi görmemiştm hiç o kadar araştırdım netten. israel aruhu irenbede sanıyordm ben.
çok paracı diye duymuştm.memnun kalmayanlar vardı ama bilmiyorum.şaşırdm kaldm şimdi.
bir de eğer sonuç pozitif olursa akhisar da devam edicem bişey olur mu ki? dr kendi mi takip etmek istiyor?

benim 15 kg fazlam vardı hamile kalamıyordum.2 kez prolaktin yüksekliğinden dış gebelik geçirdim.
tüp bebek öncesi hormon değerlerini düzene sok daha sonra dene derim
hayırlısı olsun...

canım hiç bir şeyden çekinme.. ben açamam diyordum.. ama o kadar rahattım ki.. dr. hsg yi bile anestezisiz çakacağiz seninkini çok rahatsın dedi....

teşekkür ederim, sağolun....
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun....

hamarat arkadaşım.....

sensin ooooo:13:

ama ama sız topiğimizin en güzelleri en neselı ınsanları oyle uzulmek yok ama yaaaaaa hergun bır umut canlarımmmmm

bi ara duygu seli yaşadık ama geçti

hheehehee
biz şanslıyız dimi.az yakıcak

evet az yakacak bizim tüpler...

hoşgeldinnnnn
inşallah rabbim bekletmez mucize merkezinden gelir meleğin bende mucize merkezinden bekliyorum gelmezse martta 2.denememi yapacam inşallah..

sen bebeni suratımıza işetirken iyiydi biz küsüyozmu sana...sevdiğimizden takılıyoz...küsmeeeeee

valla zor iş sen okuyana kadar yenileri eklencek bi bakmışsın şaşı olmuşsun...

bende bende bende ıstıyommmm :)))) ohhhh ohhhh masallah kocısne bakarımıstaaaa bızım hamarat arkadasımız yawww :)

kocişe bakmak lazım tabii evimin direği doğmamış çocuklarımın babası bi de kredi kartı sahibi...

sende hoşgeldin aramıza
uzun protokol maksimum 25 kısa protokol maksimum 15 gün sürer 12 günlük test günü bekleme süreci dahil değil buna...
iğneler şişlik yapıyor maalesef ne kadar zayıflarsan senin için kolay olur...

egunal rekor kırıldı sanırım

en son 18 di rekor evet cicim kırıldı...rekorları altüst ediyoruz beeee...

inan nasipte varsa smyrna veya kent fark etmez
ama merkezin laboratuvarı çok önemli
ben kent hastanesinden çok memnun kaldım
içine neresi siniyorsa orada yaptır
benim içime ilk smyrna sinmişti orada yaptırdım orda ortam çalışanlar hatice hemşire çok çok iyiler ama nasip değilmiş
kent hastanesi evimin karşısında uzağa gitmek istemedim bu kez ve çok memnun kaldım
tavsiye ederim

birde
benim mini tüp bebek yapıldı canım toplam 1750 dolar ödedim
eğer tutarsa kalp atışlarını duyana kadar ısrael bey bakıyor daha sonra istediğin yere gidiyorsun
normal tüp bebek 3500 dolar

canım çok teşekkürler bende aradım şimdi hastaneyi. tüp bebek servisinin direkt hattını verdi ama sürekli meşgul. ulaşmaya çalşıyorum

cnm benm kım uzuyor bakım seniiii hıııııama sen de cadılık yapma bakimmm kızdırma kimseyi hele ki egunali hiç derimmm o bizim baş tacımız canımız kk nun göz bebeğii sen yaz bana bende seni seviyorummmmm

bak sana baştan anlatayım.. bende ilk önce symrna ya gittim..eşimle birlikte tüp bebek dediler..tamam dedik ama sonra benim atamalarım felan vardı bekledk biraz daha.. sonra kent hastanesindenbebiş sahibi olan insanları okudukça ( kaldı ki ben kent hastanesine daha çok yatkınımdır..)orayı istedim.. ben kent hastanesini sadece daha pahalıdır diye istemiyordum.. maddi taraf önemli tabikide...ama fiyat olarak aynı.. gelelim israel beye... ilk önce kenti aradım randevu için çok uzun zaman verdiler.. bende daha sonra israel beyin muyananesine gittim.. orda muayne etti eşimle benim yaptırdığımız testlere baktı ve tüp bebek tedavisi önerdi.. ama buna rağmen ..eşimin sperm sayısının yükselip yükselmeyeceğini anlamak için bile çeşitli testler önerdi.. birde bana hsg tabikide... orda yaptırdığımız testlerin sonucunu kendi telefon etti ve bilgilendirdi.. ben çok memnun kaldım yani.. tüp bebek fiyatını sorduğumda da 2500$+ ilaç masrafları denildi.. yani her yerde aynı.. ama ben hsg yide israel beyin çekmesini istedim.. tabi fiyat pahalı gelirse sen dr önerisi alarak farklı yerlerde de çektirebilirsin.. nedense ben çok güvendim...

birde
benim mini tüp bebek yapıldı canım toplam 1750 dolar ödedim
eğer tutarsa kalp atışlarını duyana kadar ısrael bey bakıyor daha sonra istediğin yere gidiyorsun
normal tüp bebek 3500 dolar

canım bide normal mi yok sa mini tüp bebekmi ona nasıl karar veriliyor?

yokkk canım. uğraştırıcı birşey olmasın...

TEYZOŞLAR

BAHARKUŞ TEYZOŞ HARİÇ HEPİNİZE KÜSTÜK (

kolayından hemen bi kek tarifi veriyorum...
8 yemek kaşığı şeker,3 yumurta,2,5 su bardağı un,birer paket vanilya ve kabartma tozu,1 su bardağı süt,bir su bardağı sıvı yağ....istersen kakaolu da yapabilirsin...ben içine bazen ceviz fındık,portakal kabuğu rendesi,kuru üzüm hangisinden varsa koyuyorum tabi hepsini aynı anda değil...afiyet bal şeker olsun teyzoşa...

ankara nasılll çok kar varmııııı bu gece yola çıkıyorum dua edinnn yarın ankaradayımm :)))) vallahi korkuyoz biz izmirliler karlara alışık değiliz korku sardı bizi :))))

ankarada tipi var hava soğuk iyi giyinin ona göre ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…