selo26, honeymooner, akasya1978, nehir35, rbalaban, orkide45, su1838, egunal, baharkus, millstone, 35izmir, ecrin_mert, cann82, nillla
merhaba kızlar bir dün nete girmedim sayfalar uçmuş valla.. okuyabildiğim kadarını okuyacağım...
selo26, honeymooner, akasya1978, nehir35, rbalaban, orkide45, su1838, egunal, baharkus, millstone, 35izmir, ecrin_mert, cann82, nillla
merhaba kızlar bir dün nete girmedim sayfalar uçmuş valla.. okuyabildiğim kadarını okuyacağım...
Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,
herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)
arkadaşlar test sonucumu bugun aldım malesef gebe değilim((((((((( eşimin spermlerinde sorun vardı. zaten 4. kalite spermle oluşmuştu embriyouz ve 1. kalite deniliyordu. şimdi napcaz ne etcez hiç hiç birşey düşünemiyorum. bütün hayalerimiz gitti. acaba bundna sonra eşimin üstünde yogunlaşıp sperm sorununumu çözlim diyorum. çünkü o iyi olmadna olmuyo. tavsiyelerinizi bekliyorum...
Merhaba tüp bebek hakkındaki tüm konulara dalıp fikir edinmeye çalışıyorum
bana yardımcı olursanız sevinirim
ne tür bir tedavi uygulanıyor, ilaçlar, tahliller,operasyonlar, embriyonun transferine kadar geçen süre ne kadar oluyor ortalama
Bizim durumumuz şu, erkek+kadın faktörü sözkonusu...
Sperm sayısı azlığı, bozuk morfoloji,hareketsiz sperm.
Polikistik over,aşırı kilo sözkounu bende de...
Adetlerim düzenli son 5 aydır kilo da veriyorum yavaş yavaş olmakla birlikte...
Ancak tedavi başlayınca (hangi yöntem olur bilemem) kilo alır mıyım daha fazla diye korkuyorum...
şuanda doktorun dediği kiloya göre 22 kilo fazlam var ve tedavilere başlayınca kilom azalmak yerine daha da artarsa bebek sahibi olmaya çalışırken büsbütün sağlığımdan olup tüm elimdeki ihtimalleri de tüketirsem diye korkuyorum...
bu yönlerden bakınca tavsiyeniz ne olur acaba?
tedavin hayırlı sonucu mutlu olsun.... şişme normal canım benim karnım davul gibiydi tedavi sürecinede...
küskün papatyam geri gelde barışalım:)))
aman bu kocişler hep aynı... benimkide hadi benle ilgilenmiyon bebişedemi acımıyon pc sürekli kucağında diye demogoji yapıyo...
şekerim duymamazlıktan geleceksin.. ne dese tamam aşkım diye diye oyalayacaksın adamı... bi süre sonra o da kendi kendine söylenmeye başlıyo
canım benim eşimde uzun süre keçi boynuzu içti, polen bal karışımı tüketti sonra dr. proxeed verdi o zaten reçetesiz 130tl civarı onu içti sonra klomen e başladı.
rabbim sabrını versin umarım tez zamanda meleğine kavuşursun... benim eşimde ydi problem neler kullandığımı yukarda su arkadaşıma yazdım.
oh be.... şükürler olsun... bak boşa üzdün hem kendini hem şehzadeni... gözün aydın arkadaşımrabbim sanada oğluşuna da sağlık sıhhat versin...
ya bi duysan.. kadın anlatırken benim başım dönüyo.. takip ederken zorlanıyorum
oh... öpücüğümüzüde aldık keyfimiz yerinde artık
nazar değmesin muhabbetimize
canım boşuna üzülmüşsün bak,oglun maşallah gayet iyi..tekraradan gecmiş olsun diyorum,rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın inş..içini ferahlat artık,rahat ol,bişey olmaz allahın izniyle:))
merhaba canıımmm. Kolay gelsin sana sayfalar uçmuş durumdazorlandım bende okuyana kadar
Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar
Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,
herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)
ne zaman regli olucan tatlım? ben bu ay sonunda bekliyorum.
martta transfer olur diyorum (bi aksilik olmazsa inşallah)
seninde öyle olursa birlikte doğururuz belki
Sağol bitanemmmmmmmmmm,inankii çok sağolllllllll..İşte kk ya gene teşekkür etmeden geçemiyorum burada içimizi döküppp,kimsenin anlayamadığı konuları paylaşıyoruzz..Bizi bizden başka kimse anlamıyorrrr..
hoşgeldin..... umarım bebişin mucize merkezinden gelir ve sen meleğine kavuşursun....
troıd değerlerine ve prolaktin değerlerin bakıldı mı?
kıyamammmm.... kim kızdırdı seni....su kadar kafanıza taş düşsün emi hamilelierin değil egunal ve millstonenin
ben canım arkdaşım karasuyu suların içinde taşırım yoruldum da demem cadı sensin sarı cadı ay aş olsun ne kadar kötüsünüz kalbımı çok kırdınız be artıkın gelmiyom buralara küstüm karasu sadece seni seviyorum sanada özeldem msj atara haber verrim
merhaba canımmmm valal oku yoksa gelısmelerden uzak kalıyorsun :)
canım sen bılırsın ama bence basla 1 ay ne demek yaaa bekleme eger elınde fırsatın varsa benım uzun protokol ama baslarsan aynı doguruz martta transfer olcak cunku yaaa yanı subat sonu gıbı ıns bakalımmm bence basla derım kuzummmm :)
hosgeldınnn rabbım hayırlısı neyse onu versın ne dıyelımmmm
İnşallah, teşekkür ederim :) Allah hepimizin dualarını kabul etsin...
çok sevindim sen de kent hastanesine başlıyorsun çok iyi bir karar vermişsin
çok sevindim sen de kent hastanesine başlıyorsun çok iyi bir karar vermişsin
Yakın zamanda baktırmadım ama troid hormanlarım hep normal çıkıyor
pko belirtsinini olduğu th tsh hormonlarım,proklaktin vb. hormonlarda sorun var
Henüz doktora gitmedim
açıkcası çekiniyorum
ne zaman regli olucan tatlım? ben bu ay sonunda bekliyorum.
martta transfer olur diyorum (bi aksilik olmazsa inşallah)
seninde öyle olursa birlikte doğururuz belki
Yakın zamanda baktırmadım ama troid hormanlarım hep normal çıkıyor
pko belirtsinini olduğu th tsh hormonlarım,proklaktin vb. hormonlarda sorun var
Henüz doktora gitmedim
açıkcası çekiniyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?