Tüp Bebek Günlüğümüz !

merhaba canıımmm. Kolay gelsin sana sayfalar uçmuş durumda zorlandım bende okuyana kadar

Merhaba tüp bebek hakkındaki tüm konulara dalıp fikir edinmeye çalışıyorum
bana yardımcı olursanız sevinirim
ne tür bir tedavi uygulanıyor, ilaçlar, tahliller,operasyonlar, embriyonun transferine kadar geçen süre ne kadar oluyor ortalama
Bizim durumumuz şu, erkek+kadın faktörü sözkonusu...
Sperm sayısı azlığı, bozuk morfoloji,hareketsiz sperm.
Polikistik over,aşırı kilo sözkounu bende de...
Adetlerim düzenli son 5 aydır kilo da veriyorum yavaş yavaş olmakla birlikte...
Ancak tedavi başlayınca (hangi yöntem olur bilemem) kilo alır mıyım daha fazla diye korkuyorum...
şuanda doktorun dediği kiloya göre 22 kilo fazlam var ve tedavilere başlayınca kilom azalmak yerine daha da artarsa bebek sahibi olmaya çalışırken büsbütün sağlığımdan olup tüm elimdeki ihtimalleri de tüketirsem diye korkuyorum...
bu yönlerden bakınca tavsiyeniz ne olur acaba?

çok sevindim sen de kent hastanesine başlıyorsun çok iyi bir karar vermişsin

hoşgeldin..... umarım bebişin mucize merkezinden gelir ve sen meleğine kavuşursun....

canım nasip değilmiş sakın moralini bozma bizdede aynı sroun var ben hiç yılmadım 3 negatifim var 4.denemeden önce eşime yöneldim öncelikle bütün genetikler vs hepsini yaptırın ....keçi boyunuzu suyunu hergün içir herügn arı sütü bal polen ve çaksır macunu hepsini hallet....ben birisi ile tanışmışım bizim sorunlarımız aynıydı kızın kocasının 800.00 spermi vardı morfoloji % 0 dı hareketlilik çok azdı direk tüp demişlerdi kıza oda dediki eğer allah tüp le nasip etçekse doğal yollada verir bu yukarıda yazdıklarımla 3. aydında hamile kalmış geçen gün gördüm nisanda doğum yapacak ozaman öğrendim bunları çok mutlu oldum tabi bende hemen eşime başladım...... şimdi de ankara gidicem kaan aydosa görüşücez onunla birlikte yol alıcaz kısmetse sperm kalitesi tamam olunca kaan bey onay verince 4.denememi yapıcam inşallah.....bizde varikosel yok hormonal bi bozukluk yok genetik bi sorunda yok ama neden spermler böle onu araştırıcaz iyi olmadan başlamak gene bir negatif demek senin içinde hayırlısı olsun inşllah bir an önce kavuşursun bebeğine ama biliyosundur spermler kendini 72 günde yenilermişşş bu yüzden uygulayacağınız ilaç veya bitkisel kürler mutlka 3 ay denemelisiniz bırakmadan...

troıd değerlerine ve prolaktin değerlerin bakıldı mı?

canım boşuna üzülmüşsün bak,oglun maşallah gayet iyi..tekraradan gecmiş olsun diyorum,rabbim bu korkuları kimseye yaşatmasın inş..içini ferahlat artık,rahat ol,bişey olmaz allahın izniyle:))

merhaba canıımmm. Kolay gelsin sana sayfalar uçmuş durumda zorlandım bende okuyana kadar

sağolun arkadaşlar. ama hala tam olarak net değil eğer 16.haftada bir problem görürse amniyosentez yapacak. eğer bir problem olsaydı kanda da terslik olurdu demi?

ama teyzoşlar küstük size......kek tarifi istedik

merhaba canımmmm valal oku yoksa gelısmelerden uzak kalıyorsun :)
Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar

canım sen bılırsın ama bence basla 1 ay ne demek yaaa bekleme eger elınde fırsatın varsa benım uzun protokol ama baslarsan aynı doguruz martta transfer olcak cunku yaaa yanı subat sonu gıbı ıns bakalımmm bence basla derım kuzummmm :)

hosgeldınnn rabbım hayırlısı neyse onu versın ne dıyelımmmm

ne zaman regli olucan tatlım? ben bu ay sonunda bekliyorum.
martta transfer olur diyorum (bi aksilik olmazsa inşallah)
seninde öyle olursa birlikte doğururuz belki

canımmm dondurulmusmu olcak tı senın benmı yanlıs hatırlıyorumm ?

aynen cnm eskıler derler hep derdı aynı olan bırbırını anlar dıye bızım derdımızde bebişşş ve bızı en ıyı anlayan gene bızlerız ve bırbırımıze hep destek olucaz ıns bırgunde anne olucaz ve hıc bır zaman umıtlerı yıkmak 1 olmadı 2 olcak oda olmadı 3 olcak o da olmazsa 4 rabbım ol dıyene kadar devam edıcm ıns.

troıd değerlerine ve prolaktin değerlerin bakıldı mı?

Yakın zamanda baktırmadım ama troid hormanlarım hep normal çıkıyor
pko belirtsinini olduğu th tsh hormonlarım,proklaktin vb. hormonlarda sorun var
Henüz doktora gitmedim
açıkcası çekiniyorum

kıyamammmm.... kim kızdırdı seni....

valla ben öğlen 2yece yoktum sayfaları okuyup cevap yazıcam tiye telef oldum

canım evde ıspanağın varsa ıspanaklı keki tavsiye ederim üzerine kremşanti ile harika bir görüntü oluyor tadı çok hoş hafif

Teşekkür ederim, hayırlısı tabi inşallah :)

baharcım merhaba.. sen de mi kentte devam edeceksin symrna yı bıraktın mı? ben israel beyle görüştüm bile.. eşimden kruger sperm testi istedi...onu yaptıracağız.. ama nisanda tedavime başlansın istiyorum.. çünkü rapor alıp bbu sene okulu kapatmak istiyorum..şimdiden gittik çünkü eşime sperm güçlendirici ilaçlar verebilir diye düüşündüm..en azından tüp bebekte şansımız artar.. sen ne yaptın? ne zman ikinci denemen nasipse?

baharkusvum ben senin msjını yeni gördüm( cevap yazdım ama gönderemedim. 100msjım olması lazımmış.kafam çok karıştı yazdıklarını okuyunca. kentte özel yapıyolarmı? oofff çok zor napıcam şimdi ben smyrnadan vazmı geçsek??? kent hast. dr kim?
senin negatifin için çok üzüldüm inşallah bebeğini kısa sürede kucağına alırsın.
msjınn için çok teşekkürler

Henüz doktora gitmedim
açıkcası çekiniyorum

benim 15 kg fazlam vardı hamile kalamıyordum.2 kez prolaktin yüksekliğinden dış gebelik geçirdim.
tüp bebek öncesi hormon değerlerini düzene sok daha sonra dene derim
hayırlısı olsun...

Henüz doktora gitmedim
açıkcası çekiniyorum

canım hiç bir şeyden çekinme.. ben açamam diyordum.. ama o kadar rahattım ki.. dr. hsg yi bile anestezisiz çakacağiz seninkini çok rahatsın dedi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…