Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar

kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...

hoşgeldin.... evet ya o hareketleri görmek muhteşem bi duygu rabbim herkeze nasip etsin.. rapor alman iyi olmuş bol bol dinlenirsin...
cnm peki kullandıgınız ilaçlar kür işe yaradımı? şuan nasıl oldu? ve tekrar tüp bebek yaptınızda olumlumu sonuclandı ? ayrıca gıttıgınız doktorun adınıda soylersen cok sevınırım

canım herkezde rakamlar yada sorunlar değişebilir bizim sayımız düşüktü hatta kürlerden önce 2milyonlara kadar düşmüştü. ve ileri hızlı hareketlimiz %0 enfazla %1 e çıktı. zaten %50 ye yakını hep hareketsiz çıkıyodu. ileri doğru hareketli%30 civarı yerinde hareketli %20 civarı. kürlerin faydası var eşin sigara içiyosa bırakmasınında faydası var tabi dr.un verdiği ilaçlarıda unutmamak lazım.. ben ankara başkent üniv. hastanesinde prof. hulusi bülent zeyneloğluna tedavi oldum ve çok şükür hamileyim. sormak istediğin bişey olursa yazabilirsin bana.

Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1 aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,
herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)

ervaaamm hiççç sorma hayalii bilee güzellll yaaaaaaaaaaaaaaaa..

sen ağlamaaaa dayanamam ağlama gözbebeğim sana kıyamam demiş sezen aksu ne de iyi etmiş bak hemen sözleri telif hakkını ödemeden çaldım sana yazdım...şimdi ağlamak yok o gün gelince beraber ağlayacaz

su kadar kafanıza taş düşsün emi hamilelierin değil egunal ve millstonenin

ben canım arkdaşım karasuyu suların içinde taşırım yoruldum da demem cadı sensin sarı cadı ay aş olsun ne kadar kötüsünüz kalbımı çok kırdınız be artıkın gelmiyom buralara küstüm karasu sadece seni seviyorum sanada özeldem msj atara haber verrim

Izlemis kendi baya korkmus Sagol Canim hepimize insallah

canım bizde de sorunlar aynı ve bende tüp bebek deneyeceğim nisan ayında.. ama şimdiden gittim kent hastanesine... en azından o zmanna kadar eşime ilaç tedavisi felan verirler diye...en azından ilaçlarla düzelmişti biraz daha değerler.. ilaç tedavisi görmüştü 1 yıl kadar..

Canikolarim ne dersiniz Kararsiz kaldim bu aymi basliyayim yoksa geleckt ay mi cooooook kararsizim Ben yahuuuuuuu gecmisi Daha okuyamadim Gene ucmus sayfalar

ne zaman regli olucan tatlım? ben bu ay sonunda bekliyorum.
martta transfer olur diyorum (bi aksilik olmazsa inşallah)
seninde öyle olursa birlikte doğururuz belki

selo26, honeymooner, akasya1978, nehir35, rbalaban, orkide45, su1838, egunal, baharkus, millstone, 35izmir, ecrin_mert, cann82, nillla

merhaba kızlar bir dün nete girmedim sayfalar uçmuş valla.. okuyabildiğim kadarını okuyacağım...

ama ama sız topiğimizin en güzelleri en neselı ınsanları oyle uzulmek yok ama yaaaaaa hergun bır umut canlarımmmmm

Sağol bitanemmmmmmmmmm,inankii çok sağolllllllll..İşte kk ya gene teşekkür etmeden geçemiyorum burada içimizi döküppp,kimsenin anlayamadığı konuları paylaşıyoruzz..Bizi bizden başka kimse anlamıyorrrr..

kociş yoğurt çorbası istedi onu koyup geleyim başında durmam lazım malum karıştırmazsan kesiliyo yoğurt buralardayım döncem ben size...

bende bende bende ıstıyommmm :)))) ohhhh ohhhh masallah kocısne bakarımıstaaaa bızım hamarat arkadasımız yawww :)

Son düzenleme:
canım çok sevindim iyi olduğuna
inşallah bebeişini sağ salim kucağına alırsın
ohh ne güzel evde dinlen bol bol

Arkadaşlar merhaba,
39 yaşındayım. Bizde sorun morfoloji %1 aslında sperm sayısı fena değil ml'de 17 milyon. Eşimin ilk eşinden 1 çocuğu var ( ilk eşinde problem varmış, aşılama yapmışlar, o zamanlar bizimkinde sorun yokmuş). Önce 3 ay önce negatif bir aşılama sonra da geçen ay negatif sonuçlu ilk tüp bebek denememizi yaptık. 14 yumurta elde edildi, hepsi döllendi, 9 tanesi iyi gelişti, 2 adet 1.kalite 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı işte. Negatifi görünce genetik test yapıldı. Allahtan temiz çıktı. Şimdi 2 ay bekleyip martta 2.denemeye başlayacağız. Tabii bu arada mucize merkezinden bir hediye gelirse başımızın üstünde yeri var :)
Eşim proxeed kullandı, arginine ve bir ara da keçi boynuzu kullanmıştı. Ama hep 3. kalite sperm bulmuşlar. Dr. proxeed e devam dedi bir de evicap verdi. Bakalım kısmetimizde ne var,

herkese sağlıklı güzel bebişler diliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…