• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?

merhaba

bende tedavimde menagon kullandım 6 toz + 3 su şeklinde

bende de ilk iğne ağrı yaptı... ama sonrakilerde rahattım ... birde en son iğne de kendimi çok sıktım galiba onun yeri halen sızlıyor :)))

canım benim eşimde benden peydahlayamadında tüpçüdenmi peydahlıyosun diyo yanı ben ben onu tüpçüyle boynuzluyorum:1::1::1::1::1::52::52:

Şekerimmmm göz doktorundan önce bişey aklıma geldiii.Bir arkadaş almış diğer forumdan,bende eşime söyledimm alalım diyee..Şu radyasyon önleyici battaniye varya haniii google yazın çıkıyorr..Be..Arm... markasıı,altında tel bile çekmiyormuşş.Bu laptop ve bilgisayarın zararlarından koruyormuşş.Hamileler içinn t-shirtleri bile varr süperrmişşş.Aklıma yattıı benimm.Kucağımızda laptopp hemm yumişlere zararlı hem kocişlerin spermlerinee.Fiyatıda 200 tl civarıı..

merhaba

bende tedavimde menagon kullandım 6 toz + 3 su şeklinde

bende de ilk iğne ağrı yaptı... ama sonrakilerde rahattım ... birde en son iğne de kendimi çok sıktım galiba onun yeri halen sızlıyor :)))

ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış

:46::46::46::46:
:29::70::16::16::16::54::54::13::38:
evet şekerim gördüm topiği sen çekip çevirmişsin öteki hatunlardan ses yok:19:
o zaman gündüzü telafi etmiş oluyorum:))))) ceza listesinden adımı sildirdim:21::21::21:

Tatlim yawww bende durumlar hala aynı esimle 12 gündür konuşmuyoruz ısı inada bindirdi. Tabi bende inat ediyorum Allah sonumuzu hayır etsin. Biliyorsun gunduzleri çalıştığım için torpige giremiyorum akşamları da sınır stressss derken arada kendimi soyutlayabiliyorum. Cumartesi randevum oldugundan esimin haberi yok tek basima gidicem :(((
ah canım ya... hem bebişini hem seni üzdüğü için çok kızıyorum eşine...

Canım benim senin gece vardiyası bitti mi:44:Sensiz bir gece,bu bir alamet olmalı:26:İnşallah uyku düzenin oturmuştur,bebişle birlikte mışıl mışıl,tatlı uykular dilerim.:16:
yok canım ya... yine yatıca hemen uyuyamıyorum ama en azından deniyorum:)) zaten topiği kapatınaca bile yatmam en az bi saat:52::52: biz erkekler gibi değilizki kociş yatıcam diyo kalkıyo koltuktan doğru yatak:)) ben ne mümkün:52::52:

Suan kimse yok, yarin kimler bu yaziyi okuyacak merak ediyorum ya da daha once okumus olan?? Lutfen okuyunnnnn
ben çok önce okumuştum ve ağlamadan okuyabilen varmıdır bilmiyorum...

herkese iyi geceler kızlar.
mesajımı sabah görecek olanlara da GÜNAYYYYDIINNNNNNN................
günaydın canımm....

günaydınlar nasılsınız iyi bir gün olması dileğiyle
inşallah su'cum... sana da koocccamaaaannnn günaydın....

Kıslar günaydın...
ay o hikayeyi okudum şiştim ağlamaktan ...sanki beni anlatıyor (okuyan herkez kendinden bişeyler bulacaktır eminim)ki ben o kadar sorun yaşamadım ama yanlış yönlendirmeler, yanlış doktorlar,maddi sıkıntılar,aşılamalarla yıkılan umutlar,laporoskopik ameliyat bide çevreye derdini anlatma inanın herkesin yaşadığı kendine.....
Neyse ben salı günü 2. kontrole gittim çok şükür herşey yolundaydı.. ama keseler 2 olmuş biri saklanmış ve süpriz yapmış bize...Allahım nasıl sevindik anlatamam Dedim rabbim sen ne büyüksün Körün istediği 1 göz sen verdin bize 2 göz.. eşim yerinde duramıyo....Allahım isteyen herkese bu duyguyu tattırsın....
bende sanki o hikayedeki kişi gibi korku ve endişe içindeyim ...bebeklerime bişey olursa diye çok korkuyorum...sanırım bu korku hiç bitmeyecek taaki kucağıma alana kadar....
maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: gözün aydın arkadaşım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

kaçıp kaçıp gel sen topiğe topikte koşmuyoz hoplayıp zıplamıyoz:122: oturmuş yazı yazıyoz :126:
kocişin iletişimimizi koparmasın valla yürüyüş düzenler kınarız kendisini:113::113::113:

egunalimmm ayyyy ne oluyor böyle yetişemiyorum ben bu sayfalara okuyamadım cık fazla ay gunluk takip etmek lazım topiği geçmişi okumak yoruyor gözleri :82:gözlük lazım bana kızlar trt 1 izliyorum ben bu cemalnur hnm bayılıyorum diyor ki allah kula sıkıntı verir ki kendine yaklaştırır aslında bizlerde yaşadığımız bu evlat sıkıntılarıyla rabbime yaklaşıyoruz ve sonu eminim hepimiz için rahmet olucak ee nasılsın bugun bakalım

Şekerimmmm göz doktorundan önce bişey aklıma geldiii.Bir arkadaş almış diğer forumdan,bende eşime söyledimm alalım diyee..Şu radyasyon önleyici battaniye varya haniii google yazın çıkıyorr..Be..Arm... markasıı,altında tel bile çekmiyormuşş.Bu laptop ve bilgisayarın zararlarından koruyormuşş.Hamileler içinn t-shirtleri bile varr süperrmişşş.Aklıma yattıı benimm.Kucağımızda laptopp hemm yumişlere zararlı hem kocişlerin spermlerinee.Fiyatıda 200 tl civarıı..

heeeee bi bakiiiimmmm...ama benim telefonum çeksin arayanım çok bana ulaşsınlar dimiii:102:
radyosyon için iyi tabiiii...ama ben eşime alalım desem o da az gir kk ya telefonla da az konuş hiç bişicik olmaz der:1:

kızlar merhaba yarın öğleden sonra transferim var az önce konuştuk doktorumla gayet iyiler dedi bu 4. olcak inşallah son olur yavrucuklarımı yarın alıp gelcem kısmetse dualarını eksik etmeyin kızlar sizce bu dönemde incir suyu içsem zararı olurmu veya nerler yiyim incir suyu tutunmasına yardımcı oluyomuş diyolar ama emin değilim

umarım bebeişin sana sımsıkıya tutunur sinemciö...

rabbim tedavini hayırlı kılsın ve bebişin seni bırakmasın :)

egunalimmm ayyyy ne oluyor böyle yetişemiyorum ben bu sayfalara okuyamadım cık fazla ay gunluk takip etmek lazım topiği geçmişi okumak yoruyor gözleri :82:gözlük lazım bana kızlar trt 1 izliyorum ben bu cemalnur hnm bayılıyorum diyor ki allah kula sıkıntı verir ki kendine yaklaştırır aslında bizlerde yaşadığımız bu evlat sıkıntılarıyla rabbime yaklaşıyoruz ve sonu eminim hepimiz için rahmet olucak ee nasılsın bugun bakalım

Karasucum bende Cemalnur SARGUTA bayılırımmm..Aynen dediğin gibi,derdi sıkıntısı olmayanlarr asıl aynaya bakıp ya Rabb bende bir eksiklik mi var diye düşünsünler diyor heppp.Cüce kızın hikayesini biliyorsundur,beni hepp çok etkilemiştirr..Hergün giyinir süslenirmiş cüce akrabası ve dermişki ben hiç mutsuz değilimm Mevladan gelldiii..Bu bana bir hediyeee..Sevgiliden gelene ne denirkiii diyeee..
Bende hep silkelenip kendime gelirim Cemalnur Hanımı dinleyincee, başıma gelen bu hastalıklarr bu imtihanlar benim Rabbime yaklaşmamı sağlıyorsa ne mutlu banaa diyee..O dilerse tıkanık yollar açılacakkk..O dilerse olucakkk..

ay sen nerden çıktın ki gittiğin yerde temellide kalabilirdin :95::95:biz sensiz daha mutluduk kimse kimseye sataşmıyordu dediğim gibi cadı bir kız olduğunu erva da onaylamış çok sevindim hıııı:19::19: evet cnm aklım yemek te ama hani maşalll 1 72 olduğum için kilomu göstemek gibi sorunum yok yanii hani şöyele yerden bitme birşey olsam boğazımı tutucam hem sen benimleee uğraşma kabasın da ayrıca insan önce nasılsın hoşgeldin der:19::19: sonra sataşır hem cadısın hem de kabasın hıı:41::41: neyse ben kibarlık yapıcam bu kadar fırça yeter sana nasılsın gezenti bir gezmeye gittin yok oldun ben de seni bir kar fırtınasında kaybettik sanıp sormuştum hbr varmı diye:21::21:

canım sen beni çok özlediğini duydum koşa koşa geldim belliydi mutluluğunuz su'cum nerde diyodun ama cadı sensin ervada cadı maşaallah canım 1.72 boyun varda kilodan hiç bahsetmiyosun varsın heralde 100 kilo :1::1::1:sen bana hoş geldin dedinmiki ben sana diyim izine gitmişdim memlekete izin olurda güzel olmazmı canım dileklerin kabul olmadı malesef yıkılmadım ayaktayım:33::33::52::52:

ah kuzum gerildin mi sen...o kadar dedim hamişlerimizin ayrıcalığı var üzmeyelim diyeeee...
:29:

satıcı seni :19::19::37::37::47:

cnm benım sen olmasan zaten bu kız bizi atıcakta bu topikten sen yokken bana git sen kendi topiğinede demiştii:43::43:bende sana şikayet edicektim bu su yu ama dedim şimdi zaten sen sinirlisin seni sıkmayım zaten mükemmel bir kadınsın hemen konuya parmak bastın bu kız beni kızdırıyor çok bilgin olsunn:43::43:ilgin için sana çoook t ederimmm

atarım tabi gittin kendine sayfa kurdun ama bak kimse gelmedi ne oldu çıcım gene burdasın :52::52::52::52:

sen canını sıkma kuzum...ben demiştim ona karasu nun canını sıkma diye ama demek hala yaramazlık yapıyoooo...kimse atamaz seni topiğimizden...bırakmam uleeennnnn....

en çok ta sana şaşırdım zaten...ben artvinlerdeyken bile tek başına da olsa topikteydin...alışverişe gitcem yokum dedim azcık çıktım...5 dk sonra döndüm hepinizin yerinde yeller esiyoooo...hamile olman münasebetiyle parmağımı sallıyorum sadece:20::20::20:...

hoşgeldin canım...ben yumurta döllenmeyişini ve boş yumurta oluşmasını çok duydum bi sebebi çok yumurta elde etmek için fazla doz ilaç uygulanırsa yumurtaların hem kalitesizleştiğini hemde boş yumurta oluşma olasılığının arttığını duymuştum...kızlardan bilgisi olan mutlaka yazacaktır sana...

şekerim az geliyon artık...demek elektrik bağlattın sende...hayırlı olsun inşallahhh maşallahhh...
yaparım ben yaramazlık kimse beni tutamaz :27::27::37::37:

arkadaşlar bugün Gülendam54'ün test günü ...

umarım bizi habersiz bırakmaz.. güzel haberlerle. göbüşünde bebişi ile gelir bizim yanımıza :26::26::26::26::26:

heeeee bi bakiiiimmmm...ama benim telefonum çeksin arayanım çok bana ulaşsınlar dimiii:102:
radyosyon için iyi tabiiii...ama ben eşime alalım desem o da az gir kk ya telefonla da az konuş hiç bişicik olmaz der:1:

Sana telefonunu örtünün altına koy demiyorum zaten cicimmmm.Hem ben aradığımda ulaşamzzsammmm Ankaraya gelirimm biikeremmmmmmmmm..Kocişlerde hakklı ne yapalımm..Çok fena kakşamda arıza çıkarıyordu bizimkiii.Gelldi bir bakktı pembe sayfalardayım geneeee..Çık çıkk yapıp sinir olduuu..heheheh:34::34::34::34::34:

ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış

hııı hı:19:şuna bak hem tup bebe sayfalarında dolaşıyor hemde protokol kısamı uzun mu bilmiyor dilinde bir karış benimle uğraşıcağına gitte ilaçları nasıl kullanıcağına çalış:60::60::60:

cicim benim takılmak istedim sana dünden kızgınlığım varda :4::4::4:şimdi neyse bugun yeni bir gün gel dost olalım ve senın uzun mu kısa mı olucağını muaynedn sonra dr un karar veriyor ilaçta kişiden kişiye değişiyr ben hep aşılama ve tup dahil gonal f kullandım son 4 gun cetrotaid vuruldum buarada tüp bebek merkezleri dr ı erkek infetilteyi çok seviyor kadında olan sorun daha zor çünkü eşindn alınıcak 2 tane sağlıklı sperm bile hamile kalmanı sağlar yani sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşıcaksın rabbimin izniyle arkadaşımm benim arkadşn eşinde erkek fktörüdü ve gittiğimz benm dr um dedi en çok sevdiğimz tip sorundur hiç abartılıcak bir durum değil işimiz kolay ha sorun kadın olsaydı daha zor olabilrdi dedi ve şimdi bu hafta sonu doğum yapıcak inşallhh arkadaşımm yani senın butunilaçların isimlerini ve sıralarını bilmene gerek yok tatlım

cicim ilaçlar kişiden kişeye göre değişir isimleri belli olsun zaten durumuna göre dozlarda belli olacak bunu şimdiden söylememiz mümkün değil...uzun protokolde adetin 21.günü iğne vurmaya başlarsın o arada tekrar adet olursun ve yeni iğneler eklenir ta ki çatlama iğnesine kadar vurmaya devam edersin kısa protokolde de adetin 2.yada3.günü başlar iğneler onda da çatlatma iğnesine kadar vurulursun...arkadından opu ve transfer gelir...uzun maksimum 25 gün kısa maksimum 15 gün sürer tabii 12 günlük test günü bekleme süresi dahil değil...

valla eskiler ve yeniler karıştık artık o yüzden yoğun bi topik oluyo...bazen yazışmalarda 18 üyeyi bulduğumuz oldu gün içinde o yüzden göz sağlımız için 3 saatten fazla topikten ayrı kalmamayı uygun gördük...tavsiye ederim...zor günlerimizde birbirimizi bulduk yakınlaştık...:29:

al bitanede daha dünde erva şıkayetçi bu konudan siz bizm hızımıza yetişemiyosunuz canlar siz yidip yatın yemek yiyin kendiniz fazla yormayın ne de olsa YAŞLILIK :52::52::52:

cevapları hazırdır canım onların benim kozamda hayatta altta kalmaz patır patır nerden buluyo okadar cevapı anlamadım

merhaba arkadaslar paylaştıklarınızı uzun zamandır okuyorum,bende tedavıye yenı basladım çamlıcadaki erdem hastanesinde lucrın dıye ıgne kullanıyorum,renkli olana kadar kullanıcakmısım.bende bıraz şişme yaptı sanki,olurmu böyle etkisi yoksa benmi evham yaptım.

Sana telefonunu örtünün altına koy demiyorum zaten cicimmmm.Hem ben aradığımda ulaşamzzsammmm Ankaraya gelirimm biikeremmmmmmmmm..Kocişlerde hakklı ne yapalımm..Çok fena kakşamda arıza çıkarıyordu bizimkiii.Gelldi bir bakktı pembe sayfalardayım geneeee..Çık çıkk yapıp sinir olduuu..heheheh:34::34::34::34::34:

ben bu radyasyondan kendimi koruma olayından arkadaşım kucağında laptopla yaşarken ve ailesinde kısırlık hikayesi varken üst üste 2 kız doğurduğunda vazgeçtim...bi kolunda bebesi varken karnında diğeri vardı bilgisayar sapığı olarak ta bi yandan internette takılır yazardı...onu gördükten sonra bu radyasyon bi bana mı çalışıyo dedim korunmayı bıraktım:1:
valla bizim bey de pembe sayfalara bayadır takık durumda bi de küsünce önceden ona sırnaşır yanında olurdum şimdi küsmeyi fırsat bilip doğruuuu topiğe kaçıyorum...gece hayatım oldu resmen...arada bi söyleniyoooo ama ben duymuyoruuuummm:19:

hııı hı:19:şuna bak hem tup bebe sayfalarında dolaşıyor hemde protokol kısamı uzun mu bilmiyor dilinde bir karış benimle uğraşıcağına gitte ilaçları nasıl kullanıcağına çalış:60::60::60:

cicim benim takılmak istedim sana dünden kızgınlığım varda :4::4::4:şimdi neyse bugun yeni bir gün gel dost olalım ve senın uzun mu kısa mı olucağını muaynedn sonra dr un karar veriyor ilaçta kişiden kişiye değişiyr ben hep aşılama ve tup dahil gonal f kullandım son 4 gun cetrotaid vuruldum buarada tüp bebek merkezleri dr ı erkek infetilteyi çok seviyor kadında olan sorun daha zor çünkü eşindn alınıcak 2 tane sağlıklı sperm bile hamile kalmanı sağlar yani sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşıcaksın rabbimin izniyle arkadaşımm benim arkadşn eşinde erkek fktörüdü ve gittiğimz benm dr um dedi en çok sevdiğimz tip sorundur hiç abartılıcak bir durum değil işimiz kolay ha sorun kadın olsaydı daha zor olabilrdi dedi ve şimdi bu hafta sonu doğum yapıcak inşallhh arkadaşımm yani senın butunilaçların isimlerini ve sıralarını bilmene gerek yok tatlım

canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm:14::14::14::17: canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar

DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu:1::emir_bebek:

merhaba arkadaslar paylaştıklarınızı uzun zamandır okuyorum,bende tedavıye yenı basladım çamlıcadaki erdem hastanesinde lucrın dıye ıgne kullanıyorum,renkli olana kadar kullanıcakmısım.bende bıraz şişme yaptı sanki,olurmu böyle etkisi yoksa benmi evham yaptım.

öncelikle hoşgeldin aramıza:71::71::71:
tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
iğneler şişme yaparlar karın bölgesinde aşırı bi durum ve rahatsızlık verirse doktorunla görüş...

Back