Tüp Bebek Günlüğümüz !

iyi akşamlar kızlar..ben menogona bugün başladım..
4 doz toz 1 doz su şeklinde vuruluyorum kalçadan..ama ağrı yaptı kalçama..zor oturuyorum. normal mi bu acaba?

merhaba

bende tedavimde menagon kullandım 6 toz + 3 su şeklinde

bende de ilk iğne ağrı yaptı... ama sonrakilerde rahattım ... birde en son iğne de kendimi çok sıktım galiba onun yeri halen sızlıyor :)))

canım benim eşimde benden peydahlayamadında tüpçüdenmi peydahlıyosun diyo yanı ben ben onu tüpçüyle boynuzluyorum

Şekerimmmm göz doktorundan önce bişey aklıma geldiii.Bir arkadaş almış diğer forumdan,bende eşime söyledimm alalım diyee..Şu radyasyon önleyici battaniye varya haniii google yazın çıkıyorr..Be..Arm... markasıı,altında tel bile çekmiyormuşş.Bu laptop ve bilgisayarın zararlarından koruyormuşş.Hamileler içinn t-shirtleri bile varr süperrmişşş.Aklıma yattıı benimm.Kucağımızda laptopp hemm yumişlere zararlı hem kocişlerin spermlerinee.Fiyatıda 200 tl civarıı..

merhaba

bende tedavimde menagon kullandım 6 toz + 3 su şeklinde

bende de ilk iğne ağrı yaptı... ama sonrakilerde rahattım ... birde en son iğne de kendimi çok sıktım galiba onun yeri halen sızlıyor :)))

ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış

:13:
evet şekerim gördüm topiği sen çekip çevirmişsin öteki hatunlardan ses yok
o zaman gündüzü telafi etmiş oluyorum:))))) ceza listesinden adımı sildirdim

ah canım ya... hem bebişini hem seni üzdüğü için çok kızıyorum eşine...

Canım benim senin gece vardiyası bitti mi:44:Sensiz bir gece,bu bir alamet olmalı:26:İnşallah uyku düzenin oturmuştur,bebişle birlikte mışıl mışıl,tatlı uykular dilerim.
yok canım ya... yine yatıca hemen uyuyamıyorum ama en azından deniyorum:)) zaten topiği kapatınaca bile yatmam en az bi saat biz erkekler gibi değilizki kociş yatıcam diyo kalkıyo koltuktan doğru yatak:)) ben ne mümkün

Suan kimse yok, yarin kimler bu yaziyi okuyacak merak ediyorum ya da daha once okumus olan?? Lutfen okuyunnnnn
ben çok önce okumuştum ve ağlamadan okuyabilen varmıdır bilmiyorum...

herkese iyi geceler kızlar.
mesajımı sabah görecek olanlara da GÜNAYYYYDIINNNNNNN................
günaydın canımm....

günaydınlar nasılsınız iyi bir gün olması dileğiyle
inşallah su'cum... sana da koocccamaaaannnn günaydın....

maşallah gözün aydın arkadaşım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

egunalimmm ayyyy ne oluyor böyle yetişemiyorum ben bu sayfalara okuyamadım cık fazla ay gunluk takip etmek lazım topiği geçmişi okumak yoruyor gözleri :82:gözlük lazım bana kızlar trt 1 izliyorum ben bu cemalnur hnm bayılıyorum diyor ki allah kula sıkıntı verir ki kendine yaklaştırır aslında bizlerde yaşadığımız bu evlat sıkıntılarıyla rabbime yaklaşıyoruz ve sonu eminim hepimiz için rahmet olucak ee nasılsın bugun bakalım

heeeee bi bakiiiimmmm...ama benim telefonum çeksin arayanım çok bana ulaşsınlar dimiii:102:
radyosyon için iyi tabiiii...ama ben eşime alalım desem o da az gir kk ya telefonla da az konuş hiç bişicik olmaz der

umarım bebeişin sana sımsıkıya tutunur sinemciö...

rabbim tedavini hayırlı kılsın ve bebişin seni bırakmasın :)

Karasucum bende Cemalnur SARGUTA bayılırımmm..Aynen dediğin gibi,derdi sıkıntısı olmayanlarr asıl aynaya bakıp ya Rabb bende bir eksiklik mi var diye düşünsünler diyor heppp.Cüce kızın hikayesini biliyorsundur,beni hepp çok etkilemiştirr..Hergün giyinir süslenirmiş cüce akrabası ve dermişki ben hiç mutsuz değilimm Mevladan gelldiii..Bu bana bir hediyeee..Sevgiliden gelene ne denirkiii diyeee..
Bende hep silkelenip kendime gelirim Cemalnur Hanımı dinleyincee, başıma gelen bu hastalıklarr bu imtihanlar benim Rabbime yaklaşmamı sağlıyorsa ne mutlu banaa diyee..O dilerse tıkanık yollar açılacakkk..O dilerse olucakkk..

canım sen beni çok özlediğini duydum koşa koşa geldim belliydi mutluluğunuz su'cum nerde diyodun ama cadı sensin ervada cadı maşaallah canım 1.72 boyun varda kilodan hiç bahsetmiyosun varsın heralde 100 kilo sen bana hoş geldin dedinmiki ben sana diyim izine gitmişdim memlekete izin olurda güzel olmazmı canım dileklerin kabul olmadı malesef yıkılmadım ayaktayım

ah kuzum gerildin mi sen...o kadar dedim hamişlerimizin ayrıcalığı var üzmeyelim diyeeee...

satıcı seni

atarım tabi gittin kendine sayfa kurdun ama bak kimse gelmedi ne oldu çıcım gene burdasın

yaparım ben yaramazlık kimse beni tutamaz

arkadaşlar bugün Gülendam54'ün test günü ...

umarım bizi habersiz bırakmaz.. güzel haberlerle. göbüşünde bebişi ile gelir bizim yanımıza :26::26::26::26::26:

heeeee bi bakiiiimmmm...ama benim telefonum çeksin arayanım çok bana ulaşsınlar dimiii:102:
radyosyon için iyi tabiiii...ama ben eşime alalım desem o da az gir kk ya telefonla da az konuş hiç bişicik olmaz der

Sana telefonunu örtünün altına koy demiyorum zaten cicimmmm.Hem ben aradığımda ulaşamzzsammmm Ankaraya gelirimm biikeremmmmmmmmm..Kocişlerde hakklı ne yapalımm..Çok fena kakşamda arıza çıkarıyordu bizimkiii.Gelldi bir bakktı pembe sayfalardayım geneeee..Çık çıkk yapıp sinir olduuu..heheheh

ya bu tüp bebekde ilaçların ismileri ve sırası nasıl bana yazarmısınz benimki erkek faktörü bunda uzun ve kısa prokotol varmış

hııı hışuna bak hem tup bebe sayfalarında dolaşıyor hemde protokol kısamı uzun mu bilmiyor dilinde bir karış benimle uğraşıcağına gitte ilaçları nasıl kullanıcağına çalış

cicim benim takılmak istedim sana dünden kızgınlığım varda şimdi neyse bugun yeni bir gün gel dost olalım ve senın uzun mu kısa mı olucağını muaynedn sonra dr un karar veriyor ilaçta kişiden kişiye değişiyr ben hep aşılama ve tup dahil gonal f kullandım son 4 gun cetrotaid vuruldum buarada tüp bebek merkezleri dr ı erkek infetilteyi çok seviyor kadında olan sorun daha zor çünkü eşindn alınıcak 2 tane sağlıklı sperm bile hamile kalmanı sağlar yani sen de en kısa zamanda mutlu sona ulaşıcaksın rabbimin izniyle arkadaşımm benim arkadşn eşinde erkek fktörüdü ve gittiğimz benm dr um dedi en çok sevdiğimz tip sorundur hiç abartılıcak bir durum değil işimiz kolay ha sorun kadın olsaydı daha zor olabilrdi dedi ve şimdi bu hafta sonu doğum yapıcak inşallhh arkadaşımm yani senın butunilaçların isimlerini ve sıralarını bilmene gerek yok tatlım

cicim ilaçlar kişiden kişeye göre değişir isimleri belli olsun zaten durumuna göre dozlarda belli olacak bunu şimdiden söylememiz mümkün değil...uzun protokolde adetin 21.günü iğne vurmaya başlarsın o arada tekrar adet olursun ve yeni iğneler eklenir ta ki çatlama iğnesine kadar vurmaya devam edersin kısa protokolde de adetin 2.yada3.günü başlar iğneler onda da çatlatma iğnesine kadar vurulursun...arkadından opu ve transfer gelir...uzun maksimum 25 gün kısa maksimum 15 gün sürer tabii 12 günlük test günü bekleme süresi dahil değil...

valla eskiler ve yeniler karıştık artık o yüzden yoğun bi topik oluyo...bazen yazışmalarda 18 üyeyi bulduğumuz oldu gün içinde o yüzden göz sağlımız için 3 saatten fazla topikten ayrı kalmamayı uygun gördük...tavsiye ederim...zor günlerimizde birbirimizi bulduk yakınlaştık...

al bitanede daha dünde erva şıkayetçi bu konudan siz bizm hızımıza yetişemiyosunuz canlar siz yidip yatın yemek yiyin kendiniz fazla yormayın ne de olsa YAŞLILIK

cevapları hazırdır canım onların benim kozamda hayatta altta kalmaz patır patır nerden buluyo okadar cevapı anlamadım

merhaba arkadaslar paylaştıklarınızı uzun zamandır okuyorum,bende tedavıye yenı basladım çamlıcadaki erdem hastanesinde lucrın dıye ıgne kullanıyorum,renkli olana kadar kullanıcakmısım.bende bıraz şişme yaptı sanki,olurmu böyle etkisi yoksa benmi evham yaptım.

ben bu radyasyondan kendimi koruma olayından arkadaşım kucağında laptopla yaşarken ve ailesinde kısırlık hikayesi varken üst üste 2 kız doğurduğunda vazgeçtim...bi kolunda bebesi varken karnında diğeri vardı bilgisayar sapığı olarak ta bi yandan internette takılır yazardı...onu gördükten sonra bu radyasyon bi bana mı çalışıyo dedim korunmayı bıraktım
valla bizim bey de pembe sayfalara bayadır takık durumda bi de küsünce önceden ona sırnaşır yanında olurdum şimdi küsmeyi fırsat bilip doğruuuu topiğe kaçıyorum...gece hayatım oldu resmen...arada bi söyleniyoooo ama ben duymuyoruuuummm

canım biliyoz ama benim eşimde olduğu için acaba kısa prokotolmu uygulandığını sordum ben ilk defa başladığım için tecrubesizm canım ne biliyim ilaçları canım inşallah rabbım ilk seferde hamile kalmamı sağlar

DOSTUMA SEVGİLER (canım seninle uyraşmasam olmuyo ya ) ama sende beni sormadan edemiysunu

öncelikle hoşgeldin aramıza
tedavin hayırlı ve bebişli olsun inşallahhh...
iğneler şişme yaparlar karın bölgesinde aşırı bi durum ve rahatsızlık verirse doktorunla görüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…