Tüp Bebek Günlüğümüz !

normal olduğuna sevindim o kadar merak ediyorum ki sabah eşime dedimki valla böyle olmuyo ben çok merak ediyorum eve bir ultrason alalım ben girip çıkıp bakim dedim eşimin bakışları yetti

Canım senin kesenin şekli nasıldı? Benimki böyle hurma gibi bişeydi. Kafama takmıycam diyorum ama takıldı birkere seninki nasıldı, erik gibi yuvarlak mıydı?

canım senin bebişin ne kadarlık oldu birde kaşıntı için krem var sürdüğün zaman rahatlarsın ama dr sor tabi sensuyla yetmez o artık iyice şişmiştir tahriş olmuştur enfoksiyonda kapabilirsin dr mutlaka sor son durumunu ihmal etme bence

Bu ne hız arkadaşlar sayfalar uçmuş yaahu
dün gece 150de bırakmıştım ben.
Hepsini okuyamadım. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar (raporsuz) bana fiyat konusunda bişi yazmadılar galiba ((((

bnde bu ay tedaviye yeni başladım. 2 yıllık evliyim raporsuzum yani işlem için 4800 + ilaçlar (şu ana kadar 2bin lirayı buldu) daha da çıkabilir tabi bu rakam tedavinin seyrine göre.
ben de burda yeniyim umarım cvbm ulaşır etkin bi şekilde kullanmayı öğrenirim artık burayı :)

Canım senin kesenin şekli nasıldı? Benimki böyle hurma gibi bişeydi. Kafama takmıycam diyorum ama takıldı birkere seninki nasıldı, erik gibi yuvarlak mıydı?

canım benim kese kesedir kesenin görünmemiş olması problem bencce sakın kafana takma böyle şeyleri ben gilk kontrole gittim ruhsuz bir dr denk geldim bana kese yok belkide dış gebelik dedi günümü mahfetti arkadaşlar bilir hep birlikte ne sıkıntılı birgün yaşadık kese kesedir asla sorun etme bebiş içinde sağlıklı olsunda nekadarlık kaç haftalık oldu kaçıncı haftada gördün paylaşırmısın

teşekkürler zuzu'cum....

test günü gelsin e rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin hemen gelip forumda haber edecem ......

zaten egunal sizin kutlmalarınızın çok meşhur olduğunu söyledi....

bu arada aklım hep sizde kalıyor ama nete fazla giremiyom... eşim kızıyor... yat dinlen diye .... arada görünüp kaçmam ondan haberiniz olsun

ne hikayeler var benim de eski şirketimdeki müdürlerden birinin çocuğu olmuyodu çok uğraşmışlar 40 yaşını aşkınlardı tüp bebek sahibi oldular...o zamanlar yeni evlenmiştim ve öylesine dinlediğim bir konuydu ama şimdi ne kadar anlam ifade ediyor...nerden bilebilirdim ki bende tüp bebek yollarına düşeceğimi...

hoşgeldiiinnnn
tedavin hayırlı sağlıklı ve bebişli olsun inşallahhhh...

herkese günaydınlar hanımlar

her zamanki gibi uçurmuşuz sayfaları :)

kahretsin evet öyle oldu napalım

Canım senin dr ve kese olayını çok iyi biliyorum, senin görünmeyen keseden sonraki sabah gittim dr.a. Döndüğümde senin keseyle ilgili iyi haberi duydum, dr beni 14 şubatta yani tam 1 hafta sonra aynı gün tekrar çağırdı.

SAT a göre 5+4 de gittim ama kese ölçümü 5+0'dı. (GS:0,97cm)

amin camenta

ağzından bal damlıyor haberin olsun

bu arada ben seni aşılama topiğinden hatırlıyorum... sen beni hatırladın mı bilemem ama

kaçıp kaçıp gel sen topiğe topikte koşmuyoz hoplayıp zıplamıyoz:122: oturmuş yazı yazıyoz :126:
kocişin iletişimimizi koparmasın valla yürüyüş düzenler kınarız kendisini:113::113::113:

cananyaka kullanıcısından alıntı
bnde bu ay tedaviye yeni başladım. 2 yıllık evliyim raporsuzum yani işlem için 4800 + ilaçlar (şu ana kadar 2bin lirayı buldu) daha da çıkabilir tabi bu rakam tedavinin seyrine göre.
ben de burda yeniyim umarım cvbm ulaşır etkin bi şekilde kullanmayı öğrenirim artık burayı :)

Slm, benim 11 yaşında bir çocuğum var, 6-7 senedir de 2. için uğraşıyoruz. 1 çocuğum olduğu için tüp bebek işlem raporu alamadım ama ilaçlar için rapor veriyorlar bilgin olsun.

herşey yolunda ve güzeldir canım beniminşaallah sakın kafana takma tabii biz hassas oluyoruz takmamak mümkün değil bende pimpirik birisi oldum çıktım benimde talım 5+6 imiş 11.7cm yanlış değilsem bebişin resminde öyle yazıyor şimdi

Canım yazdığını görmedim özür.bende Akhisarlıyım:) Smyrnada olacak inşallah hamile kalırım ilk denememde.
cnm ben de izmir irenbedeym ama bize avukathb gibi dr umuz indirim yapmadı 3500 tl ödedik ilaçlarımda 1500 e yakın tuttu sonra dondurulmş denedik onada 2000 tl ödedik hakkında hayırlı olsun tedavın inşllh
günaydınnn...bugün ben yokum kızlaryarım saat sonra çıkcam.görümcemin haziranda düğünü war mobilya falan bakmaya gidiozaklım sizde olcakk.herkesin günü güzel olsun mutlu olsunn
cnm sana da kolay gelsin yorma çok kendini senın de günün güzel geçsin inşallhh çokta geç kalma bekletme biziii

cnmm bu ağrılar bende de var benım dr um normal olduğunu söylüyor ama benım ilk haftalarda kanamam oldu ve halen ağrım var sağ bacağımı karnıma doğru çekemiyorum kasığım ağrıyor batıyor öne doğru eğilince sağ tarafım acıyor git bakalım kontrole inşllh hiç sorun olmaz hımmm sadece yorma kendini istirahat et dinlen uzat ayaklarını altına da yastık koy dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…