benimde oluyor ara ara kasıklarımda batmalar.hatta yatakta bir yerden bir yere dönerken bile sancıyla uyanıyorum.fazla güldüğümde de oluyor kasık ağrım.
yaa bide benim kaşıntım vardr a söyledim suyla yıka başka bişey yapma dedi ama suyla falan geçmiyor hatta her ıslandığında dahada artıyor. kaşımaktan şekli şemali değişti :)
böyle şikayeti olan varmı acaba...
bahçeciyi aradık bize dr tavsiye ettiler 18 ocakta gidicem keseyi gören dr 18 de gel demişti bizde 18de başkadr gidicez ne zaman gitmeliyiz ben erken gitmemiş olsaydım 14 ü gitme tarihimdi belim ağrıyor sağ bacağımın üzeri karnımla bacak arası sanırım kasıl bölgem çok kötü ara ara batma oluyor normalmidir acaba korkuyorum tabi bende aşağıdanda zaman zaman böyle com com çekme oluyor böyle olan arkadaşlarda varmı acaba normalmidir
benimde oluyor ara ara kasıklarımda batmalar.hatta yatakta bir yerden bir yere dönerken bile sancıyla uyanıyorum.fazla güldüğümde de oluyor kasık ağrım.
yaa bide benim kaşıntım vardr a söyledim suyla yıka başka bişey yapma dedi ama suyla falan geçmiyor hatta her ıslandığında dahada artıyor. kaşımaktan şekli şemali değişti :)
böyle şikayeti olan varmı acaba...
Bu ne hız arkadaşlar sayfalar uçmuş yaahu
dün gece 150de bırakmıştım ben.
Hepsini okuyamadım. Tüp bebek yaptıran arkadaşlar (raporsuz) bana fiyat konusunda bişi yazmadılar galiba((((
Canım senin kesenin şekli nasıldı? Benimki böyle hurma gibi bişeydi. Kafama takmıycam diyorum ama takıldı birkere seninki nasıldı, erik gibi yuvarlak mıydı?
oh çok şükür bak boşu boşuna üzüldünüz tebrikler canımm....
hayırlısı olsun canım rabbim sanada bebişlerinede sağlık versin. benim kuzeniminde ikizleri var aralarında 1 kilo farkla doğdular çok şükür şimdi ikiside iyi yeter ki rabbim ömür versin...
hadi hayırlısı canım test gününde bize güzel haberler verirsin inşallah... bu arada geçmiş olsun...
tebrikler canım...
hayırlısı olsun canım rabbim sabrını artırsın....
şekerim özledim seni nerelerdesin. tama olarak 2 test mi yaptırdın bende gidecem yaakapunktur için nereyle anlaştın.... hadi hayırlısı olsun hımm bide şeyi nsoracaktım senin dondurulmuşun var mı embriyoların çok iyiydi diye hatırlıyorumm...
hayırlısı olsun canım diğer bebişin var çok şükür allah ona uzun sağlıklı ömürler versinn...
yürü be minecanım kim tutar seni haklısın valla ....
EGUNAL-ECRİN MERT-EKİN0486-MİLLSTONE
Kıslar çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için...inşallah kucağıma alıp sevmeyide nasip eder Allahım.
benim abimin çalıştığı fabrikanın sahibi var adam 50 yaşında.eşide 40 ın üstündedir ama kaç olduğunu bilmiyorum.şu an bebekleri yeni doğdu isviçrede yapılmış tüp bebekleri.ve 20-25 yıllık evliler.izmir istanbul kıbrıs hep denenmiş olmamış ama vazgeçmemişler .5. denemesiymiş sanırım.abim anlatıyo nasıl mutlularmış.....
bnde bu ay tedaviye yeni başladım. 2 yıllık evliyim raporsuzum yani işlem için 4800 + ilaçlar (şu ana kadar 2bin lirayı buldu) daha da çıkabilir tabi bu rakam tedavinin seyrine göre.
ben de burda yeniyim umarım cvbm ulaşır etkin bi şekilde kullanmayı öğrenirim artık burayı :)
herkese günaydınlar hanımlar
her zamanki gibi uçurmuşuz sayfaları :)
canım benim kese kesedir kesenin görünmemiş olması problem bencce sakın kafana takma böyle şeyleri ben gilk kontrole gittim ruhsuz bir dr denk geldim bana kese yok belkide dış gebelik dedi günümü mahfetti arkadaşlar bilir hep birlikte ne sıkıntılı birgün yaşadık kese kesedir asla sorun etme bebiş içinde sağlıklı olsunda nekadarlık kaç haftalık oldu kaçıncı haftada gördün paylaşırmısın
ZUZUcuğum hoşgeldin.canım hay Allah razı olsun senden,geçmişi okuyamamıştım,merak ediyordum kızları:2:
PAPATYA hadi gözün aydın canım,çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.
SUDENAZ inşallah kuzucuk yetişir kardeşine,Allah sağlık versin,korusun miniklerimizi inşallah.
DEMİR_AKINCI hayırlı olsun canım.Meleğin sana sımsıkı tutunsun ve Allah bir ömür ayırmasın inşallah.
SOLİST gözün aydın canımm.İyilik haberlerin daim olsun.
FULYA üzüldüm canım.Allah meleğini kendiliğinden göndersin,yüzünü güldürsün inşallah.
CAN testlerin sonucu iyi çıkar & en kısa zamanda meleğine kavuşursun inşallah canım.
NİLLA herşeyin hayırlısı canım,Allah kuzucuğa sağlık,uzun ömür versin inşallah.
teşekkürler zuzu'cum....
test günü gelsin e rabbim güzel bir sonuç almayı nasip etsin hemen gelip forumda haber edecem ......
zaten egunal sizin kutlmalarınızın çok meşhur olduğunu söyledi....
bu arada aklım hep sizde kalıyor ama nete fazla giremiyom... eşim kızıyor... yat dinlen diye .... arada görünüp kaçmam ondan haberiniz olsun
Canım senin dr ve kese olayını çok iyi biliyorum, senin görünmeyen keseden sonraki sabah gittim dr.a. Döndüğümde senin keseyle ilgili iyi haberi duydum, dr beni 14 şubatta yani tam 1 hafta sonra aynı gün tekrar çağırdı.
SAT a göre 5+4 de gittim ama kese ölçümü 5+0'dı. (GS:0,97cm)
slm kıslaaaaarrrrrrrrrrrr............
süermiş:)
benim eşim de diyo ki ''şimdi biz tüp bebek yaptırcaz ya,az yakar dimi?''
slm kıslaaaaarrrrrrrrrrrr............
bakayım geceden bu yana ne muhabbet dönmüşokuyayım geliyorum...
cnm ben de izmir irenbedeym ama bize avukathb gibi dr umuz indirim yapmadı 3500 tl ödedik ilaçlarımda 1500 e yakın tuttu sonra dondurulmş denedik onada 2000 tl ödedik hakkında hayırlı olsun tedavın inşllhCanım yazdığını görmedim özür.bende Akhisarlıyım:) Smyrnada olacak inşallah hamile kalırım ilk denememde.
cnm sana da kolay gelsin yorma çok kendini senın de günün güzel geçsin inşallhh çokta geç kalma bekletme biziiigünaydınnn...bugün ben yokum kızlaryarım saat sonra çıkcam.görümcemin haziranda düğünü war mobilya falan bakmaya gidioz aklım sizde olcakk.herkesin günü güzel olsun mutlu olsunn
bahçeciyi aradık bize dr tavsiye ettiler 18 ocakta gidicem keseyi gören dr 18 de gel demişti bizde 18de başkadr gidicez ne zaman gitmeliyiz ben erken gitmemiş olsaydım 14 ü gitme tarihimdi belim ağrıyor sağ bacağımın üzeri karnımla bacak arası sanırım kasıl bölgem çok kötü ara ara batma oluyor normalmidir acaba korkuyorum tabi bende aşağıdanda zaman zaman böyle com com çekme oluyor böyle olan arkadaşlarda varmı acaba normalmidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?