• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Bugün test günüm, kahverengi lekelenmeler vardı 1-2 gün önce bugün adet oldum,Tüm umutlarım kırıldı,Birazdan hasteneye gideceğiz kan testi yaptırmak için ama hiç umudum yok :(

benimde transferim cuma gunu yapildi hakkimizda hayirlisi olsun, kac embriyo transferi oldu?

hayırlı olsun asyadila,inşallah bebeğin sımsıkı tutunmuştur sana. Ben 34 yaşında olduğumdan ve üniversitede yptırdığımdan tek embriyo kondu malesef.Kalitesi hakkında da bilgim yok, söylemediler.Dondurulacak çıkmadı zaten 4 tane döllenmişti.Kalitesi çok iyi olmayabilir koyduklarının ama kısmet artık.kötü kaliteyle bile tutan oluyor.15 haziranda belli olacak bneim senin test günün ne zaman?

Merhaba arkadaslar.Listeye eklendiğimi yeni gördüm,eksiklerimi tamamlamak istedim.Yasim 32 ,ikinci denememi yapıyorum.Sorun Esimde varikoselden kaynaklanan sperm azlığı var.Normal ya da aşılama ile olamayacak kadar az.Persembe sonuc belli olacak.Ben de yarın ise başlayacağım,raporum bitti.Persembe gunü testi aksam is çıkışı yaptıracağım.Olumsuz olursa isyerimdeki elemanlarımın beni ağlarken görmelerini istemiyorum.Ama inşallah olur da ertesi gün sevincimi paylaşırım onlarla.

Merhaba arkadaşlar benide eklermisiniz
Bende haziranda adetimle beraber eğer bir aksilik olmazsa umut tüp bebek te tedaviye başlıycam.Yaşım 34
Benim sol tüpüm tıkalı eşimdede varikosel kaynaklı ileri sperm hızında düşüklük var.
İlk tüp bebek denemem olacak.Ama onun öncesinde 3 olumsuz sonuçlanan aşılama deneyimim var.
Allah isteyen herkese hayırlısıyla en kısa zamanda bebek nasip etsin.....

Bugün test günüm,ama hiç umudum yok adet oldum,kahverengi lekelenmelerim geldi son 3-4 normal dediler dün gecede çok hafif bir kanama oldu,bugün biraz daha yoğundu.Sanırım bebecikler tutunamadı...Kan tahlilini verdik son bit umutla.Saat 15:00 de sonucu öğrenmiş olacağız. :(

Bugün test günüm,ama hiç umudum yok adet oldum,kahverengi lekelenmelerim geldi son 3-4 normal dediler dün gecede çok hafif bir kanama oldu,bugün biraz daha yoğundu.Sanırım bebecikler tutunamadı...Kan tahlilini verdik son bit umutla.Saat 15:00 de sonucu öğrenmiş olacağız. :(

Ne olur moralini bozma ....iyi düşün iyi olsun...İnşallah bebeciklerin tutunmuştur...

Merhaba arkadaslar.Bu kadar sıkıntı ve stresin arasında belki saçma bulacaksınız ama bu konu benim icimi yiyip bitiriyor.Siz de tup bebek yaptırırken aynı yoldan mı gittiniz başka bir yöntem var mı bunu sormak için yazıyorum.Biliyorsunuz,tedaviye başlamadan önce doktor bir sürü tahlil ister ki bunun en basında da spermiogram bulunur.Ben hastaneye gittiğimde doktor benden rahim filmi,eşimden de spermiogram istedi.Ben, bir sürü acı çekerken ,beyefendi hastanedeki özel odasında zevkle bu ısı yaptı.Tabi çok sinirlendim,kavga ettim.Yumurta toplandığında da ben ağrı ve sancıdan duramazken beyefendi yine aynı yöntemle,yani benim dışımdaki kadınlara bakarak zevkle sperm vermişti.İyi de bundan olan cocuk ne kadar sağlıklı,ne kadar benim olabilir ki?doktoruma eşmden de iğneyle alınmasını,hem boylece ne çektiğimi de biraz olsun anlamasını istedim ama olmadı.Sizlerin esleri de mi bu yöntemle veriyor,bunun başka çaresi yok mü,elimde değil iste çok takiyorum.

Merhaba arkadaslar.Bu kadar sıkıntı ve stresin arasında belki saçma bulacaksınız ama bu konu benim icimi yiyip bitiriyor.Siz de tup bebek yaptırırken aynı yoldan mı gittiniz başka bir yöntem var mı bunu sormak için yazıyorum.Biliyorsunuz,tedaviye başlamadan önce doktor bir sürü tahlil ister ki bunun en basında da spermiogram bulunur.Ben hastaneye gittiğimde doktor benden rahim filmi,eşimden de spermiogram istedi.Ben, bir sürü acı çekerken ,beyefendi hastanedeki özel odasında zevkle bu ısı yaptı.Tabi çok sinirlendim,kavga ettim.Yumurta toplandığında da ben ağrı ve sancıdan duramazken beyefendi yine aynı yöntemle,yani benim dışımdaki kadınlara bakarak zevkle sperm vermişti.İyi de bundan olan cocuk ne kadar sağlıklı,ne kadar benim olabilir ki?doktoruma eşmden de iğneyle alınmasını,hem boylece ne çektiğimi de biraz olsun anlamasını istedim ama olmadı.Sizlerin esleri de mi bu yöntemle veriyor,bunun başka çaresi yok mü,elimde değil iste çok takiyorum.

Malesef canım başka bir yolu yok.Hiç spermi olmıyanlarda ancak dediğin gibi olabilir.Ama sperm sayısı yeterli erkekler için dediğin gibi oluyor.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ...Malesef çoğu acı veren şey biz kadınlara :(

İns.tutmustur canim uzulme simdiden,adet olduğu halde hamile kalan çok kisi varmış.Gerci sana bunları diyorum ama uzulmemenin elde olmadıgını da çok iyi biliyorum.Hic olmadı buradan acılarımızı paylasabiliyoruz.Ama inşallah senin sevinçli haberini alacağız.

Malesef canım başka bir yolu yok.Hiç spermi olmıyanlarda ancak dediğin gibi olabilir.Ama sperm sayısı yeterli erkekler için dediğin gibi oluyor.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ...Malesef çoğu acı veren şey biz kadınlara :(

Peki bu adil mı? Siz sakin olabiliyor musunuz bu durumda,eşinizin orada ne yaptığını bilerek?Ben çok takiyorum.İyi de aynı şeyi biz yapsak ne hissederler?Ya,benim hiçbirşeyim yokken bu kadar acı çekerken,butun problem ondayken ,onun resmen bu sekilde odullendirilmesini hazmedemiyorum.Sorun bende de olabilirdi,onu suçlamıyorum ama bu sekilde olması da canımı acıtiyor.

bizimde ayni sorunumuz var bizde suan test asamasindayiz. biz iki kere sperm tahlili yaptirdik. ama herseferinde ben esimle birlikte odaya girdim ve benim yardimimla sperm verdi. yumurta toplama yapilirken ben belki esimin yaninda olamaya bilirim ama malum videolari seyrederek bu islemi yapmasina kesinlikle izin vermem. ben normal yolla hamile kalmak icin ugrasirken dahi bir cok seye dikkat etmeye calisiyordum. besmele, seytanin uzaklasmasi icin. uzerimizin ortulu olmasi gibi....
ama bazi erkekler cok zor sperm ornegi vere biliyorlarmis. ilk gittigimizde esim odaya yalniz girdi ve olmuyor diye cikti ben daha sonra yanina girdim. toplama esnesinda bu imkan olmassa bu sekilde zorlananlarin ne yapmasi gerekir dinen ve ahlaken hukmu nedir bilemiyorum...:(((

Güzel arkadaşlarım asıl topiğimiz günlük ortalama üye ve kullanıcı sayısı ve sayfa sayısı çok çok fazla olan http://www.kadinlarkulubu.com/tup-be...unlugumuz.html (2012 Tüp Bebek Günlüğümüz ! dir.Burası o topiğin bir yan liste topiği olup burada paylaşım yapmamaya özen göstermekteyiz. Oraya gelerek daha çok kişinin sorduğunuz sorulara yorum yapması sizin açınızdanda daha iyi olur diye düşünmekteyim..
Sizi asıl topiğimize bekler sevgilerimi sunarım..Anlayışınız için şimdiden teşekkürlerr...:16::16::16::16:

güldencim diğerine yazdım ama görmedin heralde.transferim oldu.her şey yolunda.haftaya salı kontrolüm var,10 gün sonra da test günüm.5. gün embriyosu.blast evresine gelmiş.:nazar:dua edin bana.:nazar:

Arkadaslar ben bu gün adet oldum test yaptırmayacağım.2 tane dondurulmuş embriyom vardi gelecek ay onu yaptıracağım ine. Onlar olmasa dayanamazdim .ins.diger arkadaşların olumlu olur.

kızlar kusura bakmayın hiç bi değişiklik olmayınca bende bilgi vermedim.hep ilaç ilaç.pazartesi günü yumurtalarım toplandı 7 tanesi döllenmiş perşembe günü transferim var.:49:

güldencim diğerine yazdım ama görmedin heralde.transferim oldu.her şey yolunda.haftaya salı kontrolüm var,10 gün sonra da test günüm.5. gün embriyosu.blast evresine gelmiş.:nazar:dua edin bana.:nazar:

canım gördüm aslında ama buraya yazmamışım bu aralar takip edemiyorum topiği fazla...
Maşallah embriyolarına 5.güne kadar gitmişler..
inşallah seni anne yapacaklar...

Arkadaslar ben bu gün adet oldum test yaptırmayacağım.2 tane dondurulmuş embriyom vardi gelecek ay onu yaptıracağım ine. Onlar olmasa dayanamazdim .ins.diger arkadaşların olumlu olur.

Allah sabır versin arkadaşım...
yinede bi test yaptırsan iyi olurdu bence...

kızlar kusura bakmayın hiç bi değişiklik olmayınca bende bilgi vermedim.hep ilaç ilaç.pazartesi günü yumurtalarım toplandı 7 tanesi döllenmiş perşembe günü transferim var.:49:

ooooo demek transfer aşamasına gelmişiz Maşallahh diyorum...
Rabbim yüzünü güldürsün sonunda hamileyimmmm diye yazmanı nasip etsin inşallah...

canım gördüm aslında ama buraya yazmamışım bu aralar takip edemiyorum topiği fazla...
Maşallah embriyolarına 5.güne kadar gitmişler..
inşallah seni anne yapacaklar...

Allah sabır versin arkadaşım...
yinede bi test yaptırsan iyi olurdu bence...

ooooo demek transfer aşamasına gelmişiz Maşallahh diyorum...
Rabbim yüzünü güldürsün sonunda hamileyimmmm diye yazmanı nasip etsin inşallah...

çok sağolun allah hepimizin yüzünü güldürsün inş:49:

Merhaba
benim bugün transferimin 7. günü (transfer günü dahil değil) arasıra (sol bazen sağ kasık) karnımda batmalar var. Kemiklerim ve dişlerime kadar ağrım var. Dün dayanamadım idrar testi yaptım. 2. cizgi silik gibi birşey çıktı. Bugün yaptım her hangi bir şey çıkmadı. test günüm pazartesi günü. Benim durumunda olanlar varmı? arkadaşlar Desteklerinizi bekliyorum.:5:

Back