Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benimde transferim cuma gunu yapildi hakkimizda hayirlisi olsun, kac embriyo transferi oldu?
Bugün test günüm,ama hiç umudum yok adet oldum,kahverengi lekelenmelerim geldi son 3-4 normal dediler dün gecede çok hafif bir kanama oldu,bugün biraz daha yoğundu.Sanırım bebecikler tutunamadı...Kan tahlilini verdik son bit umutla.Saat 15:00 de sonucu öğrenmiş olacağız.
Merhaba arkadaslar.Bu kadar sıkıntı ve stresin arasında belki saçma bulacaksınız ama bu konu benim icimi yiyip bitiriyor.Siz de tup bebek yaptırırken aynı yoldan mı gittiniz başka bir yöntem var mı bunu sormak için yazıyorum.Biliyorsunuz,tedaviye başlamadan önce doktor bir sürü tahlil ister ki bunun en basında da spermiogram bulunur.Ben hastaneye gittiğimde doktor benden rahim filmi,eşimden de spermiogram istedi.Ben, bir sürü acı çekerken ,beyefendi hastanedeki özel odasında zevkle bu ısı yaptı.Tabi çok sinirlendim,kavga ettim.Yumurta toplandığında da ben ağrı ve sancıdan duramazken beyefendi yine aynı yöntemle,yani benim dışımdaki kadınlara bakarak zevkle sperm vermişti.İyi de bundan olan cocuk ne kadar sağlıklı,ne kadar benim olabilir ki?doktoruma eşmden de iğneyle alınmasını,hem boylece ne çektiğimi de biraz olsun anlamasını istedim ama olmadı.Sizlerin esleri de mi bu yöntemle veriyor,bunun başka çaresi yok mü,elimde değil iste çok takiyorum.
Bugün test günüm,ama hiç umudum yok adet oldum,kahverengi lekelenmelerim geldi son 3-4 normal dediler dün gecede çok hafif bir kanama oldu,bugün biraz daha yoğundu.Sanırım bebecikler tutunamadı...Kan tahlilini verdik son bit umutla.Saat 15:00 de sonucu öğrenmiş olacağız.
Malesef canım başka bir yolu yok.Hiç spermi olmıyanlarda ancak dediğin gibi olabilir.Ama sperm sayısı yeterli erkekler için dediğin gibi oluyor.Hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ...Malesef çoğu acı veren şey biz kadınlara
Merhaba arkadaslar.Bu kadar sıkıntı ve stresin arasında belki saçma bulacaksınız ama bu konu benim icimi yiyip bitiriyor.Siz de tup bebek yaptırırken aynı yoldan mı gittiniz başka bir yöntem var mı bunu sormak için yazıyorum.Biliyorsunuz,tedaviye başlamadan önce doktor bir sürü tahlil ister ki bunun en basında da spermiogram bulunur.Ben hastaneye gittiğimde doktor benden rahim filmi,eşimden de spermiogram istedi.Ben, bir sürü acı çekerken ,beyefendi hastanedeki özel odasında zevkle bu ısı yaptı.Tabi çok sinirlendim,kavga ettim.Yumurta toplandığında da ben ağrı ve sancıdan duramazken beyefendi yine aynı yöntemle,yani benim dışımdaki kadınlara bakarak zevkle sperm vermişti.İyi de bundan olan cocuk ne kadar sağlıklı,ne kadar benim olabilir ki?doktoruma eşmden de iğneyle alınmasını,hem boylece ne çektiğimi de biraz olsun anlamasını istedim ama olmadı.Sizlerin esleri de mi bu yöntemle veriyor,bunun başka çaresi yok mü,elimde değil iste çok takiyorum.
güldencim diğerine yazdım ama görmedin heralde.transferim oldu.her şey yolunda.haftaya salı kontrolüm var,10 gün sonra da test günüm.5. gün embriyosu.blast evresine gelmiş.dua edin bana.
Arkadaslar ben bu gün adet oldum test yaptırmayacağım.2 tane dondurulmuş embriyom vardi gelecek ay onu yaptıracağım ine. Onlar olmasa dayanamazdim .ins.diger arkadaşların olumlu olur.
kızlar kusura bakmayın hiç bi değişiklik olmayınca bende bilgi vermedim.hep ilaç ilaç.pazartesi günü yumurtalarım toplandı 7 tanesi döllenmiş perşembe günü transferim var.
canım gördüm aslında ama buraya yazmamışım bu aralar takip edemiyorum topiği fazla...
Maşallah embriyolarına 5.güne kadar gitmişler..
inşallah seni anne yapacaklar...
Allah sabır versin arkadaşım...
yinede bi test yaptırsan iyi olurdu bence...
ooooo demek transfer aşamasına gelmişiz Maşallahh diyorum...
Rabbim yüzünü güldürsün sonunda hamileyimmmm diye yazmanı nasip etsin inşallah...