Arkadaslar Deniz gelmiyor malesef ..
hatırlarsınız cuma test yaptırmıs 11.gun 68 cıkmıstı,pztsi tekrarla dedi doktorum bugun 29 cıktı .
butun ılacları bırak buyuk ıhtımal kımyasal gebelik dedi.dil ucuyla carsamba bidaha test yaptır dedi ama yaptırmasanda olur der gibiydi..
2 günlük hamileymiş gibi hissetmek bile cok guzeldi,
dün eşimle what to expect while you are expecting diye bir film var yayında ,boyle hamile kalmaya calısan aileleri anlatıyor ona gıtmıstık..orda sukredtmistim Allahım bize verdi sonunda diye ama daha zamanı değilmiş..
ben bitmeden zamanı gelsin nolur
şimdi işteyim ,aglamak istedmediğim için işten cıkana kadar girmem heralde ,ah dostlar cok kötü oldum cuma olumsuza hazırlamıstım kendimi işte ağlamayım diye kan testini iş cıkısı yaptırdım ama bugun bukadar olumsuz bisey beklemeiodum siz siz olun eksik hacet dilemeyin ben cuma nolur 0 civari cıkmasın testim demiştim biara burda yazılarımda 0 civari cıkmadı 68 cıktı ama kimyasalmiş işte ..
ve şimdi düşünüyorum galiba bana yanlış emb. koydular diye..
bisure denemeyezeğiz artık ,maddi manevi bitmiş durumdayız ,eşime cok zor..
haftasonu oyle huzurlu uyumustu ki oyle rahatlamiştı ki
onun hic sorunu yok tüm sorun bende ama o da cekiyor ceremesini ,gerci bende de tam sorun yok ,sadece tupümün teki tıkalı ,yaşimda 32 oldugundan yumurta rezervlerin azalmadan yap tup bebek demişti doktor,ilki olmadı şimdi ikincide olmadı ,yumurtalar birinci kaliteydi ,sprem oylesine ,embryoda birinci kalite dediler,düşük kalite olan ne benmiyim rahmim mi bilmiyorum.Allahım bizi bir sınavdan geciriyor ama gercekten cok zor ,atlatmasına atlatıcaz belki ama hicisey olması gerektiği gibi değil..
umarım sizlerin guzel haberleri gelir ,
canınız sıkılacak biliyorum iyi haber veremediğim için çok üzgünüm..herseyden cok isterdim.cuma ilk buraya girip haber verdim oysa..