Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

24 Mayıs ta Transfer yapıldı.Bebecikleri 5.günde verdiler Bu gün transferden sonra 4.gün kahverengi bir akıntım oldu,kasıklarımda ki ağrı ve bel ağrılarım cabası bu beni korkuttu.2.Tüp bebek denemem.Bu yaşadıklarım normalmidir.4 haziran da test yaptıracam(Maya Tüp Bebek merkezinde tedaviyi aldım gerçi şimdi adı(Özel KOZA oldu bilginize)

24 Mayıs ta Transfer yapıldı.Bebecikleri 5.günde verdiler Bu gün transferden sonra 4.gün kahverengi bir akıntım oldu,kasıklarımda ki ağrı ve bel ağrılarım cabası bu beni korkuttu.2.Tüp bebek denemem.Bu yaşadıklarım normalmidir.4 haziran da test yaptıracam(Maya Tüp Bebek merkezinde tedaviyi aldım gerçi şimdi adı(Özel KOZA oldu bilginize)

Herkese merhaba.Bu benim 2'nci denemem....24 Mayısta 5 günlük embriyo verdiler.Transferden sonra 5.gün içindeyim 4 haziranda Sonuç belli olacak.Umarım bebecikler Tutunurlar.Dün Kahverengi akıntım oldu,Bel ağrılarım ve sancılarım cabası.Bu durum beni korkutuyor.Ne kadar sorun etmemeye çalıssam pek başarılı olduğum söylenemez.Bu yaşadıklarım normalmidir.Tecrübelerinizi paylaşırsanı sevinirim.

Özel Koza Hasteneai Tüp Bebek Merkezinde Tedavi oldum (eski adı Maya Tüp Bebek ve Kadın sağlığı Merkezi)

öncelikle hayırlı olsun tedavin...
test gününe kadar lekelenme olabilir aralıklarla der doktorlar yani normal..
iş yap yat dinlen nolur nolmaz...
ayrıca bu topik liste için oluşturuldu sohbet ve soruların için sana aşağıdaki linki verecem listedeki kızlar diğer topiğimizdeler...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html

arkadaslar merhaba ,
benim 21 mayıs da bir tane dondurulmus transfer edildi .2.denemem Bahceci fulya ,neden tek tüp tıkalı ve yumurtalık rezervi az ..nasıl ekliycem bu bilgileri listeye?

Merhaba test gunumuz aynı umarım hayırlı en güzel haberleri alırız

ikinci denemem ,ilki taze emb.idi tutmadı , şimdi ikincide dondurlmuslarlar deniyorum.
listeye yazılacak olan :21 mayıs transfer ,test tarihi 4 haziran ,bahceci fulya ,tuplerden biri tıkalı ve rezerv azalması var.yasım 32

Deneme nasıl görüneceğini merak ettim.

arkadaslar merhaba ,
benim 21 mayıs da bir tane dondurulmus transfer edildi .2.denemem Bahceci fulya ,neden tek tüp tıkalı ve yumurtalık rezervi az ..nasıl ekliycem bu bilgileri listeye?

Deneme nasıl görüneceğini merak ettim.

Hayırlı olsun tedavileriniz...
inşallah 5 gün sonra hamileler listemize eklemeyi nasip eder Allah bana....

merhaba kızlar ben 25 yaşımdayım 4 yıllık evliyim 4cm çapında endometriozis kisti çıktı 3 aydır normal yollarla hamile kalmaya çalışıyorum olmuyor bu hafta sonu hsg çekilecek tüplerim tıkalı değildir umarım bugün medicana dan randevu aldım tüp bebek görüşmesi için doktorum 6 ay dene hamile kalmayı dedi sizce tüp bebek için çokmu acele ediyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim allah isteyen herkese anne olmayı nasip etsin

canim seni cok iyi anliyorum bende 5 senelik evliyim ama biz 1 senedir korunmuyoruz. benim kontrollerimde bir sorun cikmadi allaha sukur ama esimin sperm sayisi cok dusuk cikti.
bizde bir kac doktora gittik urologlar tedavi edelim (ilac, ameliyat...) gibi onerilerde bulundu. tup bebek merkezleri tabiki hemen tup bebek yaptirin dediler.
biz vakit kaybetmek istemedigimiz icin tedaviyi fazla dusunmedik ve bizim problemimizin tedavi olma olasiligi cok dusukmus urologlarda zaten kesin konusmuyorlardi . internetten de cok arastirdik ve tup bebege karar verdik.

bence eger bekleme sabrin varsa tadavi yontemlerini dene tabiki normal yolla olmasi herzaman icin daha iyidir. 6 ay icinde kendiliginden hamile kalma olasiligin yuksekse bence denemelisin de ama bu size sadece vakit kaybettirecekse buna bence hic gerek yok her ay sabirsizla acaba bu sefer oldumu diye beklemek gercekden insani cok yipratiyor.

merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlamayı düşünüyorum merak etdiğim konular var sizlerle görüşmek istiyorum .geldiğimde topikte kimse yoktu .biz izmir kent has. düşünüyoruz ama tam karar vermedik buradaki arkadaşlardan kentde tedavi görenlere birşeyler sormak istiyorum tekrar gelicem görüşürüz.

Bu topik sadece liste topiği...
Bilgileride değişiklik olanlar yazıyorlar buraya bende güncelliyorum listeyi...
Yani listedeki kızlar ve sohbet diğer topiğimizde...
Bu linkten ulaşabilirsin bize..

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html

benide eklermisiniz 3 .deneme bahçeci fulya sperm azlıgı dondurulmuş 1 tane transfer edildi bismillahirrahmanirrahim Rabbi hebli minessalihin saffat suresi 100 bu ayeti herkese tavsiye ediyorum insanı rahatlatıyor allahım herkese salih evlat versin. SONUÇ: 6 HAZİRAN YAŞIM 29 TRANSFER GÜNÜ 23 MAYIS

Son düzenleme:
Merhaba arkadaslar.Forma yeni üye oldum.Bu sebeple acemilik çekiyorum.Tup bebek tedavi gören ya da görmekte olan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim.Ben de Fulya Bahçeci Hastanesinde tup bebek yaptırdım ve sonucu bekliyorum suan.07/06/2012 tarihinde belli olacak.Yasadigim kabizlik ve hemen ayağa kalkmam sebebiyle tutmayacak gibime geliyor ve korkuyorum.Benim gibi olup da olumlu sonuc alan var mı ?

Kabız oldum diye üzülme,kullandığın ilaçlardan kaynaklanıyordur muhtemelen,Yinede sebze ağırlıklı beslenmeye çalış,Benim de test günüm 4 Haziran.Bende yaşadım kabızlık..test gününe kadar iş yapmamaya çalış,Sırt üstü çok uzanma..

Umarım 6 haziranda hayırlı haberler alırsın...Allah hayırlısını versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…