Merhaba benide listeye ekleyebilrsin. Kadıköy Şifaya gidiyorum şu anda gonal f kullanıyorum ve yumurta takibi yapılıyor. Son kontrolümde 2 yumurta oluşmuştu sol tarafımda sanırım tembellik var henüz yumurta oluşmamış. Biraz tedirgin oldum 3 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Gonal f dozunu arttırdık eğer 3 gün sonra yumurta sayısı yeterse çatlatma iğnesi ve toplama işlemi yapılacak.En az kaç yumurta oluşmalı bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
egunalcım benide eklermisin..yaş 26..merkez istanbul acıbadem..kısmetse inş yarın transfer var dondurulmuşlar konacak...tanı azospermi
merhaba bugun doktor kontrolum vardi sali gunu 07:30 da OPU olacak....gonal f igne ve synarel burun spreyi kullanmaya devam pazar gunu catlama ignesi olacak.........selamlar
selam,bugün kontrolüm vardı.sağda 6 tane 14,5 ve ona yakın değerlerde.solda 6 tane en büyüğü 11,5.iğnelere devam,ptesi kontrolüm var.
bilgilerimi istemiştin güldencim,yazayım onları da:30 yaşındayım.cerrahpaşa tıpta tedavi oluyorum.eşimin sperm hareketliliği yavaş,morfoloji %1.ilk tüp bebek denememiz.
kizlar 2tane en iyi kalite embriyom vardi..cozulme asamasinda bozuldular transfer gerceklesmedi cok uzgunum artik kendimi hazir hissettigimde 2.tup bebek denemesine baslayacagim
Az kaldı... heyecan dorukta...
evet sadece 2 gün kaldı ama yarında belli olur içimden bir ses sen durmazsın ver bu işi yarın netleştirirsin diyooo...
Bana da öyle geliyobelki yarın öğreniriz
canım benim deneme sayım 1.allah artırmasın:):):):)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?