Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Merhaba benide listeye ekleyebilrsin. Kadıköy Şifaya gidiyorum şu anda gonal f kullanıyorum ve yumurta takibi yapılıyor. Son kontrolümde 2 yumurta oluşmuştu sol tarafımda sanırım tembellik var henüz yumurta oluşmamış. Biraz tedirgin oldum 3 gün sonra tekrar kontrole gideceğim. Gonal f dozunu arttırdık eğer 3 gün sonra yumurta sayısı yeterse çatlatma iğnesi ve toplama işlemi yapılacak.En az kaç yumurta oluşmalı bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

hemen ekliyorum listemize...
tedavin hayırlı ve bebkli olsun inşallah...
aramızda tek yumurtası oluşup o tek yumurtayla hamile kalan arkadaşımızda var 30 yumurtası olup gebelik oluşmayanıda var..
o yüzden sayıya takılma lütfen..
ayrıca aşağıda vereceğim linkten topiğimize gel burası liste topiği sohbet ve kızlar diğer topikteler...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-2012-tup-bebek-gunlugumuz.html

egunalcım benide eklermisin..yaş 26..merkez istanbul acıbadem..kısmetse inş yarın transfer var dondurulmuşlar konacak...tanı azospermi

merhaba bugun doktor kontrolum vardi sali gunu 07:30 da OPU olacak....gonal f igne ve synarel burun spreyi kullanmaya devam pazar gunu catlama ignesi olacak.........selamlar

selam,bugün kontrolüm vardı.sağda 6 tane 14,5 ve ona yakın değerlerde.solda 6 tane en büyüğü 11,5.iğnelere devam,ptesi kontrolüm var.
bilgilerimi istemiştin güldencim,yazayım onları da:30 yaşındayım.cerrahpaşa tıpta tedavi oluyorum.eşimin sperm hareketliliği yavaş,morfoloji %1.ilk tüp bebek denememiz.

egunalcım benide eklermisin..yaş 26..merkez istanbul acıbadem..kısmetse inş yarın transfer var dondurulmuşlar konacak...tanı azospermi

Ekledim şekerim...
Bugün transferin var demek Allah yardımcın olsun...
Embriyoların güzel çözülsün inşallah...

merhaba bugun doktor kontrolum vardi sali gunu 07:30 da OPU olacak....gonal f igne ve synarel burun spreyi kullanmaya devam pazar gunu catlama ignesi olacak.........selamlar

Opu belli olmuş ne güzel...
Herşey yolunda gitsin ve bebeklerini al göbişine inşallah...

çok şükür yazdın devlet sırrı gibi sakladığın bilgilerini
Maşallah kuzum yumoşlar gayet iyi hem sayı hem büyüklük olarak hemen bi nazarlık kondurayım
pazartesi sanırım opu belli olur...

kizlar 2tane en iyi kalite embriyom vardi..cozulme asamasinda bozuldular transfer gerceklesmedi cok uzgunum artik kendimi hazir hissettigimde 2.tup bebek denemesine baslayacagim

canım benim deneme sayım 1.allah artırmasın:):):):)):)

Aminnn inşallah arttırmasın...
senin bu 2.tedavin olduğundan 2 yazıyorum canım..
hepimizinki öyle..
yani toplam tedavi sayısı ya da başlanılacak tedavi sayısını yazıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…