Merhaba arkadaslar.Forma yeni üye oldum.Bu sebeple acemilik çekiyorum.Tup bebek tedavi gören ya da görmekte olan arkadaşlarla bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim.Ben de Fulya Bahçeci Hastanesinde tup bebek yaptırdım ve sonucu bekliyorum suan.07/06/2012 tarihinde belli olacak.Yasadigim kabizlik ve hemen ayağa kalkmam sebebiyle tutmayacak gibime geliyor ve korkuyorum.Benim gibi olup da olumlu sonuc alan var mı ?
benide eklermisiniz 3 .deneme bahçeci fulya sperm azlıgı dondurulmuş 1 tane transfer edildi bismillahirrahmanirrahim Rabbi hebli minessalihin saffat suresi 100 bu ayeti herkese tavsiye ediyorum insanı rahatlatıyor allahım herkese salih evlat versin. SONUÇ: 6 HAZİRAN YAŞIM 29 TRANSFER GÜNÜ 23 MAYIS
Arkadaşlar günaydın doğru yerdemiyim bilmiyorum ama 2 kez aşılama yaptırdım tutmadı dr. tüp bebek dedi. fsh hormonum 10 yumurtalık rezervleri yavaşlamış eskiyor yani. istanbul anadolu yakasındayım ve burada bildiğim 2 tüp bebek merkezi var üsküdarda eurofertil. koşuyolunca bahçeci umut tüp bebek merkezi. bu yerler hakkında bilgisi olan varmı başarı oranları nedir. yada önerebileceğiniz başka neresi var. şimdiden çok teşekkür ederim.
selam,bugün kontrolüm vardı.sağda 6 tane 14,5 ve ona yakın değerlerde.solda 6 tane en büyüğü 11,5.iğnelere devam,ptesi kontrolüm var.
bilgilerimi istemiştin güldencim,yazayım onları da:30 yaşındayım.cerrahpaşa tıpta tedavi oluyorum.eşimin sperm hareketliliği yavaş,morfoloji %1.ilk tüp bebek denememiz.
güldenciğim
bu gece çatlatma iğnesi yapacağım
pazartesi sabah 8 de opu var inşallah
bende salı günü kontrole gideceğim..
aşılama günüm belli olacak
Herkese merhaba, benim transferim dün yapıldı.Şimdi sonuç bekleyeceğim ve nasıl sabredeceğim biliyorum.Benide listeye eklerseniz sevinirim, belki daha kolay geçer günler :) Transfer tarihim 2 haziran.Ege üniversitesinde yapıldı.ilk denemem.yaşım 34.sebepsiz infertilite.sonuç tarihim 15 haziran. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız olumlu sonuçlar alırlar.
hayırlı olsun inşallah sonu pozitif olur...
Bebeğin ben geldim anne der...
listemize ekledim seni ...
Herkese merhaba, benim transferim dün yapıldı.Şimdi sonuç bekleyeceğim ve nasıl sabredeceğim biliyorum.Benide listeye eklerseniz sevinirim, belki daha kolay geçer günler :) Transfer tarihim 2 haziran.Ege üniversitesinde yapıldı.ilk denemem.yaşım 34.sebepsiz infertilite.sonuç tarihim 15 haziran. İnşallah bekleyen tüm arkadaşlarımız olumlu sonuçlar alırlar.
Bugün test günüm, kahverengi lekelenmeler vardı 1-2 gün önce bugün adet oldum,Tüm umutlarım kırıldı,Birazdan hasteneye gideceğiz kan testi yaptırmak için ama hiç umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?