Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

canım Allahın izniyle transferde olacaksın haberini merakla bekliyorum

Selam beni artık hamileler listesine alabilirsiniz büyük gün yazmışsınız listede yanıma. trasferin 9. günü ve 5. gün emriyosuyla işte karşınızda BETA HCG: 71.50 teyteytey

canımcım beni de ekle listeyeee daha doğrusu bilgilerim yok orda... esefle kınaaayorun seniiiiiiii... yaş 25 ...gonal f decapeptyly kullanyrm.. azosperm sorunmz... 1.deneme.. ankara fatih ünivers hastanesi.... saygılar ve sevgiler....

ekledim canım bilgilerini..
bi daha kınanmak istemem doğrusu

11 lerde 12 lerde uyanırsam tabisi bu saatte burda kim ne yazmış okuyo bulurum kendimi diğmi Güldenim:)) çiçeğim beni de ekleyiver listeye ankara başkent 9 şubatta tedaviye başlayacak, ilk deneme.. 2 adet çikolata kistim mevcut. bidee 28 yaş

e o zaman şu an mışıl mışıl uyuyosun sen
ekledim canım en sonunda hamişler listemize eklemeyide nasip etsin Allah bana...

arkadaşlar benide eklermisiniz yaş 26 neden pko ve morfolojik bozukluk 2. denemem çevre hastanesi dondurulmuş embriyo transferim 25 inde oldu test günüm 6 şubat çok heyecanlıyım

arkadaşlar benide eklermisiniz yaş 26 neden pko ve morfolojik bozukluk 2. denemem çevre hastanesi dondurulmuş embriyo transferim 25 inde oldu test günüm 6 şubat çok heyecanlıyım

hemen ekliyorum canım..
bu arada tedavinin sonuna gelmişsin test gününede az kalmış pozitif haberini alırız inşallah ve ben seni hamilşler listemize eklerim

canım benim transfer oldu test günüm 02/02/2013

tamam canım hemen güncelliyorum...
veee ne kadar az kalmış yarın test günün
Rabbim güzel haberler vermeni nasip etsin inşallah...

sonucum 131,86 çıktı.pazartesi tekrar yaptıracağım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah olmayan herkese bu mutluluğu nasip etsin.

sonucum 131,86 çıktı.pazartesi tekrar yaptıracağım.iyi dileklerin için teşekkür ederim.Allah olmayan herkese bu mutluluğu nasip etsin.

canım çok tebrik ediyorum çok sevindim Rabbim sağlıkla vaktiyle kucağına almayıda nasip etsin...
özellikle seni takip ediyordum ve bugün bi umut oldun bana yakın zamanda 3.kez tüp bebekten eli boş dönmüş biri olarak gürgan klinikte başlamayı
düşünüyorum senin sonucunda daha bi emin oldum...bundan sonra sana sorularım olabilir merkezle ilgili bıkabilirsin benden

ne demek canım herzaman sorabilirsin.......kesinlikle ben klinikten çok memnunum....

Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Tedavideki arkadaşlarımda inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşarlar. Allahım isteyen herkese versin. Bende mart ayında umut tüp bebek merkezinde başlayacağım tedaviye. Yaşım 30, sorunumuz sağ tüp tıkalı + morfoloji + hız + sayı. ; Aşılama yapılmadı sayı düşük olduğu için,benimde tek tüp kapalı diye müdahale etmediler. İlk denememiz olacak. Benide listeye alırsanız sevinirim. Bir de bu liste de umut tüp bebeği göremedim yada kaçırdım. Bu forumda iyi diye çok okuduğum için orada karar verdik ama yanılmaktan da korkuyorum.:18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…