Kızlar ALlah hepimize nasip etsin ve tamamına erdirsin
Tüm hamile arkadaşlarımı tebrik ederim Allah sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. Tedavideki arkadaşlarımda inşallah en kısa sürede bu mutluluğu yaşarlar. Allahım isteyen herkese versin. Bende mart ayında umut tüp bebek merkezinde başlayacağım tedaviye. Yaşım 30, sorunumuz sağ tüp tıkalı + morfoloji + hız + sayı. ; Aşılama yapılmadı sayı düşük olduğu için,benimde tek tüp kapalı diye müdahale etmediler. İlk denememiz olacak. Benide listeye alırsanız sevinirim. Bir de bu liste de umut tüp bebeği göremedim yada kaçırdım. Bu forumda iyi diye çok okuduğum için orada karar verdik ama yanılmaktan da korkuyorum.:18:
eguu canım nasılsın? Hiç ihmal etmiyorsun topikleri canım benimmmbu arada eğer eklemek istersen benim yaşım 28 ve 2 kere denedim .. bir dahakine inşallah
Arkadaşlarım liste güncellmesini şehirdışında olmamdan dolayı gecikmeli yapıcam
ben yeni katıldım aranıza ve 3. denememi Nisan ayında başlatacağım.Listenize beni de eklermisiniz lütfen;
Yaş 28 3. deneme olcak Gürgan Klinikde teşekkürler...
geçen ay kv probleminden dolayı yarım kalan tedavime Allahın izniyle başlamış bulunuyorum canım. 8 martta iğnelere başlayacağım inşallah çiçeğim. öperim iyi tatillerrr
merhaba,beni de eklermisiniz listeye..mart ayında histereskopi, mayıs ayında başlayacağız inşallah.Antalya tüp bebek merkezi,yaş26,ilk denememiz,sorun azospermi
adetin 21.gununden itinbaren gunde 3 defa suprefact nasal spray verdi uzun protokol yapcaz dedi benim şimdiye kadar hep gonalf +merional kısa protokol olmustu..uzun protokol 18.gunmu baslıo 21.gun mu bide sprayle basarılı olan var mı..zaten burnum tıkalı niye spray verdi anlamadım...benim ustunde denememi yapıolar nedir .sprayle tedavi olan hic duymadım..
Umarım hersey yolunda gider ve melegine bir an önce kavusursun canım :)) bende beklemedeyim şafak 8 :)kızlar herkese merhaba benide aranıza alırmısnız? çarşamba günü opum var dularınıza ihtiyacım var......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?