cnm tedavim başladı gonal-f kullanıyorum
ne güzel bir haber bu hayırlı olsun canım sonuda güzel bitecek Allahın izniyle..
kaç doz başladın peki
çok saol cnm inşalah 225 doz ayrıca cetrotide da da başladım.
Allah iyiliğini versin bende diğer topiğe yazdın sanıyorum mesajını orda arıyorum...
doz normal canım ben ilk tüpte 250 ile başlamıştım gerçi yumurta sayıma göre fazla bi dozmuş bu ama sonuçta 19 yumoş toplanmıştı...
cetrodite de hepsi aynı boylara yakın büyüsün diye verilen bir iğne...
cnm diğer topiğe de yazmıştım merkezi yumosları filan ama arada kaynadı geride kaldı kızların beşik muhabbetleri vardı:)sen ordan görmeyince burdan yazdım
egunal cnm listede bende varımm yupppiiii çok sevindim:))test tarihim 4 kasım tatlıışşş pazara denk geliyo bakalım yaptırabilirsek...sifaaaa da yok ne alemde o bilen duyan varmı????ayyyy inşallah bu kez de tutarlar
şekerim çok önceleri listeye eklemiştim bilgilerini yazmıştın sonra baktım senden haber yok düştüm peşine takıldığın topikten kopya çektim ve test gününü beklediğini öğrendim tam günü bilmediğimden hesap yaptım yaklaşık bi tarih yazdım...4 kasımmış hemen düzeltiyorum...inşallah hamişler listesine transfer olursun kuzum..şifaa yakında dönecek babasını kaybetti maalesef
bu arada unutmamana ilgilenmene çok sevindiim:)))çok mutlu ettin beni..en son dondurulmuşlar için tedavi gördüm enfeksiyon çıktı iptal oldu,bi kez daha aldım tedaviyi bu kez çözülemediler...derken tedaviye başlayalı tam bir yıl oldu..hala kucağım evim boş...ben üstüste olumsuzluklar yaşayınca yazın uzak kaldım bu konulardan kafa topladım hiç girmedim kk ya şimdi tekrar tedavi heyecanıyla başladım cnm....şekerim çok önceleri listeye eklemiştim bilgilerini yazmıştın sonra baktım senden haber yok düştüm peşine takıldığın topikten kopya çektim ve test gününü beklediğini öğrendim tam günü bilmediğimden hesap yaptım yaklaşık bi tarih yazdım...4 kasımmış hemen düzeltiyorum...inşallah hamişler listesine transfer olursun kuzum..şifaa yakında dönecek babasını kaybetti maalesef
yaaaa çok üzüldüüümmmm offf hastafalanmıydı???bu arada sifaaa hamilemi???nooldu nasıl oldu
kızlar günnlerdir kimse girmiyorfarklı bir yerdemi buluşuyorsunuz benden gizli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?