Kizlar benide listeye alin benimde Test tarihim 23 ekim.yasim 25,Sorun erkek faktoru yurtdisinda yasiyorum.transferimin suan 6. gunundeyim.isallah hayirli haberi ilk burdan sizinle paylasirim.
bu gün 2 mercimeğimi aldım.bitmek bilmeyen geri sayım başladı.
Tüh canım ya geçmiş olsunPlan yaptınız mı bundan sonra ne yapacaksınız yoksa önce biraz dinlenecek misiniz?
bu gün 2 mercimeğimi aldım.bitmek bilmeyen geri sayım başladı.
Kizlar benide listeye alin benimde Test tarihim 23 ekim.yasim 25,Sorun erkek faktoru yurtdisinda yasiyorum.transferimin suan 6. gunundeyim.isallah hayirli haberi ilk burdan sizinle paylasirim.
kızlar transferim yapıldı vee 17 ekim test tarihim...
egunal canımlisteler harika olmuş. Beni de tedaviye başlayacaklara ekler misin? 1 kasımda başlıyoruz. merkez anatolia tüp bebek. sebep: endometriozis + düşük morfoloji
ben 1 ay nete giremeyceğim. İnşallah iyi haberleri listelerinden göreceğiz. Emeklerin için çok teşekkürler.
Arkadaşlar bugün test günümdü sonuç negatif
Canım Isallah diğer denemene en güzel sonucları alırsın.vardir bundada bir hayır üzülme derim.maşallahhh canım çok sevindim 2 bebiş göbüşte demek 9 ay hiç ayrılmayın inşallah..
ekledim canım 23 ekimde de pozitif haberini paylaşmanı diliyorum...
sohbet için tüp bebek günlüğümüz topiğine bekliyorum seni..
ooo ben güncelleme yapana kadar test günü gelmiş bile sonucun ne çok merak ediyorum inşallah pozitifi görmüşsündür
canım ekledim senide listemize..
inşallah hamişler listemizede eklemek nasip olur..
çok üzüldüm bu sonucu çok görmüş biri olarak neler yaşadığını anlamam hiç te zor değil..
Rabbim sabrını versin arkadaşım ve bebeğini en kısa zamanda göndersin inşallah...
Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...
maalesef canım negatif
Canım Isallah diğer denemene en güzel sonucları alırsın.vardir bundada bir hayır üzülme derim.
30 sebepsiz infertilite avusturya ilk tüp bebek denemesi aciklayci mi canikom
egunalcim merhaba, uzun zaman topige giremedim kusura bakma oncelikle tatlim
son durum 19 ekim blastosist 2 dondurulmus transferi oldu
deneme bir ivf bir icsi bu kez de dondurulmuslar
3 demeliyim sanirim
sevgiler
egunal canım ben sana bu listeler için, topikle bu kadar ilgilediğin, herkesin sorularına bıkmadan usanmadan cevaplar verdiğin için çok ama çok teşekkür ederim. İNŞALLAH tez zamanda kendi güzel haberlerini listeye girersin.
listen çok güzel olmuş cnm eline sağlık benim de yaşım 27 bizde de erkek faktörlü sorun var ilk denemem olacak adeti bekliyorum.merkezi de daha karar veremedim bi kaç doktor var aklımda.
Hosbuldum cnm ama gercekten hos buldum:)
Bugunlerde adet belirtileri olmaliydi ama tik yok daha , beklemezsin hemen gelir simdi de israrla bekliyorum ya illa gicik etmeli:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?