Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

Kizlar benide listeye alin benimde Test tarihim 23 ekim.yasim 25,Sorun erkek faktoru yurtdisinda yasiyorum.transferimin suan 6. gunundeyim.isallah hayirli haberi ilk burdan sizinle paylasirim.

Tüh canım ya geçmiş olsun Plan yaptınız mı bundan sonra ne yapacaksınız yoksa önce biraz dinlenecek misiniz?

sağol cnm artık bir süre dinlenecğim zira tekrar denemeye ne maddi ne de manevi gücüm var artık kendiliğinden olmasını beklicez çok düşük ihtimal de olsa...Allah nasip ederse olur

bu gün 2 mercimeğimi aldım.bitmek bilmeyen geri sayım başladı.

maşallahhh canım çok sevindim 2 bebiş göbüşte demek 9 ay hiç ayrılmayın inşallah..

Kizlar benide listeye alin benimde Test tarihim 23 ekim.yasim 25,Sorun erkek faktoru yurtdisinda yasiyorum.transferimin suan 6. gunundeyim.isallah hayirli haberi ilk burdan sizinle paylasirim.

ekledim canım 23 ekimde de pozitif haberini paylaşmanı diliyorum...
sohbet için tüp bebek günlüğümüz topiğine bekliyorum seni..

kızlar transferim yapıldı vee 17 ekim test tarihim...

ooo ben güncelleme yapana kadar test günü gelmiş bile sonucun ne çok merak ediyorum inşallah pozitifi görmüşsündür

canım ekledim senide listemize..
inşallah hamişler listemizede eklemek nasip olur..

Arkadaşlar bugün test günümdü sonuç negatif

çok üzüldüm bu sonucu çok görmüş biri olarak neler yaşadığını anlamam hiç te zor değil..
Rabbim sabrını versin arkadaşım ve bebeğini en kısa zamanda göndersin inşallah...

Canım Isallah diğer denemene en güzel sonucları alırsın.vardir bundada bir hayır üzülme derim.

egunalcim merhaba, uzun zaman topige giremedim kusura bakma oncelikle tatlim
son durum 19 ekim blastosist 2 dondurulmus transferi oldu
deneme bir ivf bir icsi bu kez de dondurulmuslar
3 demeliyim sanirim
sevgiler

egunalcim merhaba, uzun zaman topige giremedim kusura bakma oncelikle tatlim
son durum 19 ekim blastosist 2 dondurulmus transferi oldu
deneme bir ivf bir icsi bu kez de dondurulmuslar
3 demeliyim sanirim
sevgiler

ekledim canım listeye güzel haberinle inşallah hamileler listemizede eklemek nasip olur bana

egunal canım ben sana bu listeler için, topikle bu kadar ilgilediğin, herkesin sorularına bıkmadan usanmadan cevaplar verdiğin için çok ama çok teşekkür ederim. İNŞALLAH tez zamanda kendi güzel haberlerini listeye girersin.

listen çok güzel olmuş cnm eline sağlık benim de yaşım 27 bizde de erkek faktörlü sorun var ilk denemem olacak adeti bekliyorum.merkezi de daha karar veremedim bi kaç doktor var aklımda.

saol canım ne güzel sözler bunlar utandım ama
hepimiz inşallah birgün hamişler listesinde olacaz..ama kalıcı olalım...
ordanda doğuö yapanlar listemize girelim inşallah..
malum ben hamişler listemize 2 kez girdim ama çıktım devamı olmadı..

listen çok güzel olmuş cnm eline sağlık benim de yaşım 27 bizde de erkek faktörlü sorun var ilk denemem olacak adeti bekliyorum.merkezi de daha karar veremedim bi kaç doktor var aklımda.

ekledim cicim..
hoşgeldin aramıza..

Hosbuldum cnm ama gercekten hos buldum:)
Bugunlerde adet belirtileri olmaliydi ama tik yok daha , beklemezsin hemen gelir simdi de israrla bekliyorum ya illa gicik etmeli:))

Hosbuldum cnm ama gercekten hos buldum:)
Bugunlerde adet belirtileri olmaliydi ama tik yok daha , beklemezsin hemen gelir simdi de israrla bekliyorum ya illa gicik etmeli:))

no şitres no panik herşey çok güzel olacak kuzum...
kırmızılarda gelecek tedavinde başlayacak...
burda sohbet etmiyoruz kk ya geldiğinde Tüp Bebek Günlüğümüz topiğine bekliyorum seni
Burası liste topiği bebeğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…