Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

daha once denemesı olan arkadaslar test tarıhıne kadar agrılarınız oldu mu ?Benım işlemden sonra 3 gun sağ kasıgımda ve belimde agrılar oldu.3-4 gun geçti ve halen devam edıyor agrılarım normal mı anlayamıyorum.

ağrıların normal canım ve iyiye yorulabilir son durumun ne test yaptırdınmı

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun arkadaşım
bugün opu varmış ve bu saatlerde opu çoktan bitmiştir inşallah
sorunsuz atlatmışsındır ve döllendiler haberiyle gelirsin...
listemize ekledim seni..

sağol kardeş 6 tane yumurtam oldu 1 tanesi döllendi. bugün transfer edildi şuan yatıyorum.inş tutunur olmazsa uzun süre yaptıramayacağım listenin linkini atarmısın sana zahmet.forumda yeniyim de.

Arkadaşlarım bu topiği listelerimiz için açtım...
Sohbetlerimiz yine 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Topiğinden devam edecektir...

benim merkezim istanbul brüksel T.B.M bugün transfer edildi.listeye eklersin yne haber vereceğim inş. selam ve dua ile...

sağol kardeş 6 tane yumurtam oldu 1 tanesi döllendi. bugün transfer edildi şuan yatıyorum.inş tutunur olmazsa uzun süre yaptıramayacağım listenin linkini atarmısın sana zahmet.forumda yeniyim de.

geçmiş olsun canım çok şükür transferi bile olup gelmişsin..
Allah yüzünü güldürsün ve tutunsun inşallah 9 ay da hiç bırakmasın kuzun seni..

benim merkezim istanbul brüksel T.B.M bugün transfer edildi.listeye eklersin yne haber vereceğim inş. selam ve dua ile...

sanırım listeyi gördün bu topiğin ilk sayfasına girince görebilirsin..
bu sadece bilgi liste topiği asıl sohbetimiz aşağıda linkini vereceğim Tüp Bebek Günlüğümüz adlı topiktir oraya beklerim sohbete...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/501981-tup-bebek-gunlugumuz-6766.html

canım benim tredavi uzun protokol içinekime ertelendi

canım uzun protokol demek tedavi ertenmiş demek değil bende 2 tedavimde uzun protokolle tüp yaptım..
kısada adetin 2.günü iğnelere başlıyorken uzunda adetin 19-20-21.günlerinden birinde başlıyorsun..
uzun da daha fazla iğne vuruyorsun bunuda doktorun ultrasonda ve kandaki değerlerine göre karar veriyor...
genelde yumurta sayısı çok olanlarda uzun protokol uygulanır...
yani ertelenme yok merak etme..

Evett doğru tahmin sayılrr 2 ekim test gunum canm pozitf düşünyrm poztf olsun herşeyy çatlıcam meraktan )

Sonucum pozitif Allahıma bin şükür bi de kese görunsün kalp atışı vs.. Hayrlısıyla onlar da olsun Rabbm isteyen herkese versn tabi ama sağsalim elime almak önemli inşallah

egunal canım listeler harika olmuş. Beni de tedaviye başlayacaklara ekler misin? 1 kasımda başlıyoruz. merkez anatolia tüp bebek. sebep: endometriozis + düşük morfoloji
ben 1 ay nete giremeyceğim. İnşallah iyi haberleri listelerinden göreceğiz. Emeklerin için çok teşekkürler.

Benim bugün 10. Gunüm idrar testi yaptım negatif çıktı moralim bozuldu acikcasi umutlarım azalmaya başladı test tarihim 13ü yazıyor ama 12sinde yaptıracağım inş. Olumlu sonuclar alırız hepimiz.allah emeklerimizi ve Dualarımızı karşılıksız bırakmasın :2:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…