Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği

arkadaşlar benıde ekler mısınız 17 eylülde transfer işlemim yapıldı inşallah sonuç olumlu

Canım benim dün test günüydü ama sonuç 4.80 çıktıı.
doktorum 2 gün sonra tekrarla dedi.
yarın yine yapıcam ama bu şonuçla negatifffffff çok üzgünümmmmmmmmm

canım biliyorum başka bi topikte okudum yazdıklarını 5 ve üzeri gebelik var demek ama tüp bebekte değerin daha fazla olması beklenir herşey planlı oluğundan test gününde en azından 30 lu değerler istenir aksi bi durum genelde kimyasal gebelikle sonuçlanıyor..inşallah bi mucize olur ve değerin katlanıp sağlıklı bi gebelik elde edersin...

ttalım benim çook üzüldüm ama lütfen umudunu kaybetme bir dahaki denemeye inşaallah geldim anne diyecek bebişlerin

ttalım benim çook üzüldüm ama lütfen umudunu kaybetme bir dahaki denemeye inşaallah geldim anne diyecek bebişlerin

Sağol cnm benimm...inşallah şuan üzgünüm ama umudum var baharda tekrar deniycem inş.bu sefer kavuşurumm bebğimeeee

Hanımlarr ben de sonuç bekliyrm artkk :) daha 2 haftam var zaman nasl bu kadar yavaş geçeblrr ama yine de hayrlısıyla olsun diyorumm hayrlısı ne ise öyle olsun hepimz içinn

Hanımlarr ben de sonuç bekliyrm artkk :) daha 2 haftam var zaman nasl bu kadar yavaş geçeblrr ama yine de hayrlısıyla olsun diyorumm hayrlısı ne ise öyle olsun hepimz içinn

pozitife az kaldı hamilelik haberinide alacaz inşallah...
tahminen 3 ekim yazdım listeye test gününü belirtmemişsin canımcım...

arkadaşlar bır sorum olacak ınşallah yardımcı olursunuz.17 eylül Transfer işlemi yapıldıErtesi günü kasık ve bel agrım başladı.Dr aradım fazla degılse sorun yok dedı.Ama bu ağrılar dun ve bugun azaldı korkmaya başladım.Sebebi hakkında bılgısı olan var mı?Sonucum negatif olacakmış gibi gelmeye başladı bana((

merhaba arkadaşlar. bende adet olduğum ilk günden beri düzensizlik yaşıyorum. ilk zamanlar aylarca adet olmadığım olurdu dr a gittim pko olduğumu söyledi. 14 aylık evliyim hiç korunmadım ama bebeğim olmadı. önce klomen tedavisi gördüm 2 ay ama hiç yumurtam gelişmedi. 3 doza bile cevap vermedi yumurtalarım. eylül başında tüp bebek merkezine gittim. yumurtalığımın birinde 21 diğerinde 41 yumurta varmış ve adet olmadığım içinde rahim kalınlaşması olmuş ve kalınlık 13b. şu anda tarlusal kullanıyorum bitmesine 4 gün kaldı ve ben adet oldum 20 gün kullanmam gerekiyordu. hap bitmeden regl olmam normal mi?. birde doktorum önce yumurta geliştirici iğne vereceğini söledi. o iğneden sonra normal yolla denersem şansımın %10 aşılamayla % 15, tüp bebekte de % 60 şansım olduğunu söyledi. sizce ne yapmalıyım??

tüp bebek yaptır derim en iyisi.Ben boşuna 3 aşılama yaptırdım
şimdi tüp yaptırdım bu ay beklemedeyim

19 eylül transfer.
Gayrettepe FNG de Bülent baysal hoca da yaptırdım.Sebebpsiz inferilite.Sonuç 29 eylül.3.deneme

bence korkma canım gebelik belirtileri adet olcakmış şeklinde oluyor ağrılarının olması negatiften çok pozitifi düşündürür o nedenle inşallah pozitif haberini alacaz..

19 eylül tüp bebek tarihim.Beni de ekleyin.dua edin lütfrn

canım ekledim Allah yardımcın olsun yüzünü güldürsün inşaşşalh

19 eylül transfer.
Gayrettepe FNG de Bülent baysal hoca da yaptırdım.Sebebpsiz inferilite.Sonuç 29 eylül.3.deneme

bi kaç gün sonra pozitifi haberini kutlayacaz inşallah

arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor yaş 26 deneme 2,ilkinde embriyo oluşmadı.şimdi de 2 yumurtam var (tek tüpüm kapalı yumurta rezervim az.) umutla bekliyorum.dilerim hepiniz sonuçtan mutlu olursunuz

arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanıyor yaş 26 deneme 2,ilkinde embriyo oluşmadı.şimdi de 2 yumurtam var (tek tüpüm kapalı yumurta rezervim az.) umutla bekliyorum.dilerim hepiniz sonuçtan mutlu olursunuz

tedavin hayırlı sonu bebekli olsun arkadaşım
bugün opu varmış ve bu saatlerde opu çoktan bitmiştir inşallah
sorunsuz atlatmışsındır ve döllendiler haberiyle gelirsin...
listemize ekledim seni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…