- 28 Mayıs 2017
- 1.590
- 2.415
- 42
Bende orda yaptırmıstım ıkı tedavıyıdeBen Amerikan Hastanesinde yaptırdım tedavimi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende orda yaptırmıstım ıkı tedavıyıdeBen Amerikan Hastanesinde yaptırdım tedavimi.
Banuuuu oluyooo galiba ❤Maşalallah canım benimm yaa
Ben hala cesaret edip bakamadım ya inşallah sonuç iyi olurBanuuuu oluyooo galiba ❤
Yaaaa baksanaaaaBen hala cesaret edip bakamadım ya inşallah sonuç iyi olur
Çık mutlu oldum tatlım ikizlerimiz gelecek inşallahBanuuuu oluyooo galiba ❤
İnşallah bktir cnm bnde çok korkuyordum sonuçtan öğrendim nasl ağlıyorum bu arada kızlar yaşınız kaçBen hala cesaret edip bakamadım ya inşallah sonuç iyi olur
Benim yaş 29 oldu ilk denemem ne bileyim günü bekliyorum sanırım rabbim hayırlı uğurlu etsin canımİnşallah bktir cnm bnde çok korkuyordum sonuçtan öğrendim nasl ağlıyorum bu arada kızlar yaşınız kaç
Cok mutlu oldum cnm cok Senin kaç hücreliydi embriyolarYaaaa baksanaaaa
Amin doğru gününü bekle cnm bnim sancn çok asiriy di ki hala var dedim bı yapim hamilelikle ilgisi varmı diye. Bnim yaş 23 herşeyin hayırlısı bnimde ilkBenim yaş 29 oldu ilk denemem ne bileyim günü bekliyorum sanırım rabbim hayırlı uğurlu etsin canım
Rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın hakkımızda hayırlısı olsun inşallah iyi yapmışsın canım benimAmin doğru gününü bekle cnm bnim sancn çok asiriy di ki hala var dedim bı yapim hamilelikle ilgisi varmı diye. Bnim yaş 23 herşeyin hayırlısı bnimde ilk
Aynen canım çok haklısın ama rabbim ol derse oluyor rabbim kucağımızı boş bırakmasın inşallah hakkımızda hayırlısı olsun Çan'ını sıkma herşey güzel olacak
Maşallah canım tebrik ederim sonucun gayet güzelAmin doğru gününü bekle cnm bnim sancn çok asiriy di ki hala var dedim bı yapim hamilelikle ilgisi varmı diye. Bnim yaş 23 herşeyin hayırlısı bnimde ilk