Canım benim kasıklarım batıyor ve öok sık acıkıyorum. Başım ağrıyor bugün 4.gün transferin 5.gün embiryosu 2 tane embiryo gögüslerim ağrıyor ama ben ilaçlara bağlıyorum onuCanım ben de pozitif sonucu yeni alanlardanım göğüslerde ağrı ve çok yemek yeme dışında hiç belirtim olmadı. Yarın 5.haftaya başlıyoruz inşallah bu iki belirti dışında hala bişey yok. Demek istediğim belirtim yok vs deyip üzmeyin kendinizi
Bu arada hayırlı olsun canım Rabbim kucağına almayı nasip etsinCanım benim kasıklarım batıyor ve öok sık acıkıyorum. Başım ağrıyor bugün 4.gün transferin 5.gün embiryosu 2 tane embiryo gögüslerim ağrıyor ama ben ilaçlara bağlıyorum onu
Canım foto da bile görünüyor hayılı olsun bence kan ver tek embiryo mu çift mi canımKanda çıkar mı bilmiyorum . Yarım saat sonra ikinci cizgi cook soluk sekilde cikti dikkatli bakınca görebiliyorum sadece. Belirti bilmiyorum inan. Ilaclardanmidir bilmem göğüslerim aşırı şiş ve cok acıyor. Bide trasnferden sonra embriyo sag tarafa konuldu. Sag kasigim igne gibi batiyi ve sanciyo belimin de sag tarafi. Baska bisiy yok..
Bende çok sık acıkıyorum. Galiba ilaçlar yapiyo.Canım benim kasıklarım batıyor ve öok sık acıkıyorum. Başım ağrıyor bugün 4.gün transferin 5.gün embiryosu 2 tane embiryo gögüslerim ağrıyor ama ben ilaçlara bağlıyorum onu
Ben de ilaçlara bağlamıştım hatta ümitsizliğe bile gitti sonu. Ama sonuç olumlu oldu çok şükür. İnşallah senin de öyle olurCanım benim kasıklarım batıyor ve öok sık acıkıyorum. Başım ağrıyor bugün 4.gün transferin 5.gün embiryosu 2 tane embiryo gögüslerim ağrıyor ama ben ilaçlara bağlıyorum onu
Tek embriyo. 2 embriyo da donduruldu. İnstagramda koyullastirdim resmi ondan canm. Buda orjinaliCanım foto da bile görünüyor hayılı olsun bence kan ver tek embiryo mu çift mi canım
Normalde 2 öğün yerdim canım şuan 4 öğün ve çok sık acıkıyorumBende çok sık acıkıyorum. Galiba ilaçlar yapiyo.
Çok erken canım o yüzden saatini önemseme bak gör ben haklı çıkıcam :)Test de 10 dk sonrası yanlıştır diyor herkes. Benim yarim saat sonra ikinci cizgi bu hal aldi.
İNŞALLAH CANM YA. RABBIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT VERSIN KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKSRTMASIN.Çok erken canım o yüzden saatini önemseme bak gör ben haklı çıkıcam :)
Sen hic test yapmadın mı? Sanırım ben çok sabırsızımÇok erken canım o yüzden saatini önemseme bak gör ben haklı çıkıcam :)
Amin canık amin test yaparsan beni etiket yap olur mu?:)İNŞALLAH CANM YA. RABBIM HERKESE HAYIRLI SAGLIKLI EVLAT VERSIN KIMSENIN EMEGINI BOSA CIKSRTMASIN.
Yaparım canm umarım olumlu sonuç alırız hepimiz :) sende test yaparsan beni etiketle lütfenAmin canık amin test yaparsan beni etiket yap olur mu?:)
Yok canım yapmadım seninle aynı gün transfer olmuşuz transfer gününü sayarsam 4 saymazsak daha 3.gün dşye çıkmaz dedim yapmadımSen hic test yapmadın mı? Sanırım ben çok sabırsızım
Tamam canım inşallah pozitiflerde etiket yapmak nasip olur :)Yaparım canm umarım olumlu sonuç alırız hepimiz :) sende test yaparsan beni etiketle lütfen
Evet sayılmıyor sanırım doktor 8 Ağustos kan vereceksin dedi bana. Ben yaptım da ne oldu Bnde de cok çıktığı söylenemezYok canım yapmadım seninle aynı gün transfer olmuşuz transfer gününü sayarsam 4 saymazsak daha 3.gün dşye çıkmaz dedim yapmadım
Sonsuz kere amiiinnnnn :)Tamam canım inşallah pozitiflerde etiket yapmak nasip olur :)
Ben yine görüyorum canım hayırlı olsun :)Tek embriyo. 2 embriyo da donduruldu. İnstagramda koyullastirdim resmi ondan canm. Buda orjinali
:) güzel kalpli arkadaşım saol. RABBIM HERKESE VERSİNBen yine görüyorum canım hayırlı olsun :)