Benim bildiğim hani değer böyle yeniyken binlerde oluyo mu kizlar
ikiz olabilir ama benim arkadasimin tek bebekte bile adetin uzerinden 3 gun gecmisken 5 bin küsur cikmisti degeri. kisiden kisiye hamilelikten hamilelige degisiyor sanirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim bildiğim hani değer böyle yeniyken binlerde oluyo mu kizlar
Anladım teşekkür edermikiz olabilir ama benim arkadasimin tek bebekte bile adetin uzerinden 3 gun gecmisken 5 bin küsur cikmisti degeri. kisiden kisiye hamilelikten hamilelige degisiyor sanirim.
Sonuç hayırla pozitif olsun beklemeye razıyım 5 dondurulmuş embriyom var karar bile veremedim 1 mi 2 mi transfer ettireceğimeBeklemekte zor cnm ben surda 3 gunu zor bekledim.ama olsun
Maşallah hayırlı olsun gözün aydınKızlar. Merhaba bugün test günümdü hcg değeri 1876,7 doktor hamilesin dedi
Canim bugun transferim oldu.1 tane 8 hucreli 1.kalite ve 1 tanede 6 hucreli 2.kalite embriyo yerleştirildi.geriye kalan 6 hucreli 2.kaliteleri dondurmadimSonuç hayırla pozitif olsun beklemeye razıyım 5 dondurulmuş embriyom var karar bile veremedim 1 mi 2 mi transfer ettireceğime
Allah razı olsun darısı hepinizin başına INŞALLAHMaşallah hayırlı olsun gözün aydın
Sakin üzülme yipratma kendini Rabbim isterse olacak canim inan8. Gün değeri 0,1
Olmadı
Üzme kendini hemen daha erken test için 13. günde yapman. Lazm normalde o zamana kadar allah buyuktur o yüzden ben test günün gelmeden hiç test yapmadım8. Gün değeri 0,1
Olmadı
Amin inşallahAllah razı olsun darısı hepinizin başına INŞALLAH
Canım hayırlı olsun ne gibi belirtiler vardı?Kızlar. Merhaba bugün test günümdü hcg değeri 1876,7 doktor hamilesin dedi
Tessekkür ederm ınanki öyle bi belirti olmuyor yani hemenCanım hayırlı olsun ne gibi belirtiler vardı?
Canim hayırlı olsun. Değerin baya yüksek. Hiç mi belirtin olmadı. Göğüslerde hassasiyet kendini gösteriyor diyorlar ama :)Tessekkür ederm ınanki öyle bi belirti olmuyor yani hemen
Evet göğüsüm çok ağrıyor yani ellerken bile aci hissediyomCanim hayırlı olsun. Değerin baya yüksek. Hiç mi belirtin olmadı. Göğüslerde hassasiyet kendini gösteriyor diyorlar ama :)
Canım hayırlı uğurlu olsun net belli çizgiArkadaşlar 22 temmuz yumurtalar toplandı 27 temmuz 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun erken gebelik testi yaptım çevremdeki istek üzerine ikinci cizgi cook silik çıktı sonradan gözüktü zaten. Çok erken ama yinede kafam karışık
Yarın kan ver canımArkadaşlar 22 temmuz yumurtalar toplandı 27 temmuz 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun erken gebelik testi yaptım çevremdeki istek üzerine ikinci cizgi cook silik çıktı sonradan gözüktü zaten. Çok erken ama yinede kafam karışık
Belirtiler nelerdi canım ?Arkadaşlar 22 temmuz yumurtalar toplandı 27 temmuz 5. Gun embriyosu transfer edildi. Bugun erken gebelik testi yaptım çevremdeki istek üzerine ikinci cizgi cook silik çıktı sonradan gözüktü zaten. Çok erken ama yinede kafam karışık
Canım ben de pozitif sonucu yeni alanlardanım göğüslerde ağrı ve çok yemek yeme dışında hiç belirtim olmadı. Yarın 5.haftaya başlıyoruz inşallah bu iki belirti dışında hala bişey yok. Demek istediğim belirtim yok vs deyip üzmeyin kendiniziBelirtiler nelerdi canım ?
Kanda çıkar mı bilmiyorum . Yarım saat sonra ikinci cizgi cook soluk sekilde cikti dikkatli bakınca görebiliyorum sadece. Belirti bilmiyorum inan. Ilaclardanmidir bilmem göğüslerim aşırı şiş ve cok acıyor. Bide trasnferden sonra embriyo sag tarafa konuldu. Sag kasigim igne gibi batiyi ve sanciyo belimin de sag tarafi. Baska bisiy yok..Belirtiler nelerdi canım ?