Amin tatlım bu yolda emek veren herkese Rabbim nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın:) güzel kalpli arkadaşım saol. RABBIM HERKESE VERSİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin tatlım bu yolda emek veren herkese Rabbim nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın:) güzel kalpli arkadaşım saol. RABBIM HERKESE VERSİN
AmiinnnnAmin tatlım bu yolda emek veren herkese Rabbim nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
Canim ben de kullaniyorum.yatar pozisyonda koyuyorum ve bi 30 dk falan kalkmiyorum.beninde geri akiyor ama oyle fazla degil.ilaci ittikten sonra yatar pozisyonda bi 20 dk yat benceKızlar vajinadan progesteron kullanan var mı benimki geri akıyor .Hepsini itiyor um fakat dışına çıkıyor yine 5 dk sonra uzanıyor um da bilmiyorum neden öyle oluyor
Orgalutran catlamayi onleyici igne hem gonalf kullanacaksin hemde catlamasinlar diye orgalitraniBir de şimdi yumurtanın çatlamasını önleyici orgalutran iğne verdi doktor bir dahaki gidişimde nasıl bir yol izlenecek bir bilginiz var mı?Opu dan önce gonalf ve merional kullanmaya devam edecek miyim?Perşembe günü tekrar çağırdı.Yumurtalara bakmak için.
Canım tabiki devam ediyor hem hiç ağrımayıp pozitif alanda varKizlar bisey soracam
3.gun transferi ve transfer olali bugun 2.gunum.transfer gunumden bugune kasik agrisi bel agrisi adet sancisi vardi.oturup kalkarek kasiklarom geriliyordu.
Bugin sadece hafif bir sizi var....bi durumda sansim hala devam ediyormudur ?
Canım test yapmadın mı:)Amiinnnn
Kızlar bu pko olanlar varsa aranızda yumurta gelişimi fazla mı oldu sizde de?Ben de gelişme bayağı oldu.Sanırım hafta sonu opu olacak.Hamile olanlara çoook sevindim umarım bu topiğin kaderi hep pozitiflerle olur
Bugün bida yaptım sabah.Canım test yapmadın mı:)
Ben de heves ediyorum ama :)canım erken gebelik testi mi buBugün bida yaptım sabah.
Benim bugün transfer oldu biraz pembe lekelenmem var normal mi
Daha koyu canım değerin artıyor demekki kan vermedin değil mi?Bugün bida yaptım sabah.
Erken gebelik testi yaptım canm sende bugun alip yapsana senide cok merak ediyorum ben. Ayni anda trasferimiz olmus hemde. Kan vermedim daha 8 Ağustosu bekliyorum.Daha koyu canım değerin artıyor demekki kan vermedin değil mi?
Kuzum sabah idrarı değil ya çıkmaz şimdi diyorum hangi marka bu testErken gebelik testi yaptım canm sende bugun alip yapsana senide cok merak ediyorum ben. Ayni anda trasferimiz olmus hemde. Kan vermedim daha 8 Ağustosu bekliyorum.
Çıkar ben kahvaltıdan sonra yaptim ilk idrar degildi.Kuzum sabah idrarı değil ya çıkmaz şimdi diyorum hangi marka bu test