Tüp bebek gebişleri ve tranfer olanlar

ozdog

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2022
192
62
28
24
Gebişlerim ve o heyecanlı sonuç bekleyenler nasıl gidiyor gebişler kaç haftalıksınız tranfer olanlar kaç günlüksünüz biraz sohbet edelim sizlerden dönüş bekliyorum biraz da bilgi alışverişi yapalım

Son düzenleme:
Kız bana niye kimse yorum yapmıyor her paylaştığım şeye

Merhaba ben25 haftalık hamileyim şükür suanlık güzel gidiyor siz transfer sürecinde misiniz

Merhaba ben25 haftalık hamileyim şükür suanlık güzel gidiyor siz transfer sürecinde misiniz
Yok canım bende atlattım o süreci şuan 7 haftalık Hamileyim haftaya nasip olursa kalp atışlarını dinleyeceğim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Yok canım bende atlattım o süreci şuan 7 haftalık Hamileyim haftaya nasip olursa kalp atışlarını dinleyeceğim
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah sizin nasıl gidiyor hamilelik süreci

Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah sizin nasıl gidiyor hamilelik süreci
Şükür şuan güzel gidiyor birşey hissetmiyorum ara ara kaşık ağrım oluyor onun harici gündüzleri uykum geliyor sizin nasıl geçiyor

Şükür şuan güzel gidiyor birşey hissetmiyorum ara ara kaşık ağrım oluyor onun harici gündüzleri uykum geliyor sizin nasıl geçiyor
İlk zamanlar benim de öyleydi hafif ağrılarım oluyordu 8. Haftada da mide bulantısı ve kusmalarım başladı ilk zamanlar çok yorucu geçiyor yavaş yavaş büyüyor bebiş çok ayakta kalınca ve yürüyüş yaparken ağrılarım oluyor

Evet olabilir cinsiyetin belli mi canım senin

Merhaba kalp atışı en erken ne zaman duyulur fikriniz varmı acaba 15 Ocak kan testi verme günüm 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler tahminimce 6. Haftaya girmiş olucaz

Kız bana niye kimse yorum yapmıyor her paylaştığım şeye
Zaten genel ay gruplarında herkes sürecini detaylı paylaştığı için böyle ayrı ayrı başlıklarda girip yazmak zor geliyor

Merhaba kalp atışı en erken ne zaman duyulur fikriniz varmı acaba 15 Ocak kan testi verme günüm 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler tahminimce 6. Haftaya girmiş olucaz
Merhaba canım ben keseyi görmeye gittiğimde 5+4 günlük Dr beni 3 hafta sonra çalışırdı 8 haftada dinleriz dedi ama 6 haftada duyan var vajinal ulturasonla

Merhaba canım ben keseyi görmeye gittiğimde 5+4 günlük Dr beni 3 hafta sonra çalışırdı 8 haftada dinleriz dedi ama 6 haftada duyan var vajinal ulturasonla
Evet canım sanırım bizimde nasipse öyle duyulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…