Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kız bana niye kimse yorum yapmıyor her paylaştığım şeyeGebişlerim ve o heyecanlı sonuç bekleyenler nasıl gidiyor gebişler kaç haftalıksınız tranfer olanlar kaç günlüksünüz biraz sohbet edelim sizlerden dönüş bekliyorum biraz da bilgi alışverişi yapalım
Merhaba ben25 haftalık hamileyim şükür suanlık güzel gidiyor siz transfer sürecinde misinizGebişlerim ve o heyecanlı sonuç bekleyenler nasıl gidiyor gebişler kaç haftalıksınız tranfer olanlar kaç günlüksünüz biraz sohbet edelim sizlerden dönüş bekliyorum biraz da bilgi alışverişi yapalım
Yok canım bende atlattım o süreci şuan 7 haftalık Hamileyim haftaya nasip olursa kalp atışlarını dinleyeceğim rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinMerhaba ben25 haftalık hamileyim şükür suanlık güzel gidiyor siz transfer sürecinde misiniz
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah sizin nasıl gidiyor hamilelik süreciYok canım bende atlattım o süreci şuan 7 haftalık Hamileyim haftaya nasip olursa kalp atışlarını dinleyeceğim
Şükür şuan güzel gidiyor birşey hissetmiyorum ara ara kaşık ağrım oluyor onun harici gündüzleri uykum geliyor sizin nasıl geçiyorHayırlı olsun sağ Salim kucağınıza alın inşallah sizin nasıl gidiyor hamilelik süreci
İlk zamanlar benim de öyleydi hafif ağrılarım oluyordu 8. Haftada da mide bulantısı ve kusmalarım başladı ilk zamanlar çok yorucu geçiyor yavaş yavaş büyüyor bebiş çok ayakta kalınca ve yürüyüş yaparken ağrılarım oluyorŞükür şuan güzel gidiyor birşey hissetmiyorum ara ara kaşık ağrım oluyor onun harici gündüzleri uykum geliyor sizin nasıl geçiyor
Evet olabilir cinsiyetin belli mi canım seninİlk zamanlar benim de öyleydi hafif ağrılarım oluyordu 8. Haftada da mide bulantısı ve kusmalarım başladı ilk zamanlar çok yorucu geçiyor yavaş yavaş büyüyor bebiş çok ayakta kalınca ve yürüyüş yaparken ağrılarım oluyor
Merhaba kalp atışı en erken ne zaman duyulur fikriniz varmı acaba 15 Ocak kan testi verme günüm 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler tahminimce 6. Haftaya girmiş olucazGebişlerim ve o heyecanlı sonuç bekleyenler nasıl gidiyor gebişler kaç haftalıksınız tranfer olanlar kaç günlüksünüz biraz sohbet edelim sizlerden dönüş bekliyorum biraz da bilgi alışverişi yapalım
Zaten genel ay gruplarında herkes sürecini detaylı paylaştığı için böyle ayrı ayrı başlıklarda girip yazmak zor geliyorKız bana niye kimse yorum yapmıyor her paylaştığım şeye
Evet 12. Haftada fetal dna ile öğrendik cinsiyeti erkek canımEvet olabilir cinsiyetin belli mi canım senin
Merhaba canım ben keseyi görmeye gittiğimde 5+4 günlük Dr beni 3 hafta sonra çalışırdı 8 haftada dinleriz dedi ama 6 haftada duyan var vajinal ulturasonlaMerhaba kalp atışı en erken ne zaman duyulur fikriniz varmı acaba 15 Ocak kan testi verme günüm 29 Ocak kalp atışı için randevu verdiler tahminimce 6. Haftaya girmiş olucaz
Anladım canımZaten genel ay gruplarında herkes sürecini detaylı paylaştığı için böyle ayrı ayrı başlıklarda girip yazmak zor geliyor
Hayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahEvet 12. Haftada fetal dna ile öğrendik cinsiyeti erkek canım
amiin inşallah sağ Salim gelsinler dünyayaHayırlısı olsun canım rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Evet canım sanırım bizimde nasipse öyle duyulurMerhaba canım ben keseyi görmeye gittiğimde 5+4 günlük Dr beni 3 hafta sonra çalışırdı 8 haftada dinleriz dedi ama 6 haftada duyan var vajinal ulturasonla
Amin canım nerde varsaamiin inşallah sağ Salim gelsinler dünyaya