Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Normal canim ilk hissettiğini için bir daha hemen hissedemiyorsun. Ama sonra hep hissedeceksiniz

Canim aslinda ilk hissetmedim ondan onceki gunlerdede dondugunu yada pit pit attigini illaki duyardim ama iste bak bgn ikinci gun oldu hala hic oynama yok karnimda inan cok korkuyorum bugunde pazar 😔okdr cok cikolata yiyip yattimki hiicc kimildama yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar çok sık baş ağrısı var bende daha önce bukadar sık olmazdı bu durumu yaşayanlar varmi hamilelik le alakası varmıdır sizce

ilk bi öyle oldu benim de ama endiselenme hissedicen süt hareketle diyor diyorlar bide onu dene

Tamam canim denedim bi iki hareket etti cok sukur ama her an etmiyo yani gunde bikac kez

Benimde öyle canim sürekli değil ama kötü dusunmuyorum. Siz uyuyormisunuz falan diye konuşuyorum. Dua okuyuyorum. Öpücük falan atıyorum. Allahım kucagimiza almayi nasip etsin

Benimde öyle canim sürekli değil ama kötü dusunmuyorum. Siz uyuyormisunuz falan diye konuşuyorum. Dua okuyuyorum. Öpücük falan atıyorum. Allahım kucagimiza almayi nasip etsin

Amin canim hepimize insallah hayirlisiyla..bide aksam ben yatiyodum arkadasim gelmisti oda tam karsimda oturuyodu telefonumu istedim verirmisin diye oda atti karsidan tam karnimin sol tarafina geldi acimadi ama yani vurdu karnima ayyy allahim hergun bisey oluyo sanki tovbe yarabbim😔bisey olmaz bisey olmaz dedi bi ozur bile dilemedi tekrar tv izlemeye devam etti..cok sinirlendim ve korktum biyerine denk gelmismidir diye dusunuyorm bisey olmusmudr acaba diye yiyorm kendimi

Shdssuu canım ya mantıksız bir davranış olmuş kusura bakma ama kalkıp vermesi çokmu zormuş inşallah birsey olmaz Allahım korusun öyle insanlardan sen kendini koru bence dikkat et kendine geçmiş olsun

Ya millet bu tup bebek işini ne sanıyor acaba az önce bir komşu geldi merdiven de karşıladım kadın bütün basamaklari çıkarken karnima bakiyor acaba karnımin üzerinde mutfak tüpü mu bekliyor bende yan durdum ama ne fayda konuşurken bile karnimda gözler Allahım daha neler görücem

Shdssuu canım ya mantıksız bir davranış olmuş kusura bakma ama kalkıp vermesi çokmu zormuş inşallah birsey olmaz Allahım korusun öyle insanlardan sen kendini koru bence dikkat et kendine geçmiş olsun

Bencede yani bu durumdaki birine telefon atilarak verilirmi allah askina yaa...allah korusun ama bisey olup olmadigini nasi anliycamki kocama solesem cookk kizar bana kimseye bisey diyemedim kendimi yiyip duruyorm internetten baktim her yazida ayri bisey yaziyo bisey olur yada olmaz diye

Sen onu birak..sen soyle bi espiriyle karsilastinmi peki?ayyyy tup bebeginizi yaptirmaya giderken yaninizda piknik tupumu goturdunuz..espiriymis bu ama...cok uzulmustum bu lafa

Shdssuu cnm ya oynamasıni takip et cnm olmazsa bir doktora gitsen korkun kalmaz zor bir durum ne desek olmaz

Canım içini ferah tut. Artık Sıvıları koruyor onları aklına kötü birşey getirme ama tepkini ortaya koysaydın. Ay Sinir oldum arkadaşına kusura bakma atıyrsan bile yanına düşecek şekilde at yani. Ama korkma artık sıvıları koruyormuş. Bende metrodan inerken insanlara sinir oluyorum hiç inen yolcu önceliğine uymuyorlar bide seni görmedn hurra üstüne gidiyorlar geçen biri çarptı bana bağırdım artık yok yani insanlarda saygı.

Evet ya haklisin.burdada ben doktora gittigimde kadinlad kocalariyla yanyana buyuk bir ask icinde oturup telefonlariyla oynayip sira bekliyolar karni burnunda bir kadin geliyo ve o adam afedersin tam bir okuz gibi suratina bakiyo ama kalkipta yer vermiyo.karisida kalk demiyo yani insanlik olmus arkadasim...

Valla artık anlamıyorum.. senin kıpırdanislar ne durumda

Valla artık anlamıyorum.. senin kıpırdanislar ne durumda

Masallah ara ara kimildaniyo☺️cok sukurrr icim rahatladi sabahtan beri kimildamamisti aksam uzeri uzaninca hissettim.buarada seninki nekadarlik oldu ne durumdasin cnm?

Kızlar bu kıpırdama işi sanki bir damar atıyor gibimi oluyor yoksa daha farklı mi sizdeki durum nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…