Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim şimdiye kadar 3 kere çok oldu. Bende hastaneye gittim serum iğne yedim. Aradaki lekelenmeleri hiç saymıyorum bile. Çok korktum. Ama bebişler iyi çok şükür. İnşallah hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Benimde 14 haftalık çok şükür. İkiz gebelik. Sürekli kanamam oluyor benimde. Acile gidip iğne oluyorum. Bebişler iyi ama. Önemli olanda bu. Ben hep dinleniyorum. İş felanda yapmıyorum. Bizim daha çok dikkat etmemiz lazım. Sana da çok geçmiş olsun. Allah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Amin🙌🙌🙌
Ya kızlar bizlerde kucaklarmiyiz yavrularımızı ben çok korkuyorum bi benim sorunlarım bitsin istiyorum sadece benim değil sorun yaşayan hamilelerin de birbirimize dua edelim inşallah iyi olur hersey Rabbim bizlere yardim etsin emeklerimizi boşa vermesin annem derki hep ağlayacak değilsin ya bir yerden yüzün gülecek sürekli tedavi yoruyor bizi
Amin canım evet ikiz gebelik daha bir dikkat istiyor peki kanama neden oluyormuş ? Sordun mu doktora ya biz hiç mi dışarı çıkmaya ağız evin içinde patlıyorum yalnızım bayramda anneme gitmek istiyorum 1 saatlik bir yol var korkuyorumda arabayla yolculuk etmeye hakkımızda hayırlısı olsun inş. Hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almak nasip olur 🙏 🙏 🙏
Allah de ötesini bırak...
Bir sorun yok şimdilik dedi ama bebeğin eşi rahime yakın dedi diğeri bebeğin suyu iyi derken bu suyun da azalma var dedi diğer 2 doktor açıklık yok dikişe gerek yok derken bu atılması gerek dedi diğer doktor cilinone jeli kes artık derken bu doguma kadar kullan dedi ben bilmiyorum nasıl olucak ne yapmam gerekiyor kime inanmam gerekiyor
Dilber53 cnm ben gaziantep deyim tup bebeği başka şehirde yaptirdim bu yüzden doktor sıkıntısı çekiyorum sadece şimdi istediğim bebeğin plasente si yukarıya çıksın galiba üçüncü doktor iyi cikti 3 hafta sonra gel dedi inşallah açıklık olmaz bende çok korkuyorum ama umudumu kesmek istemiyorum
Kahverengi akintisi olan 16. Haftayi gecmis arkadaslarim kahverengi akintiniz varken surekli yatiyomusunuz hic kalkmadan?ben uc haftadir full yatiyorum ve patliycam artik ya tovbe yarabbim😔sizlerde durumlar ne
Canım benim 14. Haftada kanamam oldu sonrası lekelenmeyle devam etti bugün 5. Gün yatıtorum ama evin içinde dolanıyorum akıntı durumuna göre zaten yatınca birşey yok kalkıp dolayında lekelenme oluyor inş. Tamamen geçer....Evde yatmak zor Helede yalnızsan bende çok sıkıldım ama herşey bebişlerimiz için hafta sonları eşinle dışarı çık az dolaş kendini yormadan iyi gelir hem psikolojik açıdan rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. 🙏 🙏
Ben o evreleri atlattim canim kanamadan sonra kahveler geldi bitti sonra tekrar kahveler basladi ve bir haftadir hic durmadan devam ediyo az az.doktorum 20. Hafta dolana kadar sadece tuvalete kalk dedi.ama artk yatmaktan tutuldu heryerim azcikda olsa balkona cikabilsem hava alabilsem yani inan artk tuvalete gidip o kahve akintilari gormekten paikolojim yerlerde bide yalniz basima yatmak..enazindan bu lekelenmeler bitse ayaklanicam biraz ama hic azalma dahi yok
Canım benim evet bende aynı evde yalnız başıma yattım ama bunaldım ya bugün eşim beni anneme götürecek inş. Yol zararlı gelmez lekelenme artmaz....evet lekelenmeler insanın psikolojisini bozuyor tuvalete giderken inş. Leke yoktur diye dua ediyorum olmayınca çok mutlu oluyorum leke olunca moral sıfır 😕 kendi arabamızla gideceğiz eğilip kalmak dokunuyor bana hemen leke gelmeye başlıyor...rabbim yardımcımız olsun dua edelim bolca dua 🙏🙏🙏
slm kızlar bende hamileliğin 8.haftasındayım bende de lekelr gelişyor dün aksamdan bu yana ..korkuyorum dr ye gidemiyorum ..acaba kullandıgımız ilaçlardan mı kaynaklanıyor ... sizde crinone jel ve progestan vajınden kullanıyormusunuzzz ..lütfen yazınCanım benim 14. Haftada kanamam oldu sonrası lekelenmeyle devam etti bugün 5. Gün yatıtorum ama evin içinde dolanıyorum akıntı durumuna göre zaten yatınca birşey yok kalkıp dolayında lekelenme oluyor inş. Tamamen geçer....Evde yatmak zor Helede yalnızsan bende çok sıkıldım ama herşey bebişlerimiz için hafta sonları eşinle dışarı çık az dolaş kendini yormadan iyi gelir hem psikolojik açıdan rabbim hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip eder inş. 🙏 🙏
Araştırma yapıyorum internetten iyi denilen kisilere gidiyorum ama sonuç bu 3 doktor da özel hastane ayrı ayrı
slm canım allahım bebişlerimizi bize bagışlar inşallah .. herkes bir dr öneriyodur ama ..ben tüp bebeği novafertil tüp bebekte yaptırdım il kdenmede oldu ..orda RUŞEN beye görün bence...dua edelim birbirimize...