How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Cnm hamileyim haberi aldim 531 cok mutluyum allahim herkese nasip etsin insallah

allaaaaaaaaaaah çok güzel bi haber bu darısı başımıza hadi bakalım dikkat et kendine de bebişini sağlıcakla kucağına al ay çok sevindim heyecan yaptım ben yaaawww sanki ben de bekliyomuşum gibi :)

Merhaba kizlar.sebus nasilsin .kimse kalmamis yaz tatilinde sanirim herkes :)

ay bukadar olur ben de sana yazıcaktım neler yapıyosun nasıl gidiyor bebişlerinle diye :) evet ya eskisi gibi değil herkes hamiş olup çekildi köşesine ee malum bulandı baş dönmesi başladı galiba onlarla uğraşmaktan pek giren yok :) sen nasılsın başladımı bulantılar ikiz oldukları kesinmi şimdi ben de karar verdim 2.denememde 2sinide koydurcam garanti olsun :)

allaaaaaaaaaaah çok güzel bi haber bu darısı başımıza hadi bakalım dikkat et kendine de bebişini sağlıcakla kucağına al ay çok sevindim heyecan yaptım ben yaaawww sanki ben de bekliyomuşum gibi :)

Saol cnm benim insallah sanada verir allahim cok mutluyum yok daha bulanti felan ama halsizlik var cnm

Canım hayırlı olsun ikizler yolda benim 349 du tek yumurta ikizi oldu inş. Hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🙏 🙏

Allah de ötesini bırak...

Cnm benim 16. Gun kan testim 531 ikiz olma ihtimali varmi cnm Bide kac gun sonra belli oluyor ikiz olup olmadigi cnm

Son düzenleme:
16. Gun deger 531 acaba ikiz olma ihtimali varmi kizlar bu durumdan anliyan varsa benide bilgilendirsin cok cok selamlar canlarim

ay bukadar olur ben de sana yazıcaktım neler yapıyosun nasıl gidiyor bebişlerinle diye :) evet ya eskisi gibi değil herkes hamiş olup çekildi köşesine ee malum bulandı baş dönmesi başladı galiba onlarla uğraşmaktan pek giren yok :) sen nasılsın başladımı bulantılar ikiz oldukları kesinmi şimdi ben de karar verdim 2.denememde 2sinide koydurcam garanti olsun :)

Iyi gidiyor canim cok sükur bi sorun yok.ben surekli girip bakiyorum kimse olmayinca yazmiyorum.gecen cuma keseyi gorduk 1 tanede bebek var icinde :) dr. Suan 1 tane dedi ama ikiz sonradan gozukebilir haftaya daha belli olur dedi.bu cuma gidicem iste kalp atışı olcakmis.başim cok dönuyor bayildim onceki gun tansiyonum dusmus.mide bulantim varla yok arasinda bisey .ama koku hassasiyeti cok hersey kokuyor .bencede 2 sinide koydur canim sira sende insallah sennde guzel haberini alcaz :)

16. Gun deger 531 acaba ikiz olma ihtimali varmi kizlar bu durumdan anliyan varsa benide bilgilendirsin cok cok selamlar canlarim

Hayirli olsun canim gozun aydin.Allahim sag saglim kucagina almayida nasip etsin.benm degerimde 12. Gun 205 di.19. Gun 5038 cikti.dr her gittigimde ikiz olabilir dedi degere gore. Suan tek bebek gozuktu cuma gun kontrolum var ikincisi sonradan gozukebilir diyo.hayirlisi olsun

Iyi gidiyor canim cok sükur bi sorun yok.ben surekli girip bakiyorum kimse olmayinca yazmiyorum.gecen cuma keseyi gorduk 1 tanede bebek var icinde :) dr. Suan 1 tane dedi ama ikiz sonradan gozukebilir haftaya daha belli olur dedi.bu cuma gidicem iste kalp atışı olcakmis.başim cok dönuyor bayildim onceki gun tansiyonum dusmus.mide bulantim varla yok arasinda bisey .ama koku hassasiyeti cok hersey kokuyor .bencede 2 sinide koydur canim sira sende insallah sennde guzel haberini alcaz :)

eyvah eyvah ikizin etkisi tek hamilelikten daha fazla oluyomuş zaten sen de bol bol dinlen yapcak bişey yok haftaya ikisini de görürsün öndeki arkadakini saklamıştır eee sen şimdi 3 canlı mı oluyosun ay ne güzel :) ben de gelecek hafta gidicem bakıcak işte bi sorun yoksa kist falan başlıcaz hazırlıklara temmuzda da transfer olucam inşallah ha bide genetik test var onda da bi sorun çıkmaz da başlarız :34:

eyvah eyvah ikizin etkisi tek hamilelikten daha fazla oluyomuş zaten sen de bol bol dinlen yapcak bişey yok haftaya ikisini de görürsün öndeki arkadakini saklamıştır eee sen şimdi 3 canlı mı oluyosun ay ne güzel :) ben de gelecek hafta gidicem bakıcak işte bi sorun yoksa kist falan başlıcaz hazırlıklara temmuzda da transfer olucam inşallah ha bide genetik test var onda da bi sorun çıkmaz da başlarız :34:

Galiba yaramaz saklanmis sonradan supriz yapcak.saralle reklamindaki gibi sonradan cikcak :1: birde aşırı halsizim hergun uyuyorum .galiba 3 canliyim insallah oyledir canim.Allah sanada gostersin en yakin zamanda ama bu sefer umitliyim ben senden insallah Allahin izniyle olacak

Galiba yaramaz saklanmis sonradan supriz yapcak.saralle reklamindaki gibi sonradan cikcak :1: birde aşırı halsizim hergun uyuyorum .galiba 3 canliyim insallah oyledir canim.Allah sanada gostersin en yakin zamanda ama bu sefer umitliyim ben senden insallah Allahin izniyle olacak

doğru ya kız olan sonradan geliyodu demi istermisin seninki de öyle olsun bi kız bi oğlan aaaay olaya bak tombik tombik bebişler :) ben de kendimden ümitliyim zaten :) bu defa olucak diyorum eşimde bak bu defa anlaşalım olumsuz düşünmek yok dedi söz verdirdi :) herşey nasip yazdıysa yaratan er yada geç gelicek.....

Insan ne olursa olsun umudunu kesmiyor okadar kötü olaylar yaşadım ama yine yine vazgecmedim 4 kez denedim 11 haftalik hamileyim inşallah isteyen herkezin olur

Cnm bu cuma yani 2 gun sonra gideceksin dimi..bende cuma gitmeyi düşünüyorum Inşallah kalp atışını duyariz

Kızlar günaydın bugün bulantı çok arttı tam 5+1oldum gece hıc uyutmadı limon yiyorum biraz iyi geldi ama zararı var mıdır merak ediyorum limonun

Gözün aydin canim Allah tamamini erdirsin insallah 🙏ama limon hic iyi degil soguk süt ic bulantiya cok iyi geliyor Ben faydasini gördüm insallah sende görürsün

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hayırlı olsun 😉 16.gün için normal bir değer tek gibi gözüküyor.

Canim aklini simdi ikizlerlen karistirma Allah nasip etmis ja en önemlisi budur bence Allah kucagimiza almayi da nasip etsin insallah Benim degerim 14 gün 760 di ama tek herkes degisiyor önemli olan hersey yolunda olsun 😄😄😄

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Canim aklini simdi ikizlerlen karistirma Allah nasip etmis ja en önemlisi budur bence Allah kucagimiza almayi da nasip etsin insallah Benim degerim 14 gün 760 di ama tek herkes degisiyor önemli olan hersey yolunda olsun 😄😄😄

Allaha binlerce

Back