How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

şanslısın bak ben ne su ne süt :50: iyice vitaminsiz kaldım o yüzden baş dönmelerim bile oluyor.ben ilaç almıycam bulantı kusma için eskisi gibi değilim günden güne alışıyorum çnkü :9:

Haticimmmmmmm aklima ne geldi.sutu bende zor iciyorum yaaaa
Hani k fleks (ismini tam yazamamış olabilirim)varya meyveli veya sade olanlar yulaff onunla sutu karıştırabilirizzzx.

Haticimmmmmmm aklima ne geldi.sutu bende zor iciyorum yaaaa
Hani k fleks (ismini tam yazamamış olabilirim)varya meyveli veya sade olanlar yulaff onunla sutu karıştırabilirizzzx.

Canimmmm sendemi icemiyon ya:1: hehe bulantilar gectimi senin halami icemiyosun.ya ben domatese ölürüm ondan bile midem kalkıyor ya..o dedigin cornflakes sen denedin mi kiz:1:

Hmm tamam canim sagol bende almiyim ozaman Allah yardimcimiz olsun insallah 😘

Allaha binlerce sükürler olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Canım bende seni arıyordum bu sayfadan koptum ben ocak annelerine katıldım nasıl gidiyor hamilelik durumlar nasıl ?

Allah de ötesini bırak...

Kızlar pastörize sütü ısınmadan içmenin bir zararı olur mu soğuk daha rahat içiliyor ısıtınca kokusu midemi bulandırıyor...

Canimmmm sendemi icemiyon ya:1: hehe bulantilar gectimi senin halami icemiyosun.ya ben domatese ölürüm ondan bile midem kalkıyor ya..o dedigin cornflakes sen denedin mi kiz:1:

Evet zorlaniyorum.gunlik sise sut aliyorum.soguk bazen kekle iciyorum.

yok daha denemedim bugun alip denicem meyveli olanlar varyaa yulaflı daha once yiyordum.

Benim gecti cok şukur migde bulantîlarîm... yiyemedigim benimde yemekler var bide tavukkk canım.

Yedinci haftadan sonra azaldî benimm migde bulantiları.

Kızlar pastörize sütü ısınmadan içmenin bir zararı olur mu soğuk daha rahat içiliyor ısıtınca kokusu midemi bulandırıyor...

Ben gunlük sut alıyorum şise soğuk içibiliyorum bende içebildiğim zaman. :))

Evet zorlaniyorum.gunlik sise sut aliyorum.soguk bazen kekle iciyorum.

yok daha denemedim bugun alip denicem meyveli olanlar varyaa yulaflı daha once yiyordum.

Benim gecti cok şukur migde bulantîlarîm... yiyemedigim benimde yemekler var bide tavukkk canım.

Yedinci haftadan sonra azaldî benimm migde bulantiları.

bende 7+6 yım baya baya geçti hamdolsun ama kesinlikle baş dönmelerim arttı ya buna çözüm yokmu işyerinde bayılcak gibiyim her an ..bulantılar azalsada yiyeceklere hassasiyet geçmiyo dediğin gibi tavuktan tiksindim biçok şeyi yiyemiyorum akşam yemeğim ekmek arası zeytin ve karpuz :1:

bende 7+6 yım baya baya geçti hamdolsun ama kesinlikle baş dönmelerim arttı ya buna çözüm yokmu işyerinde bayılcak gibiyim her an ..bulantılar azalsada yiyeceklere hassasiyet geçmiyo dediğin gibi tavuktan tiksindim biçok şeyi yiyemiyorum akşam yemeğim ekmek arası zeytin ve karpuz :1:

Bi sure öyle olur gecer kısa zamanda inşalla.bende dışardan yiyordum senin haftalarında yada ekmek arası peynir.geçti çok şükür çoğu.

Benim çok fazla baş donmelerim olmadı.
Şimdi ise bazen hamile olduğumu unutuyorum normal hayatımda gibiyimm. :))

bi sure öyle olur gecer kısa zamanda inşalla.bende dışardan yiyordum senin haftalarında yada ekmek arası peynir.geçti çok şükür çoğu.

Benim çok fazla baş donmelerim olmadı.
şimdi ise bazen hamile olduğumu unutuyorum normal hayatımda gibiyimm. :))

hatta bulantılar azalınca eşim dediki allah korusun bebekmi düştü nedne bulantn yok :9: Sen ne kadarlık oldun kuzum

canım ya bende ne et ne süt ne tavuk yoğurt peynir hele domatessssssssss hiçbişe yiyemiyorum sudan bile midem kalkıyo ne zaman geçerki :50: kusma yok sadece bulantı

canım bende senin gibiydim 14. haftamda bulantılarım azalmaya başlamıştı 16.haftamda tam olarak kesilmişti çok şükür şuan çok rahatım sabır etmekten başka çare yok bu sürede merak etme bebiş senin depondan besleniyor şuan senin yediklerinden de yemiyorlar o yüzden için rahat olsun

Ben gunlük sut alıyorum şise soğuk içibiliyorum bende içebildiğim zaman. :))

Anladım canım ben küçük kamışlı süt lerden soğuk güzel oluyor vallahi 😊 senin gebelik kaç haftalık oldu ? Benim günüm günümü tutmuyor bir gün iyiyse bir kaç gün midem fena bulanıyor 10+5 Günlüğüm ama ikizlerimiz biri 3 gün geriden geliyordu haftaya kontrole gidince son duruma bakacağız inş. Herşey yolundadır 🙏 🙏

Anladım canım ben küçük kamışlı süt lerden soğuk güzel oluyor vallahi 😊 senin gebelik kaç haftalık oldu ? Benim günüm günümü tutmuyor bir gün iyiyse bir kaç gün midem fena bulanıyor 10+5 Günlüğüm ama ikizlerimiz biri 3 gün geriden geliyordu haftaya kontrole gidince son duruma bakacağız inş. Herşey yolundadır 🙏 🙏

Hangisiyle daha kolay içebiliyorsan vallaa.
12+4 bugün.rabbim sağlıkla kucagimiza almayi nasip etsin.
Ben rahatladim artik bakalim insallahta boyle devam ederr.
İnsallah hersey yolunda gider cnm. :))

Kizlar 2-3 embriyo transfer edilip 1 tanesi tutan var mi? Diger tutmayanlar kendiligindenmi kayboluyor yoksa kanamaylami gidiyor.bana 2 tane transfer edildi bugun kalp atisi duyduk cok sukur ama 1 tane bebegim.digeri nerde :) dr herseferinde buyuk ihtimal ikiz diyo ama hala tek.kanamam falanda olmadi.6+1 olduk sonradan cikarmiki

Canım bende seni arıyordum bu sayfadan koptum ben ocak annelerine katıldım nasıl gidiyor hamilelik durumlar nasıl ?

Canim bende buralardayim ama hep karistiriyorum yanlis yerlere yaziyorum galiba☺️☺️ iyi gidiyor cok sükür ama bulantilar basladi kusma cok sükür hersey yolunda suan doktordayim sende nasil gidiyor hamilelik😄

Canim bende soguk iciyorum hep bulamtiyada iyi geliyor cok sükür☺️

Back