kızlar dktor bazı testler istemişti sonuçlar çıktı bakarmısınz ya :26:
CMV IgG----202,4 POZİTİF
ANTİ RUBELLA IgG-----121 POZİTİF
DİĞER HERŞEY NEGATİF NORMAL...BUNLR NEKİ ÖNEMLİ BİŞEYMİ :26:
Rubella kızamıkçık cnm bnmki negatif cikmisti ama bilmiyorummbunlar bagisiklik varmi yokmu ona bakılıyor sanırım
Kizlar bugun ilk muayneye gittim bebis gorunmedi 10 mm lik kesemi gördüm cok şükür 10 gun sonra kalp atimina cagirdi inşallah cok mutluyum esimin o ekrana bi bakışı vardı keseyi gorurken benden daha dikkatli :)))Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
canım doktora gösterdim zaten.dediki pozitif olanlar için daha önce atlatmışsın bunları herşey yolunda korkma dedi.
haha hele kalp atışını duysun yüzünü görmeekrana yapıştı ve ben hiçbişe göremedim hayırlı olsun kuzummmm
Ayy gozlerini acmis bakıyor daha bide doktor gormedi heralde bi tane daha kese gördüm diyo çatlak yaa saçmalama adam gormedi sen ne gorecen dedim:))
Kizlar benim daktır ikili tesy istemiyoo uçlü test yapacakmış...
Sizde durumlar neee yaaaa..
.
Kesin sonuc aliniyor degil mi?? Dualarimizzz tum anne olmak isteyenlere ins.
tskkk icimm rahatladi yaaa cok saol gzel cvblarin icin...Canim hayirlisu sonucu Allaha kalmış ama sorunlar ne biliyorsun orda yogunlasiliyorlar
ay kızlar ne güldüm ya birden o durumda kendi eşimi hayal ettim eminim benimki de aynı şeyi yapardı ekrana mö gibi bakıyolar sanki anlarmış gibi de yorum yapmıyolarmı alemler valla benimki yumoşlara bakarken bile teşhisi koyuyodu hamiş olsam ilk aydan cinsiyeti bile söyler kesin :)
Kizlar bugun ilk muayneye gittim bebis gorunmedi 10 mm lik kesemi gördüm cok şükür 10 gun sonra kalp atimina cagirdi inşallah cok mutluyum esimin o ekrana bi bakışı vardı keseyi gorurken benden daha dikkatli :)))Rabbim herkese yasatsin bu duyguyu
Canim benim gözun aydin :) cok sevindim arkadasim .tekmi kese gordunuz.bende yarin gorucem insallh :) heyecanliyim alttanmi bakti
tskkk icimm rahatladi yaaa cok saol gzel cvblarin icin...
Ayy gozlerini acmis bakıyor daha bide doktor gormedi heralde bi tane daha kese gördüm diyo çatlak yaa saçmalama adam gormedi sen ne gorecen dedim:))
Evetttt biz geldik. Dr.dan ciktim kesemizide gördük icinde bi tanede bebişim var. Ama dr. Yinede israrla ikiz olabilir diyor arkasindaysa sonradan gozukur diyor.haftaya cuma kalp atısi icin cagirdi. :)) Kurban oldugum Allah 1nokta can :)
çok ama çok sevindim cnm umarım bende de tutar şuan beklemedeyim önceden klomen kullandığım için vucudumdan atmam gerekiyomuş o yüzden beklemedeyim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?