• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Saol canm.intten sennkini hesapladim simdi tam 5 haftalik cikiyo .benimde yarin 1 hafta oluyor.ne bilim canm ben anlamadim neye gore hesaplicagmi.dr.gidince belli olur:)

Son adet tarihine göre hesaplanıyormuş canım. Ben de farklı sanıyordum hatta nette dondurulmuş transferine göre bile hesaplıyorlar ama son adet tarihi baz alınıyor.

haha kendi çocuğun olunca seversin inşallah böyle olur hemde :1::1:

Biz pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:nazar::nazar::nazar: Yarın gidicen ya hazırlıklı ol diye dedim:37:

Son adet tarihine göre hesaplanıyormuş canım. Ben de farklı sanıyordum hatta nette dondurulmuş transferine göre bile hesaplıyorlar ama son adet tarihi baz alınıyor.

Biz pıt pıtlarımızı duyduk çok şükür:nazar::nazar::nazar: Yarın gidicen ya hazırlıklı ol diye dedim:37:

allahhhhhhhhhhhh oley be bende sabah gitcem sabah erken 9 da :1: güm güm duydunmu ya hemen anlatırmısın çıkcamda :1:

allahhhhhhhhhhhh oley be bende sabah gitcem sabah erken 9 da :1: güm güm duydunmu ya hemen anlatırmısın çıkcamda :1:

Ya öyle sesleri tüm odayı kaplamadı. başta hiç duymadım derin nefes al tut nefesini dedi o zaman duyduk. Zaten çok kısa dinletti bebeler çok rahatsız oluyor dedi tamam dedim ben de. HAni öyle filmlerde gördüğümüz gibi tüm odayı güm güm diye kaplamıyor bu harbi pıt pıt :))

Ya öyle sesleri tüm odayı kaplamadı. başta hiç duymadım derin nefes al tut nefesini dedi o zaman duyduk. Zaten çok kısa dinletti bebeler çok rahatsız oluyor dedi tamam dedim ben de. HAni öyle filmlerde gördüğümüz gibi tüm odayı güm güm diye kaplamıyor bu harbi pıt pıt :))

ayyy hamdolsun ya sıra bende darısı başıma inşallah güzel haberler veririm yarabbimmmm..çok sağol canım benm hayırlı olsun tekrar :nazar:

ayyy hamdolsun ya sıra bende darısı başıma inşallah güzel haberler veririm yarabbimmmm..çok sağol canım benm hayırlı olsun tekrar :nazar:

Çok teşekkür ederim canım. Hayırlı haberler bekliyorum senden. Darısı başına inşallah. İki pıt pıt duyarsan karışmam ama:37:

Tesekkurler canim ozaman yarin tam 5 haftaligiz :)

haha kendi çocuğun olunca seversin inşallah böyle olur hemde :1::1:

AMİN İNŞALLAH AMA BEN İLK ÖNCE EVLİLİK KISMINI GEÇMEM GEREK :10::27:
AMA YEĞENLERİMİ HEP SIKARAK SEVMİŞİMDİR ONLARDA BÜYÜDÜLER :55:
ALLAH GÖNLÜNE GÖRE VERSİN :49::emir_bebek:
BİZİM APARTMANDA ÇOK BU YOLLA HAMİLE OLAN OLDU HATTA Bİ ABLA TÜP YOLLUYLA DENEDİ DENEDİ OLMADI Bİ BAKTIK SONRA NORMAL YOLLA HAMİLE HEMDE ŞU İKİ ÇOCUĞU VAR..
DARISI SENİN VE DİĞER ANNE OLMAK İSTEYENLERE :emir_bebek:

Selam hanımlar birşey sormak istiyorum cevaplarsanız çok sevinirim .
4+6 günlük ultrasonda kese gördük 10mm yazıyordu tüp bebekle hamile kaldım.
Kağıtta yolk saç ve fetal pol izleyemedi yazıyor.
Erkenmi yoksa problemi var sordum mal mal yüzüme baktı bu doktorlar erken deyip gönderdiler sinirlerim bozuldu

Canım bildiğim kadarıyla böyle durumlarda genetik araştırma yapıp nedenini buluyorlar ve ona göre seçiyorlar spermleri. Bence iyi bir merkezle görüş bu konuyu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insss canim tedavisi vardir umarim tekk caremizz tup bebek kaldiii allah bizede tum isteyenlerede naasip eder ins..

insss canim tedavisi vardir umarim tekk caremizz tup bebek kaldiii allah bizede tum isteyenlerede naasip eder ins..

Olsun canım. Allah hayırlı evlatlar nasip etsinde tüp bebek olsun. Bak biz yaptırdık iyikide yaptırmışız diyorum. Moralniz hep yüksek olsun bol bol dua edin.

Suan tedavi edemedikleri hiçbir şey yok canım maşallah doktorlara. Yeterki doğru bir merkez ve doktor bul. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin

cnm bahçeciyemi gittin nasıl memnun kaldınmı tavsiye edermisin...

evet canım bahçeci fulyaya gittim dr.um mustafa bahçeci çok memnun kaldım hem ekipten hem doktorumdan daha önceki iki denememi başka yerde yaptırmıştım 3.tüp bebek denememle ikizlerime hamileyim Allah binlerce kez razı olsun onlardan

Suan tedavi edemedikleri hiçbir şey yok canım maşallah doktorlara. Yeterki doğru bir merkez ve doktor bul. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin

AMİNNNN AMİNNN.. Ins hpimiz sifamizi bulacagiz..

Back