Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kizlar yarin kontrolum var.ve benim temizlik yapmam lazim yani agdayla yapiyodum hep simdi bebisim yeni tutundugundugu icin bi sakincasi olurmuki agdanin.korkuyorum yapan varmi hic.

canım bende de migren var ne yazıkki yapacak pek birşey yok doktorum bana sadece minoset alabilirsin demişti 6 saatte bir plus olmayanından alacaksın ama yat dinlen geçmiş olsun canım

cnm ikiz için yaş sınırı varmı peki bende bir ay sonra gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun...

cnm ikiz için yaş sınırı varmı peki bende bir ay sonra gitmeyi düşünüyorum hayırlısı olsun...

canım yaş sınırı ile alakası yok diye biliyorum benim yaşım 33 bana iki tane 5.gün embiryosu transfer edilmişti şükür ki Rabbime ikiside tutunmuş anneciklerine

canım yaş sınırı ile alakası yok diye biliyorum benim yaşım 33 bana iki tane 5.gün embiryosu transfer edilmişti şükür ki rabbime ikiside tutunmuş anneciklerine

çok ama çok sevindim cnm umarım bende de tutar şuan beklemedeyim önceden klomen kullandığım için vucudumdan atmam gerekiyomuş o yüzden beklemedeyim allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin ...

Canim benim yaşimda 30 .tam transfers sirasinda dr.a kac tane koycaksiniz dedim.kac tane istiyosun dedi. 2 tane dedim :) tamm dedi 2 tane koyuldu yarin gorucez buyuk ihtimal ikiz bebeklerim :) Allah sanada nasip etsin insallh

Kizlar yarin kontrolum var.ve benim temizlik yapmam lazim yani agdayla yapiyodum hep simdi bebisim yeni tutundugundugu icin bi sakincasi olurmuki agdanin.korkuyorum yapan varmi hic.

canım ben de bu konuyu çok araştırmıştım önceden ama çoğu yapmayın diyo bence sen de yapma nolur nolmaz bu defalık diğer yöntemleri kullan yarın da doktoruna sorarsın en sağlıklı bilgiyi o söyler zaten :)

canim benim yaşimda 30 .tam transfers sirasinda dr.a kac tane koycaksiniz dedim.kac tane istiyosun dedi. 2 tane dedim :) tamm dedi 2 tane koyuldu yarin gorucez buyuk ihtimal ikiz bebeklerim :) allah sanada nasip etsin insallh

cnm çok tşk ederim içten dileklerin için bende 27 yaşındayım .. Hayırlısıyla bebişlerini kucağına alırsın.

Off ya agda iyi oluyo .kiz erkek dr.a nasil sorcam ben onu unutanirimya :)

Off ya agda iyi oluyo .kiz erkek dr.a nasil sorcam ben onu unutanirimya :)

biliyorum canım çok iyi oluyo bi kere alıyosun 1 ay idare ediyo öbürü öylemi bgn alıyon 2 güne kalmaz çıkıyo gene ama yapacak bişey yok canım riske girme hiç belki zararı vardır hem niye soramıcan ki kız adam hertarafımızı gördü zaten ayıp mayıp mı kaldı :)

kızlar dktor bazı testler istemişti sonuçlar çıktı bakarmısınz ya :26:

CMV IgG----202,4 POZİTİF
ANTİ RUBELLA IgG-----121 POZİTİF

DİĞER HERŞEY NEGATİF NORMAL...BUNLR NEKİ ÖNEMLİ BİŞEYMİ :26:

Bugun doktor kontrolum vardi ve 6 cm miyom var daha sik takip edicekler cok uzgunumm (

bitanem nedenki sorunmu oluyormuş gebeliğe :44:

Miyom bebekle buyuyebiliyomuş.düsük riski olabiliyomuş.tabii doktor bu kadarini soylemedi nette okudum ama limon buyuklugunde oldugunu ve takip edicez dedi.(
Gebelikten once dis gebelik sirasinda olusmuş ve baska seye yormus onu o zaman alma geregi duymamisim dedi.(
Cok fazla ayrinti vermedi.
Ilaclarimi biraktirdi bu arada sadece elevite basladim ve aspirin kaldi.

hep gönlünü ferah tut.o bebek senin kısmetindeyse kim ne derse desin doğacak ve kucağında olacak unutma.bu kandil günü dualarımız kabul olsun dua edelim inşallah üzülme sakın bebeğini düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…