Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın benimde ilk kontrol var sanırım bende isticem yarin 5+2 oluyorum ve simdiden bulantı fazla inşallah güzel haberlerle geliriz
o günleri görcezmi kız
Seremcem senin son adetin kac bacim nasil 5+2 oluyo .bugun aile hekimim hesapladi transfer tarihinden hesapladi 3+1 dedi . Adetten hesaplarsamda 4+6 oluyor.
gorcez inşallah emzircez kokluycaz yıkıycaz ayy minnacık eli ayağı olacak rabbim sağlıkla göstersin inş o günleri bize
cnm bugün 5+1oluyo doktorumda öyle çağırdı hesaplayınca da öyle senin son adetin kaç
Hu huu kizlarr nasilsiniz.ben geldim.dun kan vermistim bugun aldm 5038 olmus transferin 19. Günüydu dun 12. Gundede 205 di.iyi mi yani simdi bu.1 haftada bukadar artmis aile hekimim Demirin eksik dedi cuma gun dr. Gidicem.
kız arkadaşımla konuşuyorum diyoki bendede bulantı baş dönmesi en feci şekildeydi fakat şimdi kucağımda ve herşeye değer diyo...rabbimm ya
8 mayis adetim.senin kac nasil hesapliyoki ya.ben intte gebelik hesaplamadan yaptim adete gore 4+6 oluyo.
oley beeeeeeeeeeeeeeeeeee hayırlı olsunnnnnnnnnnnnnn bu arada bendede demir eksikliği ve kansızlık var fakat bulantı yapar şimdi alma hap dedi doktorum.
brncede değer zaten bulantı olmayınca üzülüyorum sanki benim bulantı arttıkça o icerde buyuyor gelisiyor diye seviniyorum
ayyy inşallah sen gibi düşünürüm bende
Benim 7mayiss hatta telde gebelik takvimi var ondada oyle çıkıyor. ? Bu arada degerin cok guzel artmis cnm
Sagol canimm hepimizinki hayirli olsun insallh. Bakalim cuma gun kontrolum dr. Ne dicek .keseleri gorcez nsallh :)
konuya destursuz girmiş oldum ama her şu avatarı gördüğümde şu çocuğun yanaklarını sıkasım geliyor elime geçse iyice bi sıkıştırıcam ya maşallah
Saol canm.intten sennkini hesapladim simdi tam 5 haftalik cikiyo .benimde yarin 1 hafta oluyor.ne bilim canm ben anlamadim neye gore hesaplicagmi.dr.gidince belli olur:)
bizde tüp bebek anneleri olarak hırsla gelsin evladımız diye uğraşıyoruzda o avatar ona uygun oldu bende beğendim
allah hepinize hayırlı evlatlar versin o zaman
ilk önce hayırlı bi hamilelik
sonra hayırlı ve kolay bi doğum
sonrada en hayırlı evlatlar
hepinize bol şans allah yardımcınız olsun
teşekkür ederizzzzzzzz çok sağol canım benim
daha fazla bakarsam şu avatara fena olacam valla manyak çocuk ya tipe bak sen
rica ederimmmm eminim hepiniz ayrı ayrı güzel anneler olursunuz..
bu kadar çaba harcıyosunuz allah emeklerinizi boşa çıkarmaz