- 25 Mart 2008
- 1.782
- 23
- 358
Saol canm.intten sennkini hesapladim simdi tam 5 haftalik cikiyo .benimde yarin 1 hafta oluyor.ne bilim canm ben anlamadim neye gore hesaplicagmi.dr.gidince belli olur:)
haha kendi çocuğun olunca seversin inşallah böyle olur hemde
Son adet tarihine göre hesaplanıyormuş canım. Ben de farklı sanıyordum hatta nette dondurulmuş transferine göre bile hesaplıyorlar ama son adet tarihi baz alınıyor.
Biz pıt pıtlarımızı duyduk çok şükürYarın gidicen ya hazırlıklı ol diye dedim
allahhhhhhhhhhhh oley be bende sabah gitcem sabah erken 9 dagüm güm duydunmu ya hemen anlatırmısın çıkcamda
Ya öyle sesleri tüm odayı kaplamadı. başta hiç duymadım derin nefes al tut nefesini dedi o zaman duyduk. Zaten çok kısa dinletti bebeler çok rahatsız oluyor dedi tamam dedim ben de. HAni öyle filmlerde gördüğümüz gibi tüm odayı güm güm diye kaplamıyor bu harbi pıt pıt :))
slm bayadır giremiyordum benim bebişlerin cinsiyeti belli oldu iki tane cimcimem geliyor
Rabbim herkese yaşatsın bu duyguları
ayyy hamdolsun ya sıra bende darısı başıma inşallah güzel haberler veririm yarabbimmmm..çok sağol canım benm hayırlı olsun tekrar
Çok teşekkür ederim canım. Hayırlı haberler bekliyorum senden. Darısı başına inşallah. İki pıt pıt duyarsan karışmam ama
hehe kısmet teke alışmıştık biz ya
Son adet tarihine göre hesaplanıyormuş canım. Ben de farklı sanıyordum hatta nette dondurulmuş transferine göre bile hesaplıyorlar ama son adet tarihi baz alınıyor.
Biz pıt pıtlarımızı duyduk çok şükürYarın gidicen ya hazırlıklı ol diye dedim
haha kendi çocuğun olunca seversin inşallah böyle olur hemde
insss canim tedavisi vardir umarim tekk caremizz tup bebek kaldiii allah bizede tum isteyenlerede naasip eder ins..Canım bildiğim kadarıyla böyle durumlarda genetik araştırma yapıp nedenini buluyorlar ve ona göre seçiyorlar spermleri. Bence iyi bir merkezle görüş bu konuyu.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
insss canim tedavisi vardir umarim tekk caremizz tup bebek kaldiii allah bizede tum isteyenlerede naasip eder ins..
insss canim tedavisi vardir umarim tekk caremizz tup bebek kaldiii allah bizede tum isteyenlerede naasip eder ins..
cnm bahçeciyemi gittin nasıl memnun kaldınmı tavsiye edermisin...
Migrenim tuttu kizlar ne icicem ben
canım bende de migren var ne yazıkki yapacak pek birşey yok doktorum bana sadece minoset alabilirsin demişti 6 saatte bir plus olmayanından alacaksın ama yat dinlen geçmiş olsun canım
bende tüp bebek yaptırcam istanbulda tavsiye edebilceğiniz tüp bebek merkezi ve doktor lütfen..
AMİNNNN AMİNNN.. Ins hpimiz sifamizi bulacagiz..Suan tedavi edemedikleri hiçbir şey yok canım maşallah doktorlara. Yeterki doğru bir merkez ve doktor bul. Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlarimizi kucagimiza almayı nasip etsin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?