Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Ben senin gibi altli uslu oturuyorum ama ben de bugün sinir oldum ama susuyorum duymuyorum yoksa benimde büyük kavgam olurdu. Sıkma canıni ben artık duymazdan geliyorum.

Biz altli ustlu oturmuyoruzda noluyo yapcaklarini uzaktan yapiyolar yine ahh bu kaynanalari Allah bildigi gibi yapsin Allah bizi kaynana şerrinden korusun aminnn.

3uncu cocugumu kaybettim cocuklarim hasta doguyor tup bebekk kesin cozum olabilir mi???? Tup bebek yontemiyle bebegimi saglikli bir sekilde kucagima alabilecek miyim?? (

Canım bildiğim kadarıyla böyle durumlarda genetik araştırma yapıp nedenini buluyorlar ve ona göre seçiyorlar spermleri. Bence iyi bir merkezle görüş bu konuyu.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlaaarrr hamilelikte olusabilicek catlaklar icin bi oneriniz varmi normalde benim cildim yaglidir kuruluk olmaz ama gobek bolgem sanki kilodan dolayi catliycak gibi bebe yagi aldim ama hangi ayda baslaniyo ve nasil uygulaniyo bilmiyorm bilen varsa solesin lutfen😊sevgilerr

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım bence her zaman sürebilrsin bi vakit beklemeye gerek yok diye düşünüyorum.

Kızlar günaydın bugün bulantı çok arttı tam 5+1oldum gece hıc uyutmadı limon yiyorum biraz iyi geldi ama zararı var mıdır merak ediyorum limonun

Kızlar günaydın bugün bulantı çok arttı tam 5+1oldum gece hıc uyutmadı limon yiyorum biraz iyi geldi ama zararı var mıdır merak ediyorum limonun

Canım bende yedim ama bi zararı var mı bilmiyorum tek bildiği kanı sulandırdıdığı ve tansiyonu düşürdüğü dikkat et kendine öyle bilinen bişey duymadım açıkcası.. Beyaz leblebi ye, tuzlu kraker birde yeşil erik zamanı olnları ye onlarda bastırır. Allah yardımcın olsun canım..

çok teşekkürler ya aslında rüyamda bile limon görüyorum hem canım istiyorum hemde iyi geldi ama fazla yememeye çalışıyorum hiç bu kadar limon yemek isteyen yoktur herhalde şimdi daha iyiyim yiyince ne hikmetse bulantı duruluyor

kızlar bunlaımdayım yardım edin.işyerindeyim yemekten geldim kabız oldum alttan çıkmıyo bulantım var üstten çıkmıyo şiştim patlicam soda içiyorum inşallah oda şişirmez.kafayı yicem bulantı beni bitirdi

Cnm bulantı bendede var ben çareyi limonda buldum ..kabızlık icinde doktorum ilac verdi cok iyi geldi sadece 1kere kullandim zaten sürekli kullanılmıyor sor istersen bi cok rahatladım ben

Cnm bulantı bendede var ben çareyi limonda buldum ..kabızlık icinde doktorum ilac verdi cok iyi geldi sadece 1kere kullandim zaten sürekli kullanılmıyor sor istersen bi cok rahatladım ben

limon iyi geliyordu 3 gün yedim ama şimdi görmek bile istemiyorum.bugün idare ediyorum yarın kontrolum var kesinlikle ilaç isticem dayanamıyorum çünkü.

limon iyi geliyordu 3 gün yedim ama şimdi görmek bile istemiyorum.bugün idare ediyorum yarın kontrolum var kesinlikle ilaç isticem dayanamıyorum çünkü.

Yarın benimde ilk kontrol var sanırım bende isticem yarin 5+2 oluyorum ve simdiden bulantı fazla inşallah güzel haberlerle geliriz

Yarın benimde ilk kontrol var sanırım bende isticem yarin 5+2 oluyorum ve simdiden bulantı fazla inşallah güzel haberlerle geliriz

ha sen kese görceeeeeeeeeennnnnnnnnn ne güzel bende bakalım kalp atışı duyulcakmı rabbim hayırlısını versin inşallah

Cok heycanli yaa yarin ilk kez bebegimi görmeye gitcem Rabbim isteyen herkese yasatsin bu duyguyu anne oluyoruz

çok farklı bi duygu keseyi ilk gördüğüm an heyecandan ölecektim acaba kalp atışında napcam anne olalım bizde rabbim inşallah

çok farklı bi duygu keseyi ilk gördüğüm an heyecandan ölecektim acaba kalp atışında napcam anne olalım bizde rabbim inşallah

Çatlıyorum zaten aslında bugun gorecektim doktorumun ameliyat filan varmış yoğun olduğu icin yarına ertelendi bu gece uyuyamam heralde zaten bulantı uyutmuyor sabah olsun hemen :)kalp atışınıda düşünemiyorum o dahada bi heyecanlı pit pit atıyormus ayyy ben simdiden hemen kucağıma alip sevmek koklamak istiyorum zaman akip gecsin hemencecik

o günleri görcezmi kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…