Tüp Bebek Gebelerinin ve Annelerinin Paylaşım Alanı...

Kacinci haftadasin.ikili testi kacinci haftada yapiyoe.benim haftaya persembe 11. HAFTAM OLUYO kontrolum var.

Ben 11. Haftanin icindeyim 11+1 suan carsamba yapilicak test yani 11 yada 12. Haftada yapilacak demisti zaten sanada bu gittiginde yaparlar galba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende yarın kan vercem tekrar sana kana bakmadımı..birde senin adet sancısı gibi ağrın oluyor mu bnm oluyor doktorum korkma dedi ama birdenn ağrı giriyo adet olacak gibi

Canim 12. Gunde bakmistikya daha kan bakmadi istemedi.bugun ultrasyondan bakti hersey yolundaymis haftaya cumada tam gozukcek.hicbir agri bisey yok normal bi insan gibiyim.hamile oldugmuda unutuyorum bazen :)

Tüp bebek deneyen arkadaşlar kanallarınız da mı sorun vardı ? Ben hormon testi yaptırdım sonuç temiz çıktı şimdi doktorum yumurtamı takip edecek miş ağustosa kadar hamile kalmazsam kanallarıma bakacak mış ...

Gultekın
Adet baslangıç gününden başla saymaya canım 12-13-13 en verimli zamanlar

kanallara mı bakacakmış hsg mi cekecek acaba?bana yapıldı bir sorun cıkmamıştı cnm daha sonra histeroskobi yaıldı onda ufak tefek sorunlar cıktı

Canim benim dış gebelikten dolayi sol tüpüm alinmisti.sonra 1 bucuk sene bebek olmayinca rahim filmi cekindim sag tüpte tıkali cikti.laparoskobi oldum tüpüm acildi.fakat dr. Tekrar dış gebe olma ihtimalin yuksek diger tüpünüde riske atmayalim dedi.tüp bebek deniyelim dedi.şükürler olsun ilk denemede oldu :) yani sadece dedigin gibi kanallarda sorun baska hicbir sorunumuz yoktu.sende vakit kaybetme bence ..

Günaydın bugün 16.günüm ve kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım değeri merak ediyorum bugün ki değere göre ultarosona çağırcak doktorum şuan yoldayız dua edin bize

Günaydın bugün 16.günüm ve kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım değeri merak ediyorum bugün ki değere göre ultarosona çağırcak doktorum şuan yoldayız dua edin bize

Hadi hayirlisi canim.benim dr. Niye kan istemediki anlamadim.neyse herkesin tedavi sekli baska demekki.saglik ocagi istedi ama kan ve idrar tahlili pazartesi alincak ozaman ogrenirum bende degerimi

Hadi hayirlisi canim.benim dr. Niye kan istemediki anlamadim.neyse herkesin tedavi sekli baska demekki.saglik ocagi istedi ama kan ve idrar tahlili pazartesi alincak ozaman ogrenirum bende degerimi

cnm aynen öyle beni çarşamba günü muayneye çağırdı değerim 1026 çıktı çok şükür

Kizlar stresli bir donem geciriyorum
Bebegim etkilenirmi yaa cok korkuyorum 😞

Dikkat et canim etkiliyor diye okudum dikkat et

Evet bnde ole okudumda cok korkuyorum
Ama evde huzursuzluklar yasiyorm normale gorede iki kat daha sinirliyim..iki gun sonrada ikili testim var allah insallah hersey yolunda olur

Sinir yasamak bu dönemde doğal. Bol bol felak nas birde ayetel kursi oku canim. Sonra sürekli suphanallah de rahatltir seni. Allah yardimcin olsun . Canim

Sinir yasamak bu dönemde doğal. Bol bol felak nas birde ayetel kursi oku canim. Sonra sürekli suphanallah de rahatltir seni. Allah yardimcin olsun . Canim

Amiiinnn amin insallah Allah cumlemizin yardimcisi olsun bu ikinci oluyo ayni olaydan esimle cok ciidi anlamda kavga ediyorz daha 2,5 ayligim ama onun tek derdi ailesi..eger geri gidebilme sansim olsaydi asla ve asla altli ustlu oturmayi kabul etmezdim..

3uncu cocugumu kaybettim cocuklarim hasta doguyor tup bebekk kesin cozum olabilir mi???? Tup bebek yontemiyle bebegimi saglikli bir sekilde kucagima alabilecek miyim?? (

Ben senin gibi altli uslu oturuyorum ama ben de bugün sinir oldum ama susuyorum duymuyorum yoksa benimde büyük kavgam olurdu. Sıkma canıni ben artık duymazdan geliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…