Kacinci haftadasin.ikili testi kacinci haftada yapiyoe.benim haftaya persembe 11. HAFTAM OLUYO kontrolum var.
bende yarın kan vercem tekrar sana kana bakmadımı..birde senin adet sancısı gibi ağrın oluyor mu bnm oluyor doktorum korkma dedi ama birdenn ağrı giriyo adet olacak gibi
Tüp bebek deneyen arkadaşlar kanallarınız da mı sorun vardı ? Ben hormon testi yaptırdım sonuç temiz çıktı şimdi doktorum yumurtamı takip edecek miş ağustosa kadar hamile kalmazsam kanallarıma bakacak mış ...
Tüp bebek deneyen arkadaşlar kanallarınız da mı sorun vardı ? Ben hormon testi yaptırdım sonuç temiz çıktı şimdi doktorum yumurtamı takip edecek miş ağustosa kadar hamile kalmazsam kanallarıma bakacak mış ...
Günaydın bugün 16.günüm ve kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım değeri merak ediyorum bugün ki değere göre ultarosona çağırcak doktorum şuan yoldayız dua edin bize
Günaydın bugün 16.günüm ve kan vermeye gidiyorum çok heyecanlıyım değeri merak ediyorum bugün ki değere göre ultarosona çağırcak doktorum şuan yoldayız dua edin bize
Hadi hayirlisi canim.benim dr. Niye kan istemediki anlamadim.neyse herkesin tedavi sekli baska demekki.saglik ocagi istedi ama kan ve idrar tahlili pazartesi alincak ozaman ogrenirum bende degerimi
cnm aynen öyle beni çarşamba günü muayneye çağırdı değerim 1026 çıktı çok şükür
Iyi coksukur canim hayirli olsun gebeligin artik :) carsamba gun alttan bakar artik.
kanallara mı bakacakmış hsg mi cekecek acaba?bana yapıldı bir sorun cıkmamıştı cnm daha sonra histeroskobi yaıldı onda ufak tefek sorunlar cıktı[/
hazirann 20 sinde 1 yıllık evli olcağım nasipse.... şimdiye kadar olmayınca doktora gittik eşimden test istedi onun ki temiz çıktı benim de hormanlar temiz çıktı 17 sinde yumurtamı takibe alcak ağustosa kadar hamile kalmazsam eğer kanalıma bakacak mış benim bir arkadaşımın da aynı sorunu vardı kanalını açtırdı ama tekrar kapanmış böyle bir durumun olma ihtimalinden endişe duyuyorum açıkcasıbakalım yumurtlamam oluyor mu olmuyor mu inşallah ciddi bir şey yoktur bebeği eşim ve ben çok istiyoruz ((
Kizlar stresli bir donem geciriyorum
Bebegim etkilenirmi yaa cok korkuyorum 😞
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dikkat et canim etkiliyor diye okudum dikkat et
Evet bnde ole okudumda cok korkuyorum
Ama evde huzursuzluklar yasiyorm normale gorede iki kat daha sinirliyim..iki gun sonrada ikili testim var allah insallah hersey yolunda olur
Sinir yasamak bu dönemde doğal. Bol bol felak nas birde ayetel kursi oku canim. Sonra sürekli suphanallah de rahatltir seni. Allah yardimcin olsun . Canim
Amiiinnn amin insallah Allah cumlemizin yardimcisi olsun bu ikinci oluyo ayni olaydan esimle cok ciidi anlamda kavga ediyorz daha 2,5 ayligim ama onun tek derdi ailesi..eger geri gidebilme sansim olsaydi asla ve asla altli ustlu oturmayi kabul etmezdim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?